bir eğitimci olarak tutamadım kendimi.
okuyacak eğitim alacak olanlar sizin çocuklarınız..ve toplanan paralar okulun temizlik malzemesine.temizlikçilere.fotokopilere tonere..bir yığın masrafa harcanıyor..hatta yetmiyor...öğretmenlerdende aidat bile toplanabiliyor(belli miktar bazı okullarda)
çok cebimden para harcadığımı biliyorum ben..en basitinden haftaya üniv.den bir ekip getirteceğim ama cebimden harcayacağım burda yazmayayyım miktarını hatta..ödediğiniz dönemlik miktarı hayli aşıyor..
kızgınlığınız burda kime onu da anlayamadım..öğretmene mi okula mı idareye mi..yönetenlere mi..
lütfen sağduyulu olun biraz..en az biz kadar olsanız..böyle bir konu açmazdınız burda.
İnanın bana şok oldum, kimse bir öğretmene hitaben sağduyusuz bir konu açmadı, olsa bambaşka bir tarzda konu açılabilirdi,
Yapılan yorumların çoğunu okudum, ki benimde yorumum onlardan biri kimse öğretmenler bizim paralarımızı -kaba bir kabir olacak ama- cebe atıyor falan demiyor,
Sadece konu sahibi arkadaşımız benden bu kadar para alındı, sizde buna benzer bir şey yaşadınız mı demiş.
Neye yada kime kızdınız bilmiyorum ama tutup konu sahibine de yüklenmeyin derim.
Sizin öğrencilerinize eğitim öğretim adına verdiğiniz emekleri eminim velileriniz takdir ediyordur, ama herkesin de sizin kadar özverili olmasını beklemeyin bence.
İyi öğretmenler olduğu kadar kötü denemeyecek öğretmenlerde var, mesleki bir dayanışma adı altında lütfen genellemelerden kaçının.
Daha öncede yazdım, milyon kez bıkmadan yazacağım...
Vergimi veriyorsam, vatandaşlık ödevlerimi yapıyorsam, devlet de görevlerini yapacak, meydanlarda atıp tutmakla olmuyor parasız eğitim.