Elalemin çöpünü niye sen atıyosun?Bugün sınıfa girdiğimde bir baktım kız benim yerime oturmuş. Ses etmedim ben de başka yere oturdum. Sonra bu kız elindeki çöpü bana uzattı, çöp de benim önümde duruyor. "Şunu atsana" dedi attım. Daha sonra aynı kız yürürken bana omuz attı. Özür falan da dilemedi.
Bir yere kadar normal karşıladım ama omuz attıktan sonra "acaba bilerek mi yapıyor" diye düşünmeye başladım. Sizce bilerek mi yapıyor ve ben ne yapmalıyım?
Sıralarımız birbirine çapraz. Ben çöpe daha yakın olduğum için attım fakat yapmamalıydım sanırımElalemin çöpünü niye sen atıyosun?
Kendini kullandırtma. Biri bir şey yaptığında da sap gibi durup bekleme tepki ver karşılık var.Sıralarımız birbirine çapraz. Ben çöpe daha yakın olduğum için attım fakat yapmamalıydım sanırım
Kızla hiçbir sorunum olmadıOmuz atarken sana ters ters baktı mı, eğer bakmadiysa yanlışlıkla da olabilir insan dengesini kaybedip de çarpabilir.
Peki sizin kızla her hangi bir sorununuz oldu mu böyle tavırlı hareketler yapabileceği ortada bir tartışma falan olduysa bilerek yapması da olası ama yoksa farkında bile değildir belkide
HayırÇöpü atinca teşekkür ederim falan dedi mi?
O zaman oha yani.
Bence sen sesini çıkarmıyorsun diye seni kullanarak diğerlerine karşı üstünlüğünü göstermeye çalışıyor eğer bu gibi davranışları tekrarlarsa senin amacın ne ? Benimle ne derdin var ? Diye bir çıkış ama asla kavgaya çevirme normal soru sorar gibi durup sor , çöpü artırdıktan sonra teşekkür bile etmediyse , seninle uğraşıyor ve birileride bunun farkında onlara karşı sana böyleKızla hiçbir sorunum olmadı
Hemen hemen aynıyız diyebilirimIri mi bu kiz senden, ciliz mi, güçlü kuvettli bi tip mi?
Nedense bana da bu ihtimal daha kuvvetli geliyorBence sen sesini çıkarmıyorsun diye seni kullanarak diğerlerine karşı üstünlüğünü göstermeye çalışıyor eğer bu gibi davranışları tekrarlarsa senin amacın ne ? Benimle ne derdin var ? Diye bir çıkış ama asla kavgaya çevirme normal soru sorar gibi durup sor , çöpü artırdıktan sonra teşekkür bile etmediyse , seninle uğraşıyor ve birileride bunun farkında onlara karşı sana böyle
Öyleyse bir daha senden bir şey istediğinde şu an isim var falan de , o senin yanından gececekken kendi omuzunu geri çek çarpamasınHemen hemen aynıyız diyebilirim
Nedense bana da bu ihtimal daha kuvvetli geliyor
Acab sen sinifta biraz sönük pisirik duran bi tip misin? Bazilari boylelerinin üstüne gitmeyi sever. Ya sor derdin mi var diye, ya da bi daha boyle davranirsa ver cevabini.Hemen hemen aynıyız diyebilirim
Nedense bana da bu ihtimal daha kuvvetli geliyor
Çöpü uzattı şunu atsana dedi, çöpün nerede olduğuna bakarken "önünde" dedi. Ben de otomatik olarak attım. Düşünmedim yani "ya ben şu an ne yapıyorum" diye. Aklım başıma sonradan geldiÇöpü şunu bi atar mısın diyerek mi verdi? Yoksa elinize doğru uzatıp kaş gözle çöpü mü gösterdi?
Veya dümdüz çöpü mü uzattı?
1. Seçenek masum
2. Seçenek emrivaki sıkıntılı
3. Seçenek hadi o böyle uzatacak kadar boş kafa siz nasıl aldınız napim bunu dötüme mi monte edeyim bana ne veriyon Demediniz mi? Anlamak için tek ip ucu verecek olan yer bu nokta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?