Bu olay bana bilerek mi yapılıyor? Ne yapmalıyım?

Çöpü uzattı şunu atsana dedi, çöpün nerede olduğuna bakarken "önünde" dedi. Ben de otomatik olarak attım. Düşünmedim yani "ya ben şu an ne yapıyorum" diye. Aklım başıma sonradan geldi
Emir kipi(atsana) ve igleneyici tavır(önünde) , bı yerde bu sessizliğini yenmelisin bende pısırık ve sessizdim ama çok zorlanırsın ileride , artık bu konu için olan olmuş ama geride kaldı eğer bu şekilde tekrarlayan hareketlerde bulunursa hayır demeyi bil kendine de sıkıntı etme böyle üstünlük kurup başkalarının gözüne girmek isteyen tıpler olur

Çöpü uzattı şunu atsana dedi, çöpün nerede olduğuna bakarken "önünde" dedi. Ben de otomatik olarak attım. Düşünmedim yani "ya ben şu an ne yapıyorum" diye. Aklım başıma sonradan geldi
Pislik yapıyor. Birde nerenin sınıfı bu lise üniversite? Hiç muhabbetiniz oldu mu önceden? Kaç senedir aynı sınıftasınız? Muhabbetiniz olmadıysa net pislik yapıyor başkalarına karşıda böyle höthöt davranıyorsa size özel değil kendini bi b*k sandığından yapıyor.

Hemen hemen aynıyız diyebilirim

Nedense bana da bu ihtimal daha kuvvetli geliyor
bence bundan sonrada abuk sabuk hareketlerle sana yürümeye calisirsa senin sinirlarini denetliyor ne kadar daha ezikleyebilirim vs ileri gidebilirim diye onun icin yüz göz olmadan tavrini takin ezdirme kendini kimseye kimsenin sende kendini üstün görmesi icin kullanilacak tepinecek deney tahtasi olma

Aklı sıra sana zorbalık yapacak sakın sessiz kalma yerine oturduğunda kalkmasını söyle kalkmıyorsa tut kolundan kaldır eğer müdahale etmessen okul hayatın bu kızın kahrını çekmekle geçer

Aklı sıra sana zorbalık yapacak sakın sessiz kalma yerine oturduğunda kalkmasını söyle kalkmıyorsa tut kolundan kaldır eğer müdahale etmessen okul hayatın bu kızın kahrını çekmekle geçer
Ya ama sıralar zimmetli malımız değil ki kız şimdi ne demek benim yerim tapulu malın mı dese ne dicek?

Sizi deniyor zorba.
Dik durun derim. Şunu çöpe atarmısın dese rica ediyor alır atarsınız ama kaba saba konusursa kalk kendin at deyip geçin bence. Siz ne kadar itaat ederseniz o kadar fazla uğrasabilir sizinle

Kız sizi önceden gözüne kestirmiş muhtemelen şimdi sınırlarını deniyor. Bir günde üç adım atmış ve siz hiçbirinde tepki vermemişsiniz. Bir dahaki sefer kendi yerinize oturursanız buraya ben oturuyorum der muhtemelen. Lise mi bu üniversite mi bilmiyorum ama bir karşılık vermeniz gerekiyor çünkü devamı gelecek bunların.

Tipik hayır diyememe durumu nerde olsa tanırım

Trollsün bu devirde böyle saf mı kalınır

Ya ama sıralar zimmetli malımız değil ki kız şimdi ne demek benim yerim tapulu malın mı dese ne dicek?
Onu omuz atmadan önce düşünecekti bence kavga çıkacak zaten kızın istediği bu konu sahibinin başlatması en iyisi bu tarz kızları biliyorum çokca zorbalık görmüş biri olarak bunların tek anladığı şey dayak ama tabi bizim zamanımızda bu kadar kötü kalpli değildi çocuklar ben saç baş kavga ettiğim kızla hala görüşüyorum ailecek kavga ettikten bir süre sonra arkadaş olmuştuk şimdi sadece düşmanlık kalıyor ne tuhaf

Suçlu pozisyonuna düşer yer okul olduğu için buda önemli. Eskiden ikaz edilir çekilirdik ama şimdi insanlar en ufak şeyde mahkemelik oluyor. Bir daha hareket yapmasını beklemesi gerekiyor suan o zaman gerekli tepkiyi versin işte.

Allahım ne dertler var şu dünyada, kamera şakası gibi bir şey bu ya

Yerinize oturma, çöp attırma ve omuz atma gibi eylemlerle size üstünlük kurmaya çalışıyor.
Belli ki canı kavga istiyor.
Tepki vermezseniz olay büyüyebilir.
Küçükken ezin kafasını
Nasıl bir tip bu kız

Aynen sessiz kaldıkça tepesine biner bu tipler kesin hayatının şokunu yaşamalı bir dahaki sefere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…