Evet ben sınıfa kıyasla çok sessiz biriyimAcab sen sinifta biraz sönük pisirik duran bi tip misin? Bazilari boylelerinin üstüne gitmeyi sever. Ya sor derdin mi var diye, ya da bi daha boyle davranirsa ver cevabini.
Emir kipi(atsana) ve igleneyici tavır(önünde) , bı yerde bu sessizliğini yenmelisin bende pısırık ve sessizdim ama çok zorlanırsın ileride , artık bu konu için olan olmuş ama geride kaldı eğer bu şekilde tekrarlayan hareketlerde bulunursa hayır demeyi bil kendine de sıkıntı etme böyle üstünlük kurup başkalarının gözüne girmek isteyen tıpler olurÇöpü uzattı şunu atsana dedi, çöpün nerede olduğuna bakarken "önünde" dedi. Ben de otomatik olarak attım. Düşünmedim yani "ya ben şu an ne yapıyorum" diye. Aklım başıma sonradan geldi
Pislik yapıyor. Birde nerenin sınıfı bu lise üniversite? Hiç muhabbetiniz oldu mu önceden? Kaç senedir aynı sınıftasınız? Muhabbetiniz olmadıysa net pislik yapıyor başkalarına karşıda böyle höthöt davranıyorsa size özel değil kendini bi b*k sandığından yapıyor.Çöpü uzattı şunu atsana dedi, çöpün nerede olduğuna bakarken "önünde" dedi. Ben de otomatik olarak attım. Düşünmedim yani "ya ben şu an ne yapıyorum" diye. Aklım başıma sonradan geldi
bence bundan sonrada abuk sabuk hareketlerle sana yürümeye calisirsa senin sinirlarini denetliyor ne kadar daha ezikleyebilirim vs ileri gidebilirim diye onun icin yüz göz olmadan tavrini takin ezdirme kendini kimseye kimsenin sende kendini üstün görmesi icin kullanilacak tepinecek deney tahtasi olmaHemen hemen aynıyız diyebilirim
Nedense bana da bu ihtimal daha kuvvetli geliyor
Aklı sıra sana zorbalık yapacak sakın sessiz kalma yerine oturduğunda kalkmasını söyle kalkmıyorsa tut kolundan kaldır eğer müdahale etmessen okul hayatın bu kızın kahrını çekmekle geçerBugün sınıfa girdiğimde bir baktım kız benim yerime oturmuş. Ses etmedim ben de başka yere oturdum. Sonra bu kız elindeki çöpü bana uzattı, çöp de benim önümde duruyor. "Şunu atsana" dedi attım. Daha sonra aynı kız yürürken bana omuz attı. Özür falan da dilemedi.
Bir yere kadar normal karşıladım ama omuz attıktan sonra "acaba bilerek mi yapıyor" diye düşünmeye başladım. Sizce bilerek mi yapıyor ve ben ne yapmalıyım?
Ayı
Ya ama sıralar zimmetli malımız değil ki kız şimdi ne demek benim yerim tapulu malın mı dese ne dicek?Aklı sıra sana zorbalık yapacak sakın sessiz kalma yerine oturduğunda kalkmasını söyle kalkmıyorsa tut kolundan kaldır eğer müdahale etmessen okul hayatın bu kızın kahrını çekmekle geçer
Tipik hayır diyememe durumu nerde olsa tanırımBugün sınıfa girdiğimde bir baktım kız benim yerime oturmuş. Ses etmedim ben de başka yere oturdum. Sonra bu kız elindeki çöpü bana uzattı, çöp de benim önümde duruyor. "Şunu atsana" dedi attım. Daha sonra aynı kız yürürken bana omuz attı. Özür falan da dilemedi.
Bir yere kadar normal karşıladım ama omuz attıktan sonra "acaba bilerek mi yapıyor" diye düşünmeye başladım. Sizce bilerek mi yapıyor ve ben ne yapmalıyım?
Onu omuz atmadan önce düşünecekti bence kavga çıkacak zaten kızın istediği bu konu sahibinin başlatması en iyisi bu tarz kızları biliyorum çokca zorbalık görmüş biri olarak bunların tek anladığı şey dayak ama tabi bizim zamanımızda bu kadar kötü kalpli değildi çocuklar ben saç baş kavga ettiğim kızla hala görüşüyorum ailecek kavga ettikten bir süre sonra arkadaş olmuştuk şimdi sadece düşmanlık kalıyor ne tuhafYa ama sıralar zimmetli malımız değil ki kız şimdi ne demek benim yerim tapulu malın mı dese ne dicek?
Suçlu pozisyonuna düşer yer okul olduğu için buda önemli. Eskiden ikaz edilir çekilirdik ama şimdi insanlar en ufak şeyde mahkemelik oluyor. Bir daha hareket yapmasını beklemesi gerekiyor suan o zaman gerekli tepkiyi versin işte.Onu omuz atmadan önce düşünecekti bence kavga çıkacak zaten kızın istediği bu konu sahibinin başlatması en iyisi bu tarz kızları biliyorum çokca zorbalık görmüş biri olarak bunların tek anladığı şey dayak ama tabi bizim zamanımızda bu kadar kötü kalpli değildi çocuklar ben saç baş kavga ettiğim kızla hala görüşüyorum ailecek kavga ettikten bir süre sonra arkadaş olmuştuk şimdi sadece düşmanlık kalıyor ne tuhaf
Allahım ne dertler var şu dünyada, kamera şakası gibi bir şey bu yaBugün sınıfa girdiğimde bir baktım kız benim yerime oturmuş. Ses etmedim ben de başka yere oturdum. Sonra bu kız elindeki çöpü bana uzattı, çöp de benim önümde duruyor. "Şunu atsana" dedi attım. Daha sonra aynı kız yürürken bana omuz attı. Özür falan da dilemedi.
Aynen sessiz kaldıkça tepesine biner bu tipler kesin hayatının şokunu yaşamalı bir dahaki sefereSuçlu pozisyonuna düşer yer okul olduğu için buda önemli. Eskiden ikaz edilir çekilirdik ama şimdi insanlar en ufak şeyde mahkemelik oluyor. Bir daha hareket yapmasını beklemesi gerekiyor suan o zaman gerekli tepkiyi versin işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?