Bu özentilik mi?

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.335
18.901
248
28
Selam hanımlar şuan çalıştığım yerde bir arkadaşımla görüşmüyoruz baya uzun süredir ama aramızda bir düşmanlık yok sadece konuşmuyoruz. Saçını sarıya boyatmış sanırım ama 2 ay falan oluyor. Dün ben de boyattım bayadır değişiklik yapmak istiyordum zaten. Arkadaşım dedi ki herkes ona özendiğini düşünecek laf vermiş oldun vs. Çok sinir oldum hevesim kursağımda kaldı siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Sonuçta hepi topu kaç renk var ki yani ya da ona mı zimmetli bu renk?

Ay ne alakası var ya. Hadi mor,gri, pembe, yeşil vs olsa tamam ama ülkenin yarısı sarışın. Ayrıca sarının aynı tonunu ikinci kez gidince aynı kuaför bile tutturamıyor. Herkes farklı taşır. Bende yoğun balyajlı sarı kullanıyorum. Komşum ‘seninle gidicem senin saçının birebir aynısını istiyorum’ dedi ‘tabi’ dedim. Boşverin takmayın hiç. Güle güle kullanın.

Evet tonları farklı cidden. Hatta arkadaşım söyleyince çok şaşırdım ne alaka ya diye

İnsanları sallamamayi öğrenseniz daha rahat yaşarsiniz. Heleki is yerinde milletin ne düşündüğü artık zerre umrumda olmaz yemin ederim. Cünkü oraya dost kazanmaya gitmiyor insan. Dostluklara da inanmıyorum orda. Onun icin hiç takmayin. Kim ne düşünüyorsa düşünsün

Sizin bedensel şeyler dışında ilgilenecek bir şeyleriniz olmalı diye düşünüyorum .
Yav allah aşkına ama ya. Var zaten iki üniversite bitirdim çalışıyorum şuan ve öz bakımımla ilgileniyorum yatırımımı kendime yapıyorum. İnsan ilişkilerinde biraz safım onu da buraya danışıyorum problem ne?

iki ay olmus.. iki gun sonra yaptirsaniz neyse.. renk kimseye zimmetli degil. sizin yaptiginiz bir seye benzeri de o yapabilir size ozenmis mi oluyor. aradakinin fesatligi mahal vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…