bağdat caddesinde ev mi?astrolojiden iyi para kazanılıyor galiba.hemen yazılayım bir kursa
yani söyle ben 2018 den beri amotor olarak ilgilendigim icin tüm acıları gezegenleri vs vs biliyordum bu bana 1 sene kar yaptırdı gecen sene basladım iste kursa bu sene 2 ci senem yani aldıgın akademi iyi olucak sertifikalı olucak sayfanda aldıgın egitimi hocanı paylasıcam ınsagramda astrolog dolu ama sorsan nerden egitim aldın seni engeller yada hani sertifikan de engeller
yani su ana kadar baktıgım kisiler cok memnun kaldı karma astroloji bakıyorum zaten sadece burcumuz gunesimimz yukselenimiz degil tüm acılar cok onemli mesela güzell bi haber veriyim ki bu geneldir eger derecenin üstüne acı yapmazsa bu fırsatta yararlanamazsın
mesela jupiterin balık burcuna gecisi cok onemli 2022 de olucak bu
12 sene bir gelir bu kavusum ve cok bereketi ve sanslıdır kisinin haritasında 7 yada 5 evine gelirse ya karmadan güzel bi es gelir yada evlildiir cocuk yapar yada borsa gibi konulardan cok para gelir eline
yada 4 evine gelir ya tasınır ya ailesiyel sorunu varsa düzelir evine düzen gelir gibi
yada 1 evine gelir kisi o sene
estetik yaptırırsa cok memnun kalır ameliyatı basarılı gecer yaptıgı islerlde basarılı olur fikirleri degisir biz degil ben der evlilgini bitirebilir
ki bu sadece jupiter haritda bi suru acı var bi danısmanlık 2 saat suruyo
benim hazırlanmam 6 8 saat
yani astroloji hangi hastalıklara yatkınlıgın var bu hayatta neden geldin kuzey ay dugumu hangi ev ve ne yapmak gerek sabıt yıldızın varmı
yada kralıyet yıldızı cok detay var astroloji o yuzden hep iyi arastırıcak bi kisi astrologa giderken sayfasına bakıcak cok yalan dolan var cunku