- 10 Nisan 2014
- 42.575
- 113.951
- 798
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
birine benim kızı al.altını da var elması da.tek çocuk hem.erken ölürsem ev araba vs de kalır missssYahu 2 oğlum var sen konuştukça yüreğime inecek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birine benim kızı al.altını da var elması da.tek çocuk hem.erken ölürsem ev araba vs de kalır missssYahu 2 oğlum var sen konuştukça yüreğime inecek
Olurrrr. Benim oğlan küçük zengin de olurlarbirine benim kızı al.altını da var elması da.tek çocuk hem.erken ölürsem ev araba vs de kalır missssedit:süt parası da istemem bakkk
Kız bebe yapayım da küçüğe de ben talip olayım bari.Olurrrr. Benim oğlan küçük zengin de olurlarAma görsen bi güzel yumurta gibi çocuk. Zekidir de bak oğlum diye demiyorum
![]()
dur ben henüz seçim yapmadım.belki küçüğü daha yakışıklıdır.o kadar altın takacağım en iyi damadı seçmek hakkımKız bebe yapayım da küçüğe de ben talip olayım bari.
Senle dünür olacaksam zayıflamam lazım. Zaten boyum kısa. Oğlan anası olarak senin yanında sönük kalamamKız bebe yapayım da küçüğe de ben talip olayım bari.
Yaa şu altın isteme işi bir bana mı çirkin geliyo. Ben erzurumluyum abim evlenirken istediler çok çirkin ama yaptık verdik. Ama ben evlenirken aileme kesinlikle böyle çirkin bir konuşmanın içine girmemelerini söyledim. Siz bana istediginizi takın onlar da istediklerini taksın.esyalari her şeyi eşimle birlikte yaptık ailelerin gücü varsa elbette destek olsunlar. Bu arada altın istemedim diye hiç de kıymetsiz değilim. Ailenizle konuşun böyle maddi unsurlar yüzünden sevdiğiniz kişiden neden ayrı kalasiniz ki. Hayatınızı neden erteleyesinizMerhaba arkadaşlar. Sanırım depresyondayım. Nerdeyse 30 oldum. Evlenmeyi düşündüğüm biri var. Doğuda yaşıyorum ve bilenler vardır doğuda evlenen kızlara biraz fazla altın yapılır. Bugün yükselen altını görünce iyice moralim bozuldu. Yani öyle çok yapılır derken kiloluk altından bahsetmiyorum. 150 200 gram altın kadar en fazla. Bu yüzden de aileler arasında sorun olursa diye de korkuyorum. Esyamızı kendimiz yaparız diye düşündük. O yüzden bir sene bekleriz diye düşünüyoruz. Moralim çok bozuk. Ne olacak böyle halimiz. Kredi cekmistim araba icin iyice zorlanacağız sanırım. Asgari ücretlilerin Allah yardımcısı olsun![]()
bende kısayım.hem kısa hem altınlıSenle dünür olacaksam zayıflamam lazım. Zaten boyum kısa. Oğlan anası olarak senin yanında sönük kalamam![]()
Yav arada çok yaş farkı olur o zaman senin kızla. Gözü çıtırlarda falan kalır çocuğun, senin bebeni düşünüyorum ben. Ben de şimdi yapsam anca yetişir küçüğe. Büyüğü bana bırakırsan bu sefer onların arasında çok yaş farkı olacak. Gel anlaşalım.dur ben henüz seçim yapmadım.belki küçüğü daha yakışıklıdır.o kadar altın takacağım en iyi damadı seçmek hakkım![]()
Pullu payetli kaynana abiyesi giyersin düğünde ben sönük kalırım yanında merak etmeSenle dünür olacaksam zayıflamam lazım. Zaten boyum kısa. Oğlan anası olarak senin yanında sönük kalamam![]()
aman tmm ben büyüğü alayım damat sen de küçüğü.altının var mı ama altının ondan haber ver?Yav arada çok yaş farkı olur o zaman senin kızla. Gözü çıtırlarda falan kalır çocuğun, senin bebeni düşünüyorum ben. Ben de şimdi yapsam anca yetişir küçüğe. Büyüğü bana bırakırsan bu sefer onların arasında çok yaş farkı olacak. Gel anlaşalım.
Yok vallaaman tmm ben büyüğü alayım damat sen de küçüğü.altının var mı ama altının ondan haber ver?![]()
en az 200 gram biriktirmen lazımm.yeme içme giyme gerekirse yaz kış terlikle dolan ama biriktir.Yok vallaBikaç pıllantalı safirli falan kolyem bi tek taşım bi de alyansım var. Ama benim gibi kaynana bence altından daha değerli bişey
![]()
Denerim ama pek ihtimal veremedim şimdien az 200 gram biriktirmen lazımm.yeme içme giyme gerekirse yaz kış terlikle dolan ama biriktir.![]()
![]()
Okumuş etmişe bakmamak lazım. Birkaç yıllık meslek hayatıma bakarak söyleyebilirim ki köşeden papatya toplayıp eşine götüren temizlik görevlisi ile karı alıyoruz oğlum istersem anasını bile severimBen hep 50 liralık emdiğim içinnnsjasdgjk
Tövbest ya okumuş etmiş bi de bu insanlar. Evlerden ırak.
Ohhh kardayımBüyüğe mama parası küçüğe süt parası isteyecem![]()