- 20 Mart 2008
- 141.927
- 213.850
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi kivircik92
-
Ben yanlış biliyorum demek ki,sağlıcak büyüsünYok oğlum oldu
Eskiden anneler emziği hemen verirlerdi,yeni nesil çok vermek istem,yor aslında.Emziği çok gereksiz görüyor kv tutsun istemiyor, bende tam tersi tutsun istiyorum
İçeriği temiz bebek deterjanlaro leke çıkarmıyor. Bir tane de leke çıkarıcı sprey al. Çook uzun süre giderTamam şekerim onu alayım
O kadar hızlı büyüyorlar ki. O yani dogan kıyafetleri ile 2 çocuk büyüttüm hala yep yeni , o kadar uzun süre giyemiyorlar. Max 40 gün giymeleri.Evet inan bende bir kaç parça aldım kıyafet daha almadım.
Almayacağım da çok hızlı büyüyorlar diye dursun dedim gerekirse alırım.
Ben yanlış biliyorum demek ki,sağlıcak büyüsün
Eskiden anneler emziği hemen verirlerdi,yeni nesil çok vermek istem,yor aslında.
Benceverilsin rahatlık.
Aynı ben kendi doktorun olacaksın birde su vermiyorlar ona çok kızıyorum..Ben çocuk konusunda biraz eski kafalıyım
Evet kesinlikle... kızım çok sakindiErkek çocukları hep daha hareketli oluyor doğrudur.
Kız nasıl :)
Bak sana hiç kullanmadıklarımı söyliyim
Göğüs pedi gerek duymadım ama saf gibi almışım
Slinge girmedi
Envai çeşit emzik. İstemedi
Omuz örtüsü. Pratik gelmedi
Eldiven. Doğar doğmaz doktor yasakladı
Şapka. 1 tane yeter çünkü kafası kırmızı çizgisi asla elletmiyo
BANYO KÜVETİ. büyük yazdım çünkü maksimum 4 kez kullandık. Sonra sünger aldım dizime koydum banyoda tabureye oturuo. Üzerine bebeği koyup yıkadım. Çok daha kolay oldu
Suyu annem de bana dedi. Ben doktora sordum. Verme dedi. Mama içiyor bende vermiyorum. Verilmeli mi 3.5 aylığızAynı ben kendi doktorun olacaksın birde su vermiyorlar ona çok kızıyorum..
İçeriği temiz bebek deterjanlaro leke çıkarmıyor. Bir tane de leke çıkarıcı sprey al. Çook uzun süre gider
Kendi doğurduğuna vermesin madem gereksiz görüyor.
Bizim küvet depoda yatıyo aylardırSling kanguru almayacağım net yani.
İzmir de yapış yapış oluruz çocuğa zulüm bence hem mis gibi araba aldım ona binsin
Emzik bir taneyle başlayacağım tutmazsa sıkıntı olmasın
Omuz örtüsü yerine ağız mendili.
Eldiven bende pek istemiyorum ama en azından 15 gün falan kullanılır herhalde.
Şapka değil de bandana istiyorum ben
Küvetini de daha bugün aldım.
Ağlarım
Mama sonrası mutlaka 2-3 kaşık içir suyu.Suyu annem de bana dedi. Ben doktora sordum. Verme dedi. Mama içiyor bende vermiyorum. Verilmeli mi 3.5 aylığız
Aynı ben kendi doktorun olacaksın birde su vermiyorlar ona çok kızıyorum..
Kendi oğlunu ( eşimi ) 2 SENE bak 2 SENE emzirmiş, gereği kalmamış.
Bunu milyon kere dedi bana
Evet kesinlikle... kızım çok sakindi
Bu bebeklere yazık ya dertlerini anlatamıyorlarMama sonrası mutlaka 2-3 kaşık içir suyu.
Omuz örtüsü gazını çıkarırken kullanacaksın rahat edersin.Sling kanguru almayacağım net yani.
İzmir de yapış yapış oluruz çocuğa zulüm bence hem mis gibi araba aldım ona binsin
Emzik bir taneyle başlayacağım tutmazsa sıkıntı olmasın
Omuz örtüsü yerine ağız mendili.
Eldiven bende pek istemiyorum ama en azından 15 gün falan kullanılır herhalde.
Şapka değil de bandana istiyorum ben
Küvetini de daha bugün aldım.
Ağlarım
Bizim küvet depoda yatıyo aylardır
Eldiveni hiç takma
15 günde takma
Bu kısmı anne olarak değil erken çocukluk uzmanı olarak söylüyorum. Ellerini kullansın. Bilişsel gelişim için etrafı tanıması için önemli. Yüzünü çizmez tırnaklarını törpülersen korkma. Biz hiç kullanmadık zaten doktor hiç takmayın dedi. İlk 1 ay tırnakları da uzayınca kırılıp düştü zaten hep kağıt gibi
Kaç kere gizli içirdim toruna,pak severek içmedi sonra anası vermedi,sonra ne oldu hastalandı kontrolde doktoru demiş böbrekle alakalı su ver demiş.Zor alıştı o dönem,şimdi suya aşık.Benim annem de verirdi bende vereceğim
O kadar hızlı büyüyorlar ki. O yani dogan kıyafetleri ile 2 çocuk büyüttüm hala yep yeni , o kadar uzun süre giyemiyorlar. Max 40 gün giymeleri.
Anne yani beşik bence gereksiz. Ona da kısa sürede sigmaz oluyorlar. Bir de boşa kalabalik. En güzeli park yatak ,ayağa kalkmaya başlayınca sarktı derdi yok. Kaldırıp saklaması da kolay.
Oyun halısı hiç kullanmadım. Dönmeye başlayınca içinde durmak istemiyorlar zaten. Döne döne tüm evi geziyorlar. Yaşına uygun oyuncak ,çıngırak daha çok iş görüyor.
Standart bir bebek arabam vardı. İki şu de kullandı ,2. Hala kullanabiliyor,iş görüyor hala. Çok da pahalı birşey değildi.
Para harcadigim şeyler kitapları , ilgilerini çekecek legolar ,boyalar.
Bebeğinizi güle güle büyütün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?