Bu pahalılıkta sonumuz ne olacak

Evet inan bende bir kaç parça aldım kıyafet daha almadım.
Almayacağım da çok hızlı büyüyorlar diye dursun dedim gerekirse alırım.
O kadar hızlı büyüyorlar ki. O yani dogan kıyafetleri ile 2 çocuk büyüttüm hala yep yeni , o kadar uzun süre giyemiyorlar. Max 40 gün giymeleri.
Anne yani beşik bence gereksiz. Ona da kısa sürede sigmaz oluyorlar. Bir de boşa kalabalik. En güzeli park yatak ,ayağa kalkmaya başlayınca sarktı derdi yok. Kaldırıp saklaması da kolay.

Oyun halısı hiç kullanmadım. Dönmeye başlayınca içinde durmak istemiyorlar zaten. Döne döne tüm evi geziyorlar. Yaşına uygun oyuncak ,çıngırak daha çok iş görüyor.

Standart bir bebek arabam vardı. İki şu de kullandı ,2. Hala kullanabiliyor,iş görüyor hala. Çok da pahalı birşey değildi.

Para harcadigim şeyler kitapları , ilgilerini çekecek legolar ,boyalar.
Bebeğinizi güle güle büyütün.

Sling kanguru almayacağım net yani.
İzmir de yapış yapış oluruz çocuğa zulüm bence hem mis gibi araba aldım ona binsin
Emzik bir taneyle başlayacağım tutmazsa sıkıntı olmasın
Omuz örtüsü yerine ağız mendili.
Eldiven bende pek istemiyorum ama en azından 15 gün falan kullanılır herhalde.

Şapka değil de bandana istiyorum ben
Küvetini de daha bugün aldım.
Ağlarım

Bizim küvet depoda yatıyo aylardır
Eldiveni hiç takma
15 günde takma
Bu kısmı anne olarak değil erken çocukluk uzmanı olarak söylüyorum. Ellerini kullansın. Bilişsel gelişim için etrafı tanıması için önemli. Yüzünü çizmez tırnaklarını törpülersen korkma. Biz hiç kullanmadık zaten doktor hiç takmayın dedi. İlk 1 ay tırnakları da uzayınca kırılıp düştü zaten hep kağıt gibi

Mama sonrası mutlaka 2-3 kaşık içir suyu.
Bu bebeklere yazık ya dertlerini anlatamıyorlar
Su istiyo belki söyleyemiyo
Geçen sessizce eşimin göğsüne kusmuş. Sesi de çıkmamış eşim yatırmaya devam etmiş. Bi kaldırdı ki yüzü gözü saçı kusmuk. Kendi kusmuğunda yatmış kıyamam

Omuz örtüsü gazını çıkarırken kullanacaksın rahat edersin.
Küvet rahatlık aslında

Küvetle eldiveni biz de kullanmadık
biz küveti kullanmayı resmen BECEREMEDİK
eldivene çok üşendim baktım taktırmayın diyor uzmanlar oh be dedim.
suyu biz temmuz doğumlu olduğumuzdan ve sarılık geçirdiğimizden vermişti doktor 3 4 kaşık

Anne yanı ama şu büyüyenler var ya onlardan demonte aldım kur, kaldır.
Kıyafet evet çok almadım daha da almam.
Oyun halısı bende senin gibi düşünüyorum bakalım almam herhalde.
Bebek arabasına bende çok para vermedim çünkü o bile belirsiz bazıları durmuyor

Teşekkür ederim parolaben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…