- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
- Konu Sahibi kivircik92
-
Bizim küvet depoda yatıyo aylardır
Eldiveni hiç takma
15 günde takma
Bu kısmı anne olarak değil erken çocukluk uzmanı olarak söylüyorum. Ellerini kullansın. Bilişsel gelişim için etrafı tanıması için önemli. Yüzünü çizmez tırnaklarını törpülersen korkma. Biz hiç kullanmadık zaten doktor hiç takmayın dedi. İlk 1 ay tırnakları da uzayınca kırılıp düştü zaten hep kağıt gibi
Oyy kıyamam miniğe,ağzı var dili yok onların.Bu bebeklere yazık ya dertlerini anlatamıyorlar
Su istiyo belki söyleyemiyo
Geçen sessizce eşimin göğsüne kusmuş. Sesi de çıkmamış eşim yatırmaya devam etmiş. Bi kaldırdı ki yüzü gözü saçı kusmuk. Kendi kusmuğunda yatmış kıyamam
Sanırım bizde beceremedikKüvetle eldiveni biz de kullanmadık
biz küveti kullanmayı resmen BECEREMEDİK
eldivene çok üşendim baktım taktırmayın diyor uzmanlar oh be dedim.
suyu biz temmuz doğumlu olduğumuzdan ve sarılık geçirdiğimizden vermişti doktor 3 4 kaşık
Kaç kere gizli içirdim toruna,pak severek içmedi sonra anası vermedi,sonra ne oldu hastalandı kontrolde doktoru demiş böbrekle alakalı su ver demiş.Zor alıştı o dönem,şimdi suya aşık.
Mutlaka ateş ölçeride al.Alacaktım almam o zaman.
Onun yerine evet tırnak setini alırım
Omuz örtüsü gazını çıkarırken kullanacaksın rahat edersin.
Küvet rahatlık aslında
Abla bizimki mamayla besleniyor. Her öğün 120 cc. Günde 8 kez. Ben yeter diye vermedim hiç aslında günde 1 litreye yakın su içiyoOyy kıyamam miniğe,ağzı var dili yok onların.
Verin şu suyune olur,anne sütünde ne kadar su var bilmiyoruz ki.
Aynen sakınmayacaksın ki düş dünyaya bağışıklılığa kazanabilsinler..Ben zaten cam fanusta büyütmeyeceğim bebeğimi mümkün olduğunca gerçek dünyaya çabuk adapte olsun
Mutlaka ateş ölçeride al.
Banyo yaparken suyun derecsini kontrol edersin 36 derece filan tam geliyor.
Dua et gazlı olmasın bi gaz damlası kaç para biliyor musunAldım artık iade edemem en olmadı çamaşır yıkarım içinde
Kv deye diyeyim alsın o zaman omuz örtüsü
Bizimkiler çok rahat kullandı onu .Aldım artık iade edemem en olmadı çamaşır yıkarım içinde
Oneden biliyormusun mamadan sonra ağızda kalan topaklar kalabiliyor onunla beraber suyla gidiyor.Abla bizimki mamayla besleniyor. Her öğün 120 cc. Günde 8 kez. Ben yeter diye vermedim hiç aslında günde 1 litreye yakın su içiyo
Aldım artık iade edemem en olmadı çamaşır yıkarım içinde
Çok net bilmiyorum ama halası almıştı braun olabilir markası,şimdi başka markalardada var fiatları epey düştü çünkü.Hangi marka ?
Sen ne kullandın torunda ?
Dua et gazlı olmasın bi gaz damlası kaç para biliyor musun
Kv ne onları aldır
Gazın ilacı kimyon aslında..Dua et gazlı olmasın bi gaz damlası kaç para biliyor musun
Kv ne onları aldır
Çok net bilmiyorum ama halası almıştı braun olabilir markası,şimdi başka markalardada var fiatları epey düştü çünkü.
Kız uvuz şeyleri sen alsanamama çok pahalı
Mamayla bez ittir sen kvye
Kimyonu ben içtim ama vermrye cesaret edemedim bebeğeGazın ilacı kimyon aslında..
Kanz aldık biz 300Dur ateş ölçeri aldırayım 600 tl neredeyse
Kanz aldık biz 300
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?