- 3 Mayıs 2011
- 13.829
- 49.121
- 798
- Konu Sahibi kivircik92
-
Asla weebaby Emzik tutmadı. Nuk denedik onu da tutmuyo. Beni kullanıyo emzik olarakvalla ben de onu ucuzlardan alıyorum
wee mi ne markası işten onlardan.
Bana göre ucuz olandan başlamak lazım her bebek emziği almıyor maalesef.valla ben de onu ucuzlardan alıyorum
wee mi ne markası işten onlardan.
Sarı kauçuk güya tutmayan bebe yokmuşAsla weebaby Emzik tutmadı. Nuk denedik onu da tutmuyo. Beni kullanıyo emzik olarak
Chicco deneyeceğim bu hafta. Var mı öneriniz?
En pahalisindan en ucuzuna 8 tane emzik varAsla weebaby Emzik tutmadı. Nuk denedik onu da tutmuyo. Beni kullanıyo emzik olarak
Güle güle büyüt bebeğini nasıl iyimiAsla weebaby Emzik tutmadı. Nuk denedik onu da tutmuyo. Beni kullanıyo emzik olarak
Bak oğlanı bağlıyorum çünkü ilerisi kötü oluyor ...kız daha büyük onda çok rahattım oturmayı öğreniyor en azından.Evet doğru ama durmayan bebe durmuyor diye dedim msspinkie
Ne kadar manyak anne olacağına göre değişir bu
Kimi düşen emziği yalar bebeğine geri verir
Kimi benim gibi her besleme sonrası biberonu sterilizatöre atar
3 sene filan önce 45 lira filandı herhalde,al en ucuzundan çakur çukurrr emmsin susturucuniyetine
Bak oğlanı bağlıyorum çünkü ilerisi kötü oluyor ...kız daha büyük onda çok rahattım oturmayı öğreniyor en azından.
Dediğim gibi en ucuz olanından başla derim,ne varsa eski memelerde varİndirim kovalamam lazım
Kardeşimin biri bakkal memesiyle büyümüştü keşke dayısına çekse
Asla weebaby Emzik tutmadı. Nuk denedik onu da tutmuyo. Beni kullanıyo emzik olarak
Mustela pahalı ama ürünğne göre de değişir
4 ay oldu hala avokadolu yenidoğan şampuanını kullankyorum. Daha 1 yıl gider. Ama bir de yüz kremi var mesela kuruluk kızarıklık döküntü için. 1 ay oldu bitmek üzere. Pişik kremi 4 ayra 2.ye geçtim daha dolu. Yani büyüklüğüne göre de düşün fiyat işini.
Dediğim gibi en ucuz olanından başla derim,ne varsa eski memelerde var
Awenti tutma olasılığı yüksek.Asla weebaby Emzik tutmadı. Nuk denedik onu da tutmuyo. Beni kullanıyo emzik olarak
Bçzde 40 tane mi ne ağız mendili var. 4 günde bitiyor. Öyle kusan bebek. Sadece kusma değil, biberon içerken de akıtıyor, salyası da akıyor, emerken de qkıyor. Sen yine re 5li bi paket al e bebekten benceBez olayına aynen katılıyorum deneyerek gideceğim, stok yapmak gereksiz.
Şimdi anne yanı beşiklerden aldım ama 4-5 yaşına kadar götürecek bizi, dolap almam lazım eşyasına koyacak yerim yok.
Kıyafet çok almadım ilk bebeğim çok gelecektir eminim.
Bir kaç tane ağız mendili alayım yine de inşallah benimki de kusmaz :)
Çok doğru dedin noram küçük alayım bende
Şu wee markadan başla olmazsa benim kız uyurken 3 emzikle uyurdu,ağzında elinde biride burunun içine sokardıEvet en mantıklısı
Avent softAsla weebaby Emzik tutmadı. Nuk denedik onu da tutmuyo. Beni kullanıyo emzik olarak
Kemeri var yoksa arkamı donsem oda dönüyor emniyet kemeri takılı hep. Ama kız hiç böyle değildi. Düşün bırakıp iş yapardim kemersiz...Nasıl bağlıyorsun
Şu wee markadan başla olmazsa benim kız uyurken 3 emzikle uyurdu,ağzında elinde biride burunun içine sokardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?