Bu pahalılıkta sonumuz ne olacak

doğum yapacak arkadaşlara bebek anne çantası buldum.
fiyatının da uygun olduğunu düşünüyorum
çünkü çocuğumuz için en iyisi bence

Eklentiler

• anne çantası.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 44
Bçzde 40 tane mi ne ağız mendili var. 4 günde bitiyor. Öyle kusan bebek. Sadece kusma değil, biberon içerken de akıtıyor, salyası da akıyor, emerken de qkıyor. Sen yine re 5li bi paket al e bebekten bence

Onu kv alacak söyleyeyim fazla alsın maksat kötülük

Sarı kauçuk güya tutmayan bebe yokmuş
Chicco
Bizimki 🖐

Denemediğim emzik kalmadı. Chicco, nuk, avent, oioi, wee, bibs, tommee tippee aklıma gelenler. Biberon da asssslaaa almıyor. Onda da bilmemkaç marka denedik. Kolikti, alsın da yeter ki sussun diye denedik de denedik denedik de denedik… almadı…

Alacağınız şeylerde acele etmeyin, çocuğunuzun huyuna göre bakın. Oyun halısı mesela en çok kullandığım eşya. Keza dönence de hayat kurtarıcı. Ağız mendili nerdeyse hiç kullanmadık, bizimki hiç kusmaz ama yaptığı kaka illaa bezden bi bulaşır taşar kıpır kıpır olduğu için. Atlet çok lazım. Mama önlüğü, ek gıda için çok lazım. Başka bir arkadaş daha söylemiş, ek gıda zamanı çok kıyafet gerekiyor, ama çok kusan bebek olursa yenidoğandan itibaren çok kıyafet gerekir… gibi gibi. Bebeğinizi görün tanıyın, ebebek her yere çat diye yolluyor sonuçta kargoyu.

Bu arada geçen sene aralık ayında çok güzel yılsonu indirimleri vardı, bu sene olur mu bilmem. Şubat indirimlerini de takip edersiniz.

Annem gece 3 te bile bakkalı açtırırdı
Aslında ne güzel emmesi de işte emerse abla ya

Her şeyi deneyeceğim bende
Bak sana hiç kullanmadıklarımı söyliyim
Göğüs pedi gerek duymadım ama saf gibi almışım
Slinge girmedi
Envai çeşit emzik. İstemedi
Omuz örtüsü. Pratik gelmedi
Eldiven. Doğar doğmaz doktor yasakladı
Şapka. 1 tane yeter çünkü kafası kırmızı çizgisi asla elletmiyo
BANYO KÜVETİ. büyük yazdım çünkü maksimum 4 kez kullandık. Sonra sünger aldım dizime koydum banyoda tabureye oturuo. Üzerine bebeği koyup yıkadım. Çok daha kolay oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…