- 23 Ağustos 2012
- 51.381
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.223
- 898
- Konu Sahibi kivircik92
-
Kim bu dış güçler Allah aşkına biri isim versin biz de bilelim
Bir fincan ya da bir kupa gibi yani tek içimlik :)İyi de bu da mantıklı mı yani, bi fırta :))
ay okudum ve ben şoklardayım
konu sahibi bütün bunları eve giren 8 bin le nasıl yapıyorsunuz inanın çok merak ettim?
Aynısını düşünüyorumMerhaba malesef muayeneler ve kan tahlilleri çok pahalı. bunun için biz tamamlayıcı sağlık sigortası yaptık tavsiye ederim
Türkiyede bir süredir yaşamadığım, alışveriş yapmadığım için ciddi soruyorum 8.000 az para mı? Yani 8.000TL yılda 96.000TL yapar, bununla tatile çıkmak gayet normal değil mi? 8.000TL de pul olduysa yazık insanlarımıza cidden boşa çalışıp didiniyorlar
Türkiyede bir süredir yaşamadığım, alışveriş yapmadığım için ciddi soruyorum 8.000 az para mı? Yani 8.000TL yılda 96.000TL yapar, bununla tatile çıkmak gayet normal değil mi? 8.000TL de pul olduysa yazık insanlarımıza cidden boşa çalışıp didiniyorlar
1 lise arkadaşım benden 4 ay önce doğurdu. Küçülenleri bana veriyor olduğu gibi. Bu sayede kışlık alışveriş yapmadım bebeğe. Benden 5 ay sonrada arkadaşım doğum yapacak. Ben de ona biriktiriyorum. Böyle birisi varsa çevrende çok faydalı oluyor. 2.el temiz kıyaget candır. Mont bile verdi arkadaşım bana..Bende aynı durumdayım.
Nisan başı gibi bebeğim gelecek çok az şeyini aldım, oda bile yapmadım ama daha şimdiden çok fazla tuttu.
Daha alınacaklar da var nasıl olacak bilmiyorum.
Her şey ateş pahası.
İlk bebek elimde olan bir şeyi de yok mecbur alacağız :/
Rabbim herkesin yardımcısı olsun gerçekten.
Şu kadarını söyleyeyim İstanbul’da kira vermeseniz bile 2 çocukla 8bin TL’ye anca hayatta kalıyorsunuz. Tatile de karı koca küçük otellere gidebilirsiniz. 8 bin çoktan pul oldu alım gücü dibe vurduTürkiyede bir süredir yaşamadığım, alışveriş yapmadığım için ciddi soruyorum 8.000 az para mı? Yani 8.000TL yılda 96.000TL yapar, bununla tatile çıkmak gayet normal değil mi? 8.000TL de pul olduysa yazık insanlarımıza cidden boşa çalışıp didiniyorlar
Bir de morcum ben o kadR gereksiz zımbırtı almışım ki pişmanım duruyor öyle. Netteki listelere kandım. Sen kanma bana sorarsan ben sana yardımxı olmaya çalışırım gerekli gereksiz diyeBende aynı durumdayım.
Nisan başı gibi bebeğim gelecek çok az şeyini aldım, oda bile yapmadım ama daha şimdiden çok fazla tuttu.
Daha alınacaklar da var nasıl olacak bilmiyorum.
Her şey ateş pahası.
İlk bebek elimde olan bir şeyi de yok mecbur alacağız :/
Rabbim herkesin yardımcısı olsun gerçekten.
1 lise arkadaşım benden 4 ay önce doğurdu. Küçülenleri bana veriyor olduğu gibi. Bu sayede kışlık alışveriş yapmadım bebeğe. Benden 5 ay sonrada arkadaşım doğum yapacak. Ben de ona biriktiriyorum. Böyle birisi varsa çevrende çok faydalı oluyor. 2.el temiz kıyaget candır. Mont bile verdi arkadaşım bana..
lükse kaçmadan yaşanıyor tabi.. birikim zaten yok..market indirimleri de takip etmek gerek tabiTürkiyede bir süredir yaşamadığım, alışveriş yapmadığım için ciddi soruyorum 8.000 az para mı? Yani 8.000TL yılda 96.000TL yapar, bununla tatile çıkmak gayet normal değil mi? 8.000TL de pul olduysa yazık insanlarımıza cidden boşa çalışıp didiniyorlar
Bunu ben de ablamla yapıyorum kızının küçülenlerini evde oğluma giydiriyorum. Çocuğun tüm fotolarda kıyafetleri çiçekli kalpli1 lise arkadaşım benden 4 ay önce doğurdu. Küçülenleri bana veriyor olduğu gibi. Bu sayede kışlık alışveriş yapmadım bebeğe. Benden 5 ay sonrada arkadaşım doğum yapacak. Ben de ona biriktiriyorum. Böyle birisi varsa çevrende çok faydalı oluyor. 2.el temiz kıyaget candır. Mont bile verdi arkadaşım bana..
1 lise arkadaşım benden 4 ay önce doğurdu. Küçülenleri bana veriyor olduğu gibi. Bu sayede kışlık alışveriş yapmadım bebeğe. Benden 5 ay sonrada arkadaşım doğum yapacak. Ben de ona biriktiriyorum. Böyle birisi varsa çevrende çok faydalı oluyor. 2.el temiz kıyaget candır. Mont bile verdi arkadaşım bana..
Bir de morcum ben o kadR gereksiz zımbırtı almışım ki pişmanım duruyor öyle. Netteki listelere kandım. Sen kanma bana sorarsan ben sana yardımxı olmaya çalışırım gerekli gereksiz diye
6.aydan sonra giyecegi ev kıyafetlerini alabilirsiniz biraz, kilosunu tutturabilirseniz çünkü acayippp leke oluyor ek gıdadan. Onları ikinci el bulmak biraz zor :) ya da hediye alacaklara mevsimi tutturarak 6 ay-1 yas arasi seyler almalarini rica edin. Ama tabii kilo tutturabilmek de lazım. Riskli biraz.Evet inan bende bir kaç parça aldım kıyafet daha almadım.
Almayacağım da çok hızlı büyüyorlar diye dursun dedim gerekirse alırım.
Sen bilmiyon yeğenimmm eskiden ne kuyruklar vardıYalan dolan işte halkı kandırıyorlar
6.aydan sonra giyecegi ev kıyafetlerini alabilirsiniz biraz, kilosunu tutturabilirseniz çünkü acayippp leke oluyor ek gıdadan. Onları ikinci el bulmak biraz zor :) ya da hediye alacaklara mevsimi tutturarak 6 ay-1 yas arasi seyler almalarini rica edin. Ama tabii kilo tutturabilmek de lazım. Riskli biraz.
Sen bilmiyon yeğenimmm eskiden ne kuyruklar vardıçıkar telefonunuuu bakalımm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?