Bu pahalılıkta sonumuz ne olacak

Bir tavsiye çok fazla kıyafete sakın gitme
Badili tulumlar çok iş görüyor.

Çocuklardan sonra keşfettiğim bir şey var, sündürerek ütülemek 2 bedene kadar kıyafeti büyütüyor
Yüzde yüz pamuk olanlar, çok güzel sünüyor, uzuyor.
Hemen küçük geldi diye kenara kaldırmayın, tavsiyem bu.

4 kişilik bir aile eğer hiç bir yerden ek destek gelmiyorsa(ailelerden erzak gibi) ev kirası yada kredi ödüyorsa ancak sınırda yaşar. Çocuklar devlet okuluna gider. En lüks harcama çocuğu oyun alanına götürmek olur. Benzin litresi 10tl. En ucuz peynir kilosu 30 TL. Etin ucuz yağlı şekli 60tl. 5 TL altı meyve yok. 1 kg mandalina ve elma alsa 3 günde biter. Yumurta en kötüsü tanesi 1.5 TL. Daha sayılacak çok şey var. Maalesef TL kazanıp her şeyi dolar kurundan alıyoruz. Ben dişhekimiyim şu an depolar bize malzeme vermiyor çünkü döviz kuru çok değişken. Düşün halimizi

Konuyu forevermorrenk e tavsiyeler e cevirdim ama "banyo ve mama oturağı" diye bir sey var. 80-90 tl bir sey. Ondan al bak cok ise yariyor. 4.5 aydan sonra hem yikarsin hem yerinde dursun diye kullanırsin.

Genellikle çıt çıtlılardan aldım bende zaten yaza gelecek 1-2 aya kendini kurtarırsa evde çıplak gezer
Fakirlik kanıma işlemiş telefondan bile yırtamıyorum abla
Çıtçıtlı badiler çok iyi oluyor ondan fazla alabilirsin çiş kaka kaçtımı batıyor hemen.
Oyyy kıyamam olsun be güzel anne gönlümüz zengin olsun yeterki.

Ay ben bunu eşime diyeyim filmdelisi kesin yapar o büyütür
Adam geçen gelmiş diyor ki hazır bez almasak mı bizim kıza sen yıkarsın bol bol

Ah canım benim, az maalesef.
Bir aile için birikim artı gelir yoksa, ailelerden gelen ekstra yok, gelen maaşla yaşanıyor kira ödeniyor ve çocuk varsa tatil hayal.
Hatta ayı döndürmek ciddi bir ekonomi gerektiriyor.
Her ay değil 2 haftada bir zam var her şeye.

Konuyu forevermorrenk e tavsiyeler e cevirdim ama "banyo ve mama oturağı" diye bir sey var. 80-90 tl bir sey. Ondan al bak cok ise yariyor. 4.5 aydan sonra hem yikarsin hem yerinde dursun diye kullanırsin.

Evet konu tavsiyelere döndü ne yapalım hepimizin sorunu ortak, çözümlerimiz de öyle olsun
Hemen bakayım ben ona dediğin gibiyse bir kaç aya onu alırım oh mis

Meslektaşız :) ben bebe bakma molasındayim. Durup durup malzeme fiyatları ne bicim olmustur diye dusunuyordum, aydınlatmıs oldunuz valla.

ay okudum ve ben şoklardayım

konu sahibi bütün bunları eve giren 8 bin le nasıl yapıyorsunuz inanın çok merak ettim?
eşimin babası maddı durumu iyi , 3 tane taksi plakası var koca binadan da kira geliri var. Zorla hep oğluna para veriyor ben almaması taraftarıyım ama adam veriyor yani , şimdi bile arasak desek zordayız 10bin yollar direk. doğum parasını öder yani hiç şey yapmaz ama ben kendim karşılama taraftarıyım

Siz yazınca hatırladım, mango zara falan giyinip, en pahalı bebek eşyalarıyla (chakra falan) para yetmiyo eşimle tartıştık diye sitem etmişti, o kadar da eleştiri aldı hala gelmiş aynı konuyu açıyor ayağını yorganına göre uzatmak diye bi tabir var, gelirin ne kadarsa ona göre alırsın, ona göre harcarsın, gelirin 8000 se 6000 lik bebek arabası almak gösteriş amaçlıdır bana göre, mango zara dediğimiz markalar artık uygun fiyatlı markalar da değil ayrıca, e bunlar benim hakkım değil mi?? demişti konu sahibi, evet her şey herkesin hakkı ama aylık gelir diye bi gerçek var, ayağını yorganına göre uzatmak diye çok anlamlı bi cümle var…

Ağustaosta kızımla gittik 5 gün kaldık ,birde ultra herşey dahildi netten yapınca 8 bin tuttu

Çıtçıtlı badiler çok iyi oluyor ondan fazla alabilirsin çiş kaka kaçtımı batıyor hemen.
Oyyy kıyamam olsun be güzel anne gönlümüz zengin olsun yeterki.

Cansın hanım ablam gönüllerimiz bir
Alırım tabi süper anane

artık devir öyle bi devir ki bugün almadığını yarın aynı fiyata alamıyosun

Eee yani.
Bu şekilde bir gelir varsa siz de bunu zorla da olsa kullanıyorsanız sıkıntı nedir?
Ben fiyatları buradan öğrendim.
Beşik,araba sizin aldıklarınızla arkadaşların aldıkları çok aşırı farklı.

Meslektaşız :) ben bebe bakma molasındayim. Durup durup malzeme fiyatları ne bicim olmustur diye dusunuyordum, aydınlatmıs oldunuz valla.
Durum çok kötü fiyatlar dehşet arttı. Ama hasta fiyatlarını arttıramıypruz en azından ben arttırmıyorum şimdilik çünkü hastaların maaşı artmıyor. Ne kadar dayanırım bilmiyorum. Allah sonumuzu hayır etsin. Sadece bizim malzemeler değil ki. Arabanın lastiklerini değiştirdim 8000 TL tuttu. Adam diyor ki Aralık ayında 9000 olacak isterseniz bekleyin. Nasıl bekleyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…