Bu pahalılıkta sonumuz ne olacak

arkadaş sormuşta bu gelirle nasıl bunları yapıyorsunuz diye ben de dedim bu gelirle yapmıyoruz ek olarak eşimin babası çok yardımcı oluyor diye. valla hiçbirşey de ne alt sınır ne üst sınır yok işte. 20ibine de bebek arabası var isteyen gücü yeten alır. ben konuyu açarken ağlanıp sızlanmadım hani ben bile geleceğimden korkuyorum dedim :)

geçen konuda elektrik ftlarını kayınpederinin ödediğini yazmış
kartları da kayınpeder ödüyorsa o zaman normal
Zaten bu durumlarda en çok ciyaklayan bu tipler.... Yazık asgari olanlar ne yapacak Rabbim ülkemizi onları ve bizleri korusun.

Müslin örtüler, ağız mendilleri bir de kullan at örtüler çok gidiyormuş diyorlar süper anane doğru mudur :)
Kullan at örtüler alt değiştirmede kullanılanlar demi,bizde kullandık onu çok rahat oluyor.
Kaka flan bulaştı topla at çöpe yıkama derdide yok.
Kızım torunda sonradan migrosun kendi bebek bezlerini kullandı takip ettiği bir kişi vardı nette onda görmüş çok mennun kalmıştı.

Zaten bu durumlarda en çok ciyaklayan bu tipler.... Yazık asgari olanlar ne yapacak Rabbim ülkemizi onları ve bizleri korusun.
valla yurtdışında normal karşılanan şeyleri burada alma etme deniliyosa anormak ciyaklayan tşipler diyosanız maalesef bu ülkeden bişey beklemeyelim.

Bacim ben 2017 de kızımi dünyaya getirdiğinde bu hanımın aldığı markalar hep böyleydi .. o zamanlar da 3 kusurlardeydi ben çok orta birşey almıştım 500 lere şimdi oglanda kullanıyor yani hanım başka dertlerde ultra kız yapaniyor galiba.
Bunları görünce ülkenin ekonomisi çokta şey gelmiyor ...halkı nasıl ayak yorgan hesabı yapmıyorsa ülkede öyle yapmış.

Evet hanım abla alt değiştirme de kullanılanlar herkes bol bol alın diyor.
Migrosu da hemen kafama yazdım oradan alırım artık bende çok fazla kullanılıyormuş.

geçen bi prada çanta baktım 20 bin civarı olmuş
20 bin... yine aldık ne yapalım çantasız mı gezelim??
ama olmayana cidden zor
düşünsene prada-versace değil allah korusun MARKASIZ çanta ile mi gezelim

geçen bi prada çanta baktım 20 bin civarı olmuş
20 bin... yine aldık ne yapalım çantasız mı gezelim??
ama olmayana cidden zor
düşünsene prada-versace değil allah korusun MARKASIZ çanta ile mi gezelim
Bak bana yazdığını gördün mü? Hanımın dert başka buradan herhalde ekonomiyi düzelteceğiz .. herkes ayağını yorganına göre uzatıp geçinmeye bakacak bir oyumuz var zamanı gelince bunu yaparız başka ne????? O zman gitsin siyaset bölümüne.

Öyle şeylerde haklısın ben banyo küvetini katlanabilir aldım mesela 2.el öyşe şeylere de bakabilirsin çünkü mağazalarda aşırı pahalı

Ben günde 4-5 kez sterilizatör kullanıyorum kim gereksiz diyor ya şaşırdım çok. Gereksiz diyenler steril değil heralde kaynatmakla uğraşmak daha mı kolaymış vay be

Evet hanım abla alt değiştirme de kullanılanlar herkes bol bol alın diyor.
Migrosu da hemen kafama yazdım oradan alırım artık bende çok fazla kullanılıyormuş.
Kesin al ondan bolcana çok rahat oluyor onlar.
Torun ilk doğduğunda prima kullanmıştı resmen beline kadar çıkıyordu,sonra migrosun bezini alınca çok mennun kalmıştı.
Hemde fiatları daha ekonomikti.

Kesin al ondan bolcana çok rahat oluyor onlar.
Torun ilk doğduğunda prima kullanmıştı resmen beline kadar çıkıyordu,sonra migrosun bezini alınca çok mennun kalmıştı.
Hemde fiatları daha ekonomikti.

Ya bunu kaç kişiden duydum prima almayın diye.
Sleepy ve migros bir de molfixti herhalde çok iyi diyorlar.
Bozmuş mu prima kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…