- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
- Konu Sahibi kivircik92
-
Sağol kuzum teşekkürler
Ağız mendili bide şu omuza konan örtü varya ondanda al.
arkadaş sormuşta bu gelirle nasıl bunları yapıyorsunuz diye ben de dedim bu gelirle yapmıyoruz ek olarak eşimin babası çok yardımcı oluyor diye. valla hiçbirşey de ne alt sınır ne üst sınır yok işte. 20ibine de bebek arabası var isteyen gücü yeten alır. ben konuyu açarken ağlanıp sızlanmadım hani ben bile geleceğimden korkuyorum dedim :)Eee yani.
Bu şekilde bir gelir varsa siz de bunu zorla da olsa kullanıyorsanız sıkıntı nedir?
Ben fiyatları buradan öğrendim.
Beşik,araba sizin aldıklarınızla arkadaşların aldıkları çok aşırı farklı.
Zaten bu durumlarda en çok ciyaklayan bu tipler.... Yazık asgari olanlar ne yapacak Rabbim ülkemizi onları ve bizleri korusun.geçen konuda elektrik ftlarını kayınpederinin ödediğini yazmış
kartları da kayınpeder ödüyorsa o zaman normal
Kullan at örtüler alt değiştirmede kullanılanlar demi,bizde kullandık onu çok rahat oluyor.Müslin örtüler, ağız mendilleri bir de kullan at örtüler çok gidiyormuş diyorlar süper anane doğru mudur :)
valla yurtdışında normal karşılanan şeyleri burada alma etme deniliyosa anormak ciyaklayan tşipler diyosanız maalesef bu ülkeden bişey beklemeyelim.Zaten bu durumlarda en çok ciyaklayan bu tipler.... Yazık asgari olanlar ne yapacak Rabbim ülkemizi onları ve bizleri korusun.
Bacim ben 2017 de kızımi dünyaya getirdiğinde bu hanımın aldığı markalar hep böyleydi .. o zamanlar da 3 kusurlardeydi ben çok orta birşey almıştım 500 lere şimdi oglanda kullanıyor yani hanım başka dertlerde ultra kız yapaniyor galiba.Eee yani.
Bu şekilde bir gelir varsa siz de bunu zorla da olsa kullanıyorsanız sıkıntı nedir?
Ben fiyatları buradan öğrendim.
Beşik,araba sizin aldıklarınızla arkadaşların aldıkları çok aşırı farklı.
Kullan at örtüler alt değiştirmede kullanılanlar demi,bizde kullandık onu çok rahat oluyor.
Kaka flan bulaştı topla at çöpe yıkama derdide yok.
Kızım torunda sonradan migrosun kendi bebek bezlerini kullandı takip ettiği bir kişi vardı nette onda görmüş çok mennun kalmıştı.
Güle güle o zaman!!!!valla yurtdışında normal karşılanan şeyleri burada alma etme deniliyosa anormak ciyaklayan tşipler diyosanız maalesef bu ülkeden bişey beklemeyelim.
Zaten bu durumlarda en çok ciyaklayan bu tipler.... Yazık asgari olanlar ne yapacak Rabbim ülkemizi onları ve bizleri korusun.
Bak bana yazdığını gördün mü? Hanımın dert başka buradan herhalde ekonomiyi düzelteceğiz .. herkes ayağını yorganına göre uzatıp geçinmeye bakacak bir oyumuz var zamanı gelince bunu yaparız başka ne????? O zman gitsin siyaset bölümüne.geçen bi prada çanta baktım 20 bin civarı olmuş
20 bin... yine aldık ne yapalım çantasız mı gezelim??
ama olmayana cidden zor
düşünsene prada-versace değil allah korusun MARKASIZ çanta ile mi gezelim
Öyle şeylerde haklısın ben banyo küvetini katlanabilir aldım mesela 2.el öyşe şeylere de bakabilirsin çünkü mağazalarda aşırı pahalıHaklısın Pelin oraları da araştırmak lazım.
Ben şöyle düşündüm sadece bebeğim bir doğsun bakalım uysal mı hareketli mi olacak.
Bazı bebekler sakin oldukları için oyun halısını falan seviyor ama bazıları aman Allah'ım nefret ediyor :)
Bir kupa kahve çıkıyor :)Tek içimlik mi, nası yani bi kere çekiyosun bitiyo mu?
Ben günde 4-5 kez sterilizatör kullanıyorum kim gereksiz diyor ya şaşırdım çok. Gereksiz diyenler steril değil heraldeBenimki kız :))
İşte kremlerini, deterjanını falan bir de ilk giyecekleri şeyleri lcw dan aldım. (biraz para tutanlar)
Onun dışında yatağını demonte bir şey aldım 600 tl ye.
Bebek arabası da öyle 1.300 tl ye geldi puseti dahil çok abartıya kaçamadım.
Bir çok şeyini almayacağım mesela steril makinesi, puset örtüsü, emzirme örtüsü çünkü kullananlar hep gereksiz diyor.
Oyun halısı, mama sandalyesini de bebeğimi tanıdıkça alacağım.
Sürekli indirim kovalıyorum
Kesin al ondan bolcana çok rahat oluyor onlar.Evet hanım abla alt değiştirme de kullanılanlar herkes bol bol alın diyor.
Migrosu da hemen kafama yazdım oradan alırım artık bende çok fazla kullanılıyormuş.
Ben sade filtreciyim zaten de Starbucks i da pek sevmem ama o bahsettiğim ürünün seveni de çok .ay onlar hiç gerçeğinin yerini tutmuyor
Öyle şeylerde haklısın ben banyo küvetini katlanabilir aldım mesela 2.el öyşe şeylere de bakabilirsin çünkü mağazalarda aşırı pahalı
Pradamı hermes yokmu hermesgeçen bi prada çanta baktım 20 bin civarı olmuş
ama olmayana cidden zor
geçen bi prada çanta baktım 20 bin civarı olmuş
ama olmayana cidden zor
Ben günde 4-5 kez sterilizatör kullanıyorum kim gereksiz diyor ya şaşırdım çok. Gereksiz diyenler steril değil heraldekaynatmakla uğraşmak daha mı kolaymış vay be
Kesin al ondan bolcana çok rahat oluyor onlar.
Torun ilk doğduğunda prima kullanmıştı resmen beline kadar çıkıyordu,sonra migrosun bezini alınca çok mennun kalmıştı.
Hemde fiatları daha ekonomikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?