- Konu Sahibi kivircik92
-
Dalga geçiyorum de Maya
ne komiksiniz ya ünlem işaretleri falan , bence ekonomiyi ciddiye alın beni ve bu sitede yazılanları değil :)Güle güle o zaman!!!!
Pradamı hermes yokmu hermes
Emzikleri sudan geçirip içine atıyorum çalıştırıyorum 5-6 dk sonra bitiyor zaten. Biberon her zaman kullanmıyorum ama kullandığım zaman içine atıyorum. Seyahate giderken bile yanımızda götürdük. Belki almamış olsak hiç aramazdım ama şimdi var ve surekli kullaniyorum. Ay çok şaşırdım kendimi uzaylı gibi hissettimBende gereksiz dedim
Cidden o kadar ihtiyaç duyuyor musun
ay tabi ki dalga geçiyorum
yazdıklarımın sadece geçen gün bir prada çanta baktım 20 bin olmuş kısmı doğru
sonra sayfayı sessizce kapattım...
bekar zamanlarımda aldığım marka çantalarıma sarılıp öyle uykuya dalmışım
Prima birde pahalı zaten,herhalde bozdu ürürünü demek ki tercih edilmiyor artık.Ya bunu kaç kişiden duydum prima almayın diye.
Sleepy ve migros bir de molfixti herhalde çok iyi diyorlar.
Bozmuş mu prima kendini
Bende gereksiz dedim
Cidden o kadar ihtiyaç duyuyor musun
TÜRK-İŞ Araştırmasının Kasım 2021 ayı sonucuna göre;Türkiyede bir süredir yaşamadığım, alışveriş yapmadığım için ciddi soruyorum 8.000 az para mı? Yani 8.000TL yılda 96.000TL yapar, bununla tatile çıkmak gayet normal değil mi? 8.000TL de pul olduysa yazık insanlarımıza cidden boşa çalışıp didiniyorlar
Emzikleri sudan geçirip içine atıyorum çalıştırıyorum 5-6 dk sonra bitiyor zaten. Biberon her zaman kullanmıyorum ama kullandığım zaman içine atıyorum. Seyahate giderken bile yanımızda götürdük. Belki almamış olsak hiç aramazdım ama şimdi var ve surekli kullaniyorum. Ay çok şaşırdım kendimi uzaylı gibi hissettimneyse herkesin kendi fikri zaten ben aldığımda philips marka 450 liraydı şimdi 650 olmuş.
Bak bana yazdığını gördün mü? Hanımın dert başka buradan herhalde ekonomiyi düzelteceğiz .. herkes ayağını yorganına göre uzatıp geçinmeye bakacak bir oyumuz var zamanı gelince bunu yaparız başka ne????? O zman gitsin siyaset bölümüne.
Ne sırası ayol arıyom hemn geliyor banahermes de çok sıra bekliyorsun son çıkan modellerde
tercih etmiyorum o nedenle
e gidip de geçen sezon hermes modellerinden alacak değiliz yani
Daha önemli ihtiyaclar var tabi kiEe tabi canım bana göre gereksiz mesela ama sen kullanıp memnun kalanlardansın o yüzden sorun yok bence.
Bilmiyorum ya ben almam herhalde
Prima birde pahalı zaten,herhalde bozdu ürürünü demek ki tercih edilmiyor artık.
Şu var bunları deneyerek göreceksin.
Popo silmek içinde e bebekte krem vardı sodecomuydu adı tam hatırlayamadım onu mutlka al çok güzel br krem.
bana arkadaş vermişti -zaten her şeyimi eş dosttan topladım-
inan bir kere kullanmadım hemen verdim başkası kullanacaksa durmasın diye.
bir de bebek ne kadar ufaksa ıvır zıvırı o kadar çok oluyor
ay evde yer kalmadı artık ona.
Daha önemli ihtiyaclar var tabi kimesela burun aspiratörü ucuz bi alet ama hep lazım burun tıkandığında.
Ebebek şubat indirimlerinden almıştım ben bir çok şeyi. her sene şubat ayında çok güzel indirimler oluyo kalan başka ihtiyaçlar için o zaman da bakarsınız isterseniz
Benim de bebeğimin birçok eşyası kuzenlerinden geldi. Ona rağmen bir sürü masraf yaptık yine. Kahveyi tatili vs bilmem de bebek başlı başına bir lüks1 lise arkadaşım benden 4 ay önce doğurdu. Küçülenleri bana veriyor olduğu gibi. Bu sayede kışlık alışveriş yapmadım bebeğe. Benden 5 ay sonrada arkadaşım doğum yapacak. Ben de ona biriktiriyorum. Böyle birisi varsa çevrende çok faydalı oluyor. 2.el temiz kıyaget candır. Mont bile verdi arkadaşım bana..
Rica ederim faydalı olduysa sevinirimTamam abla bunu da yazdım kenara teşekkür ederim.
Ama kullanıp memnun kalanlar olmuş baksana, tercih meselesi artık
Sleepy candırYa bunu kaç kişiden duydum prima almayın diye.
Sleepy ve migros bir de molfixti herhalde çok iyi diyorlar.
Bozmuş mu prima kendini
Ama burası yurtdışı değil, ekonomi de fiyatlarda belli.valla yurtdışında normal karşılanan şeyleri burada alma etme deniliyosa anormak ciyaklayan tşipler diyosanız maalesef bu ülkeden bişey beklemeyelim.
Sleepy candır
Sudocrem candır
Sebamed bebe şampuanı candır
E bebek Baby Ne alt açma örtüsü candır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?