Bu pahalılıkta sonumuz ne olacak

Dalga geçiyorum de Maya

ay tabi ki dalga geçiyorum
yazdıklarımın sadece geçen gün bir prada çanta baktım 20 bin olmuş kısmı doğru
sonra sayfayı sessizce kapattım...
bekar zamanlarımda aldığım marka çantalarıma sarılıp öyle uykuya dalmışım

Bende gereksiz dedim
Cidden o kadar ihtiyaç duyuyor musun
Emzikleri sudan geçirip içine atıyorum çalıştırıyorum 5-6 dk sonra bitiyor zaten. Biberon her zaman kullanmıyorum ama kullandığım zaman içine atıyorum. Seyahate giderken bile yanımızda götürdük. Belki almamış olsak hiç aramazdım ama şimdi var ve surekli kullaniyorum. Ay çok şaşırdım kendimi uzaylı gibi hissettim neyse herkesin kendi fikri zaten ben aldığımda philips marka 450 liraydı şimdi 650 olmuş.

Ben o zaman da almazdım
Dedim eğer insanlar kendilerine 20 bine marka çanta alabiliyorlarsa git kendini damdan aşağı at

Ya bunu kaç kişiden duydum prima almayın diye.
Sleepy ve migros bir de molfixti herhalde çok iyi diyorlar.
Bozmuş mu prima kendini
Prima birde pahalı zaten,herhalde bozdu ürürünü demek ki tercih edilmiyor artık.
Şu var bunları deneyerek göreceksin.
Popo silmek içinde e bebekte krem vardı sodecomuydu adı tam hatırlayamadım onu mutlka al çok güzel br krem.

Bende gereksiz dedim
Cidden o kadar ihtiyaç duyuyor musun

bana arkadaş vermişti -zaten her şeyimi eş dosttan topladım-
inan bir kere kullanmadım hemen verdim başkası kullanacaksa durmasın diye.
bir de bebek ne kadar ufaksa ıvır zıvırı o kadar çok oluyor
ay evde yer kalmadı artık ona.

TÜRK-İŞ Araştırmasının Kasım 2021 ayı sonucuna göre;

Ø Dört kişilik bir ailenin sağlıklı, dengeli ve yeterli beslenebilmesi için yapması gereken aylık gıda harcaması tutarı (açlık sınırı) 3.191,55 TL’ye,

Ø Gıda harcaması ile birlikte giyim, konut (kira, elektrik, su, yakıt), ulaşım, eğitim, sağlık ve benzeri ihtiyaçlar için yapılması zorunlu diğer aylık harcamalarının toplam tutarı ise (yoksulluk sınırı) 10.395,91 TL’ye yükseldi.

Ee tabi canım bana göre gereksiz mesela ama sen kullanıp memnun kalanlardansın o yüzden sorun yok bence.
Bilmiyorum ya ben almam herhalde

Olmaz orada banlıyolllaa

Ee tabi canım bana göre gereksiz mesela ama sen kullanıp memnun kalanlardansın o yüzden sorun yok bence.
Bilmiyorum ya ben almam herhalde
Daha önemli ihtiyaclar var tabi ki mesela burun aspiratörü ucuz bi alet ama hep lazım burun tıkandığında.
Ebebek şubat indirimlerinden almıştım ben bir çok şeyi. her sene şubat ayında çok güzel indirimler oluyo kalan başka ihtiyaçlar için o zaman da bakarsınız isterseniz

Tamam abla bunu da yazdım kenara teşekkür ederim.

Ama kullanıp memnun kalanlar olmuş baksana, tercih meselesi artık

Tamam Lilacığım teşekkür ederim şubatı bekleyeyim ben o zaman
Bu arada benim kızım olacak adını da Lila koyacağım

Benim de bebeğimin birçok eşyası kuzenlerinden geldi. Ona rağmen bir sürü masraf yaptık yine. Kahveyi tatili vs bilmem de bebek başlı başına bir lüks

geçen gün çocuğuma meningokok aşısı yaptırıcam
bexero falan dediler markasına
dedim ben öyle bilmedik markalardan vurdurmam çocuğuma
yok mu dedim bir valentino-cavalli
yokmuş üretmiyorlarmış mecbur vurdurduk
çıkarsalar gözümü kırpmaz ondan yaptırırdım
sonuçta çocuğum için her şeyin en iyisi...

valla yurtdışında normal karşılanan şeyleri burada alma etme deniliyosa anormak ciyaklayan tşipler diyosanız maalesef bu ülkeden bişey beklemeyelim.
Ama burası yurtdışı değil, ekonomi de fiyatlarda belli.

Bunları eleştirmek adına saatlerce yazabiliriz ama bu sizin yurtdışında normal diye her istediğinizi, maaşınıza bakmaksızın alıp sonra sızlanmanız hiçbir katkı sağlamayacak.
Yapmanız gereken gelirinize göre harcama yapmak, yurtdışında nasıl göründüğünün bir önemi yok şu aşamada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…