Bu pişman olmam gereken bir şey mi ?

Hahah aileme söylemedim ilişkimi söyleseydim kesin büyüklerden böyle bir tepki gelirdi
Ya hani meslek önemli değil diyen biri değilim. Ama doktormuş mühendismiş çok cazip gelmiyor kulağıma. Hatta şunu söylim kaç doktor gördü isem yoğun çalışma şartlarından kafayı sıyırmış haldeler.
Yani çok cazip bir şey değil hadi onu geçtim anlattığın özellikler zaten adamı batırıyor. Seni gerekli gereksiz eleştirmeleri, pek umursamayışı, hemşirlerle DM’den yazışmalar vs. Çok sakat.

Her açılın ben doktorum diyene, kızlar salatalığım var diyene tuzla koşar gibi koşarsa tabi adamlarada bi etki yapıyordur suç bizde be kızlar:)

Ö
Öncellikle çok üzüldüm kız kardeşinize inşallah hayatı yoluna girer Sanırım ben evlenseydim benim de aynı şeyleri yaşama ihtimalim yüksek.Ailesini sözünden de hiç çıkmazdı tam bir anne kuzusu o da giderdi annesine sürekli .

Haklısınız çok sakat hareketleri varmış bende ayrıldıktan sonra iyice idrak ettim bunu .Bence de meslek önemli ama buna göre karar vermemeliymişim biraz önyargılıymışım tecrübe etmiş oldum .

ayyyneen öyleler. yani okumuş etmiş diye diğer erkeklerden farklı sanma özünde hepsi aynı öküz :) bi de kafalarında kast sistemi vardır ona göre davranır çoğu. mesela güzel bir meslektaşına çok efendi olurken atıyorum hemşirelere türlü şerefsizlikler yapanları var yani gözümle gördüm. olmayanları da var tabi ama onlar da üşengeçlikten bence :) üşenmeseler onlar da çapkın olurlardı eheh

D
Doğru söylüyorsunuz okumak cehaleti alır ama eşşeklik baki kalır :))

Onu söyleyen insanlar gormemislikten kırılıyor bir sağlıkçı olarak söylüyorum kesinlikle bir dr la evli olmayı istemezdim

Pisman mi? Kurtulmussun sadaka ver :)
Dis gorunusu elestirmede ne demek, begenmiyorsa baslamasaymis iliskiye.

İlk 2 sorunda da haklisin bence. Erkek dedigin azcik kiskanicak. Abarti degil tabi.

Bende onu kiskanirim, baska kizlarla arkdaslariyla konusacak ama bir sinir da olmali .

Bence bir ablan olarak tavsiyem ilk kapılmadan her kıstası maksimum olmasa da ara ve en uygun olana rastlayama kadar karar verme. Tabi en güzel çiçeği bulayım derken diğer çiçekleri de ezme. Meslek tabii ki önemli fakat karakteri olsun, sizin hayat standartlarınızı devam ettirecek maddi olanağı yani mesleği olsun, seni sahiplensin, sevsin verdiği değeri göstersin, senin için her yönden çabaladığını hisset, ailene ve görüşlerine saygısı olsun. Kendi ailesi ve senin aranda dengeyi koruyabilsin. Bunlar gerçekten ciddi bir ilişkide önemli şeyler. Yoksa tip, ya da aşırı mal mülk, statü hepsi boş inanki. Seni mutlu ediyorsa en büyük zenginlik o gerçekten.

Ben de iyice düşündüm taşındım öyle karar verdim ayrılığa açıkçası bende kurtuldum diye bakıyorum .Ama işte oda arkadaşlarım keşke biraz alttan alsaydın doktoru bir daha nasıl bulacaksın deyince bir kötü oldum ama yorumlarınız beni kendime getirdi tekrar :))

Çok teşekkür ederim değerli görüşleriniz için . Dediğiniz gibi dikkat etmeye çalışcağım bu saydıklarınıza çok doğru şeyler söylemişsiniz

Doktorla mühendisle evlenince sevgili olunca noluyor anlamadım gitti. Ayrıca tebrik ederim daha şimdiden kasını gözünü kurcalayan ilerde nerelerinden memnun kalmazdı kimbilir. O doktorda sende olacakmışsın onada öyle desinler madem. Pişman olmazsın

Arkadaşlarınız saçmalamış. Doktor diye sizin beklentilerinize uymayan, üstelik sizi sürekli eleştiren bir insanı neden çekesiniz ki?
Arkadaşlarınıza akıl fikir dileyin ve hiç pişmanlık duymadan önünüze bakın bence.

Kurtulduğuna sevin bu adamla ömür mü geçer allah aşkına.Hayatta her zaman kusursuz bir şekilde dolaşamazsın ki. Ayrıca kızlarla bu kadar içli dışlı ise ilgi budalası bir tip gibi geldi bana. Daha olgunlaşmamış canım bu ham hala boşver asla da pişman olma en doğrusunu yapmışsın.

Doğru söylüyorsunuz ben de düşündüm daha sevgiliyken dış görünüşü eleştiren yarın birgün evlenince neler derdi kimbilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…