Bu pişman olmam gereken bir şey mi ?

yani sizin bir farkiniz yoktu ?

ilk iki sebep zit kisileri tarif etmiyor mu,

size karsi ilgisiz ama yeni tanistigi hemcinslerinize karsi cok ilgili bir erkek arkadas.

bunun disinda arkadaslarinizin kalite kistasi da baya dusukmus bence.
Yani şöyle hiç aramıyor sormuyor şeklinde ilgisiz değildi.Yani gün içinde konuşuyorduk ama daha çok merak etmiyordu diyeyim.Yani soruyor aslında halimi hatrımı ama ayrıntılar , benim kiminle olduğum onun için pek önemli değildi .
yani sizin bir farkiniz yoktu ?
Açıkçası ben var diye düşünmüştüm çünkü sadece bu kötü özellikleri yoktu çocuğun .Yani nöbetten çıksa bile beni görmek için saatlerce yol geliyordu , yada sevmese istemese bile benim ilgilendiğim şeylerle ilgilenip ,benimle fikir alışveriş yapıyordu, kavga etsek bile hiç sesini yükseltmez ,kötü söz söylemezdi.Ama kişiliği böyle oturmuş işte bu durumda benim de dediğiniz gibi pek farkım kalmıyormuş demek ki.

doktor olmus ama adam olamamis bir bayan gece disardaysa sahip cikar nerdesin merak edr sen de hekim olcan illa kendi mesleginde birini bulursun inan tipe bakma onemlibolan erkegin . tavirlari sahiplenmesi agirbasliligi bir kadin baska ne isteyebilir

Bende kendime kızdım açıkçası nasıl görmedin bunları diye ama tecrübesizliğime veriyorum inşallah bundan sonraki ilişkimde daha dikkatli olurum.
Hepimizin basina gelen seyler bunlar.insan yasarken farkedemiyor da sonra sonra dusundukce anliyorsun neyin ne oldugunu.Allah karsiniza degerinizi bilecek kiymet verecek insanlar cikarsin.doktor olsun su olsun bu olsun ama once adam olsun hepsinden daha onemli bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…