- 30 Ocak 2011
- 1.530
- 448
- 323
Artik soru neden olmaması değil . Artık bu durumu kabullenip ayakta sağlam neşeli durmak . Hep bu konu ile konu açtım. Biri olmuyor .Sürekli önüm kesiliyor. 28 29 yaşına geldim .Meslek sahibi isim gücündeyim. Kardeşler kuzenler arkadaşlar evlendi . Gurbet is arkadaşlarım var 23 24 yaşında onlarda evlenmeye başladı . Bir araya gelse de hep bu muhabbet . Kendimi yalniz ve ezik hissediyorum. Kendimİ sorgulayına nefesim daralıyor . Çünkü tek başıma yaşıyorum .Çevrenin muhabbet hep bu. Mesele evlenip evlenmem değil .Hani biri hayatıma girmiyor. Hemen önüm kesiliyor. Hep bir engel çıkıyor. Ya en kaprisli çekilmez tip olarak dikkat çekici olmayan çünkü erkekler güzelliğe önem verir ondan dedim adamlar etrafında pervane . Çoğumuz nasip kısmet diyeceksiniz. Böyle dememenin sebebi kendimde hata kusur aramak nerde yalnış yapıyorum. Hani elim yüzüm fiziğim düzgün is meslek yapıyorum. Sorun çıkarmam uyumluyum. Hani görüşmelerde bir aksilik çıkar ya da ses gelmez .Artık katlanamiyorum kabullenmek kendi hayatımda mutlu olmak istiyorum. An geliyor tokat gibi yüzüme çarpıyor. Hani bakıyorum hayatında biri olanlar evli olanlar da cok mutlu değil ama neden bana ilgi yok bunca yillar anca çıkıyor hiç alakasız biri tartışma yön değiştirmesin diye sebebini yazamadım ya da evli çocuklu orta yaşlı adam is atar .Çok da korkuyorum Böyle olmaktan çok korkuyorum Ya etrafımda bekatvyalniz arkadaşlar olacak ya da evde yalnızlıktan öleceğim .