Bu psikopatın hak ettiğini bulması gerek

Şimdi bunu kolay kolay hakim bırakmaz

Olağan olmaz yani bırakması ve o çocuğu sosyal hizmetlere teslim etmemesi

Beni öptü denilenler bile tutuklanıyor çocuk tacizinden çocuklar nispeten önemseniyor gibi idi

Pazartesi gününden söz ediyor umarım avukat itiraz etmiş ve üst mahkeme makul karar vermiştir

Son düzenleme:
nasıl salınır adam yaaaa!!!!!!!!!!!!!! yatalak dedeyi bi bakım evine yerleştirseler ya anna kızda sığınma evine gitse,
o değilde kızı nasıl eve yolladılar, nasıl devlet sahip çıkmadı, bizim eve yakın aile ve sosyal bakanlığa ait rehabilite ve bakım merkezi var (adını yanlış yazmış olabilirim) , bu tür durumlarda öyle çocukları orda barındırıyorlar, niye öyle bi yere alınmadı bu çocuk !!!!! aklımda deli sorular!!!!
koruma falanda işe yaramaz bence kesinlikle sığınma evinde olmalılar

Yavrucagin fotolarina bakinca ezildim.insanligimdan utandim. Fakat babasi olacak caninin fotografini gorunce inanin oturdugum yerden ben bile korktum. Benzer olaylar benimde basima geldi. İnanin insanin korkuyla yasamasi olmekten daha zor... E devlet araciligiyla bir cok kez basbakanliga ve cumhurbaskanligina yazdigim konular oldu. Bu konu icinde yazacagim. Ama ne kafar cok ses olursak o kadar yanki buluruz. Yapacagimiz basvuru 3 dkmizi alir. Hadi birlik olalim ve bi nebze de olsa o aileye yardimci olmaya calisalim...

Allaha cc emanet olsunlar insallah ve rabbim boylelerine firsat vermesin insallahhh

Bir insan nasıl kendi çocuğuna bile merhamet göstermeyecek kadar vahşi, acımasız bir yaratığa dönüşebilir inanamıyorum gerçekten.
hakkaten yaaa şoktayım !!!! nasıl nasıl nasıl olur inanamıyorum!!!!! birde marifet gibi başkalarına gösteriyor kendi çocuğuma bile neler yaptım diye!!!!!!!!!! adi pislik !!!!!!

Ben anlaamıyorum inanılmayacak birşey değil ki adam kravat taktı diye iyi halden indirim alıyor arkadaşlar neye inanamıyorsunuz.Bu ülkede herşeye inanırım ben.Baklava çalan çocuklara hapis cezası verilen ülkede hiç birşey şaşırtmıyor beni.Ayrıca çok kadın cinayetine tanık olmadık mı? Kaç kere kadın koruma talep ediyor öldüreleceğini söylüyor mahkemeye umursanmıyor kadın ölüyor sonra gündeme geliyor.Allah bu adamı kahretsin sinirlerime hakim olamıyorum elim ayağım titredi lanet olsun.Yazılacak çok şey var ama ne diyeyim burası Türkiye..

Şimdi bunu kolay kolay hakim bırakmaz

Olağan olmaz yani bırakmadı ve o çocuğu sosyal hizmetlere teslim etmemesi

Beni öptü denilenler bile tutuklanıyor çocuk tacizinden çocuklar nispeten önemseniyor gibi idi

Pazartesi gününden söz ediyor umarım avukat itiraz etmiş ve üst mahkeme makul karar vermiştir
ayy umarım yakalanmıştır !!!!! ayrıca umud ediyorum ki içerdede hakettiği gibi yaşar !!!!!!

Ben anlaamıyorum inanılmayacak birşey değil ki adam kravat taktı diye iyi halden indirim alıyor arkadaşlar neye inanamıyorsunuz.Bu ülkede herşeye inanırım ben.Baklava çalan çocuklara hapis cezası verilen ülkede hiç birşey şaşırtmıyor beni.Ayrıca çok kadın cinayetine tanık olmadık mı? Kaç kere kadın koruma talep ediyor öldüreleceğini söylüyor mahkemeye umursanmıyor kadın ölüyor sonra gündeme geliyor.Allah bu adamı kahretsin sinirlerime hakim olamıyorum elim ayağım titredi lanet olsun.Yazılacak çok şey var ama ne diyeyim burası Türkiye..
Allah bu adamı kahretsin derken orda bi adam fotosu yokki !!!!!! rezil bir yaratık fotosu var !!!!!!

hakkaten yaaa şoktayım !!!! nasıl nasıl nasıl olur inanamıyorum!!!!! birde marifet gibi başkalarına gösteriyor kendi çocuğuma bile neler yaptım diye!!!!!!!!!! adi pislik !!!!!!

Bunu yapıp da zerre kadar pişman olmayan hatta bununla övünen insan olamaz; yaratık, canavar bile hafif kalır. Böyleleri acıdan kıvranarak ölüp yok olsa keşke.

Haklısınız aslında, öyle bir ülkede yaşıyoruz ki kanıksanacak hâle gelindi.

Bunu yapıp da zerre kadar pişman olmayan hatta bununla övünen insan olamaz; yaratık, canavar bile hafif kalır. Böyleleri acıdan kıvranarak ölüp yok olsa keşke.
hatta ölmeden kavransada ölemese onuda beceremese !!!!! nasıl ki o kızına onları yaptı Mevlam o kızcağızın sesini duyuyor mutlaka yanına kalmayacak!!!!!!

Yavrucagin fotolarina bakinca ezildim.insanligimdan utandim. Fakat babasi olacak caninin fotografini gorunce inanin oturdugum yerden ben bile korktum. Benzer olaylar benimde basima geldi. İnanin insanin korkuyla yasamasi olmekten daha zor... E devlet araciligiyla bir cok kez basbakanliga ve cumhurbaskanligina yazdigim konular oldu. Bu konu icinde yazacagim. Ama ne kafar cok ses olursak o kadar yanki buluruz. Yapacagimiz basvuru 3 dkmizi alir. Hadi birlik olalim ve bi nebze de olsa o aileye yardimci olmaya calisalim...

Allaha cc emanet olsunlar insallah ve rabbim boylelerine firsat vermesin insallahhh
Bize de iletisim adreslerini yazsaniz bizde mail atsak ?

Bize de iletisim adreslerini yazsaniz bizde mail atsak ?
Cnm direk mail adresi muhakkak vardir ama bnde bilmiyorum. E devlet sifremle kendi sayfama giriyorum. (Turkiye@gov.tr) Ordan e hizmetlerden cumhurbaskanina yazin kismi var ya da bimere yazin... Buralar araciligiyla kac kez mail gönderdim ve her seferinde yanit geldi. Bazen 1 hafta icinde yanitlandi bazen 3 ay ama muhakkak bi cvp geldi...

Link kalktığı için avukatın paylaşımını aktarıyorum:

arkadaşlar lütfen biraz sabredin ve okuyun zira gerçekten yardımınıza ihtiyacım var. geçen hafta baro tarafından kağıthane çocuk karakolunda bulunan bir çocuk mağdur için avukat olarak atandım. karakola gittiğimde gördüğüm manzara beni kahretti. 13 yaşındaki küçücük bir kız, uyuşturucu bağımlısı babası tarafından 5 buçuk saat boyunca işkenceye maruz bırakılmış, sigara yedirilmiş, ıslatılmış ve bu süre içerisinde demir çubukla defalarca darp edilmişti.

çocuğunun fotoğraflarını hasmına göndererek "kendi çocuğuma neler yaptım, sana neler yapacağımı tahmin et" tarzı mesajlar dahi atmış.

bu psikopat baba, çocuğu hastaneye götürmemesi için annesini ölümle tehdit etmesine rağmen, anne çocuğu alarak hastaneye götürüyor. sonrası "sonun geldi, ölümün elimden olacak" tarzı mesajlar. hepsine bizzat şahit oldum.

babayla ilgili çocuğun hürriyetini tahdit, kasten yaralama, eziyet, öldürmeye teşebbüs, tehdit suçlarından şikayetçi olduk. kendisi dün yakalanmış ve sulh ceza hakimliğine çıkarılmış. bilin bakalım ne oldu. salıverildi!!!

kadın günlerdir yatalak babası ve kızı ile birlikte kendisini evine kilitlemiş yaşamaya çalışıyor. bugün beni aradı, "avukat hanım tek umudum tutuklanmasıydı, şimdi ben ne yapacağım, dışarı çıkmaya korkuyorum" diyor.

adamı facebooktan arattım, fotoğrafını görseniz nasıl bir cani olduğunu siz de anlarsınız. bu pisliğin adını her ihtimale karşı açıklamayacağım.

ben twitter işlerinden pek anlamam, hayatımın ilk tweetini bugün aile bakanlığını mentionlayarak attım. işe yarar mı bilmiyorum ama lütfen bu anne ve kızın başına gelmeden birilerinin harekete geçmesini sağlayacak bir çözüm bulmama yardım edin. ben pazartesi gidip savcı ile konuşacağım, kızın fotoğraflarını göstereceğim, durumu izah ederek bu psikopatın tutuklanmasını sağlamaya çalışacağım. ancak bu arada ne olacak? bu kadıncağız ona bir yardım edebilirim ümidiyle beni arıyor, size güveniyorum sonuna kadar yanımda olacak mısınız diyor. evet olacağım ancak ben kadın bir avukat olarak onları ne kadar koruyabilirim ki. peki başlarına bir şey gelirse bunun travmasını ben nasıl atlatabilirim?

siz tweet mweet bi şeyler yapıp bazı kurumların harekete geçmesini sağlayabiliyorsunuz. belki toplu bir şekilde hareket edersek anne kızın başına bir şey gelmeden müdahele etme şansımız olabilir.

edit: belki herkes aynı anda aile bakanlığını mentionlarsa dikkat çekebiliriz.
edit: arkadaşlar para toplayalım teklifinde bulunan olmuş. teşekkür ederiz ancak önceliğimiz anne kızın can güvenliği. bu konuda aile bakanlığına baskı yapmamız şu an için aklıma gelen tek fikir. biz aile bakanlığına baskı yapalım ki, hem yargılama aşamasında aile bakanlığı devreye girsin hem de ben savcıya konuyu açtığımda bakın birçok kişi aynı şekilde bu durumdan elem duydu diyeyim.

hem çocuk hem anne için cumartesi günü koruma talep edildi, bekliyoruz. kadının bir de yatalak babası olduğu için sığınma evinde kalmak istemiyor.

@ailebakanligi, bu twitter hesabına burada paylaştığım fotoğraflarla birlikte, 13 yaşında babası tarafından işkence gören kıza ve annesine destek olunması gerektiğini belirten görüşlerinizi yazabilirsiniz. ben detaylı bir şekilde ve fotoğraflarla kendilerine tweet attığım için konuyu bildiklerini varsayıyorum. kızın adını küçük olması nedeniyle veremiyorum. babasının adını da psikopat olduğu ve nasıl bir tepki vereceğini kestiremediğim için veremiyorum.

edit: arkadaşlar yazıyor musunuz @ailebakanligi 'na?? bu başlığı da paylaşabilirsiniz. yazdığınızı bana bir mesajla iletebilirseniz sevinirim.

#kadincinayetleri, @ailebakanligi 'na ve @aysenurislam'a yazıyoruz twitter'dan. dilerseniz bu başlığı mention'a ekleyebilirsiniz.

Avukat en son bunu yazmış:

edit: arkadaşlar, yukarıda da yazdığım gibi pazartesi günü savcılığa gideceğim. esasen avukat arkadaşlar bana ulaşırsa birkaç avukat birlikte gidebiliriz. şu ana kadar benimle gelmek istediğini söyleyen bir avukat arkadaşımız olmadı. savcılığa gittiğimde, hem aile bakanlığına twitter'dan mesaj gönderildiğini, hem ekşisözlük başlığındaki entryleri hem de kızı ve annesini götüreceğim. aynı şekilde bakanlık'ta çalışan avukat arkadaşımızın devreye girdiğini de belirteceğim. bu hususların savcı üzerinde etkili olacağını ve salıverilme kararına itiraz edeceğini tahmin ediyorum. yarın da anneyi arayıp kendisine destek olan birçok kişi olduğunu ve içini rahat tutmasını söyleyeceğim.

Back
X