- 27 Şubat 2009
- 1.256
- 186
- 648
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben bu kızılı viyole kızılına _ koyu mürdüm kızılıba benzettim arkadaşım boyardı hep çokda güzel dururdu bi araştır istersen dediğim renkleri
Canım ne yap biliyomusun bi kuaföre git saç boyatxak gibi ne kadara boyarsın felan diye konuş ama ben boyamı kendim alcam kullandığım marka var diğerleri alerji yapıyo de bu istediğin rengi göster hsngi renk boya alayım diye sor sonrada dediği boyayı al ve boya
Cook mantikliCanım ne yap biliyomusun bi kuaföre git saç boyatxak gibi ne kadara boyarsın felan diye konuş ama ben boyamı kendim alcam kullandığım marka var diğerleri alerji yapıyo de bu istediğin rengi göster hsngi renk boya alayım diye sor sonrada dediği boyayı al ve boya![]()
Rica ederimmm canım ben heppp bu yöntemi kullanıyorummmCook mantiklitesekkur ederimm...
Bende viole kızılı demiştim arkadaşaGösterdiğin renk viyole kızıl. Patlıcan moru ile alakalı bir renk değil bunu bilmeni isterim. Patlıcan moru siyah ama güneşte mor parıltı verir.
Değil canım viyole kızılNeva color ask alevine benziyor.
Valla suan sacimin cok akmis hali ama en son akmis ve solmus kumralin uzerine neva color koyu kullu sari boyayip turunculugunu almak istemistim ama sacimdan gitmek bilmeyen kizillik ve turunculuk sonunda beni kizil tonlara boya gec dedirtti.Ay ben su anki renginizi çok begendim rica etsem sorabilir miyim :)
Viyole tonlarina bakiyorum bana gosterdigim tondan biraz daha acik bir ton geliyor acaba karisim bir renk olabilir mi diye kafama takildi ama sacim birde okadar cabuk akiyor ve rengi kusuyor ki hala renk ariyorum suan zemin rengimde acik tonlarda oldugundan acaba bu koleston aktikca da daha acik tonlara doner mi diye dusundugumden kolestondaki rengi olur mu diye sordum. Bakalim birine karar verip boyicam artik resim atarim buraya :) tesekkur ederim.Değil canım viyole kızıl
Neva color ask alevine benziyor.