• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu rengi nasil elde ederim (resimli)

DestinaX

Pure Love T <3 D
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2009
1.256
186
648
34

Mevcut sac rengim. 1 ve istedigim sac 2 numarali resimde gorudugunuz gibi arkadaslar. Karisim yada tek marka onerisi neva color kullaniyorum varsa kullanan hangi numalari karistirsam bu tonu elde ederim. Asiri kirmizi dursun istemiyorum. Onerilerinizi bekliyorum

Mevcut sac rengim. 1 ve istedigim sac 2 numarali resimde gorudugunuz gibi arkadaslar. Karisim yada tek marka onerisi neva color kullaniyorum varsa kullanan hangi numalari karistirsam bu tonu elde ederim. Asiri kirmizi dursun istemiyorum. Onerilerinizi bekliyorum
Canım ben bu kızılı viyole kızılına _ koyu mürdüm kızılıba benzettim arkadaşım boyardı hep çokda güzel dururdu bi araştır istersen dediğim renkleri

Sizce direk buna boyasam istedigim renk olur mu yoksa baska renkte karistirmam gerekirmi bu renge lutfen yardimci olun evde arkadasim boyayacak

Sizce direk buna boyasam istedigim renk olur mu yoksa baska renkte karistirmam gerekirmi bu renge lutfen yardimci olun evde arkadasim boyayacak
Canım ne yap biliyomusun bi kuaföre git saç boyatxak gibi ne kadara boyarsın felan diye konuş ama ben boyamı kendim alcam kullandığım marka var diğerleri alerji yapıyo de bu istediğin rengi göster hsngi renk boya alayım diye sor sonrada dediği boyayı al ve boya:halay::halay:

Canım ne yap biliyomusun bi kuaföre git saç boyatxak gibi ne kadara boyarsın felan diye konuş ama ben boyamı kendim alcam kullandığım marka var diğerleri alerji yapıyo de bu istediğin rengi göster hsngi renk boya alayım diye sor sonrada dediği boyayı al ve boya:halay::halay:
Cook mantikli :D tesekkur ederimm...

Gösterdiğin renk viyole kızıl. Patlıcan moru ile alakalı bir renk değil bunu bilmeni isterim. Patlıcan moru siyah ama güneşte mor parıltı verir.

Neva color ask alevine benziyor.

Ay ben su anki renginizi çok begendim rica etsem sorabilir miyim :)
Valla suan sacimin cok akmis hali ama en son akmis ve solmus kumralin uzerine neva color koyu kullu sari boyayip turunculugunu almak istemistim ama sacimdan gitmek bilmeyen kizillik ve turunculuk sonunda beni kizil tonlara boya gec dedirtti. :D Son halide baya aktigi icin tam nasil elde edilir bilemiyorum. Koyu kullu sari da oyle bildigin sari bir ton degil tonuna bakarsan anlarsin ne yapmaya calisitigimi:)

Değil canım viyole kızıl
Viyole tonlarina bakiyorum bana gosterdigim tondan biraz daha acik bir ton geliyor acaba karisim bir renk olabilir mi diye kafama takildi ama sacim birde okadar cabuk akiyor ve rengi kusuyor ki hala renk ariyorum suan zemin rengimde acik tonlarda oldugundan acaba bu koleston aktikca da daha acik tonlara doner mi diye dusundugumden kolestondaki rengi olur mu diye sordum. Bakalim birine karar verip boyicam artik resim atarim buraya :) tesekkur ederim.

Konuyu yıllar sonra hortlatiyorum. Çünkü halaa bu tonu elde edecek bir renk kodu veren olmamis. Bir kez deneme yaptim ama kestane kızil gibi bir renk oldu sacim zaten yillar icinde de suan sari ombre var. Resimler ektedie. Sari ombremi ekledigim mürdüm tonu kızılına nasıl cevirebilirim. Hangi markada hangi renkleri karistirsam kuafor arkadaslardan yardim bekliyorum. Tesekkurler

Eklentiler

• Screenshot_20200821-164147_Chrome.webp
    Screenshot_20200821-164147_Chrome.webp
    29 KB · Görüntüleme: 267
  • 20200821_184436.webp
    20200821_184436.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 157
Tamamen amatör bir cevap vercem bence bu sarının üzerine böyle bir boya sürersen 2 banyodan sonra turuncu olur.

Back
X