Saç Rengi ve Saç Boyama bu rengin adini bilen var mi

Azra910

Junior Meg
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
8.287
25.071
498
Kizlar bu rengin adi ne sizce
Acik kullu kumral diye dusundum ama kulluden daha sari

Açık küllü kumral evet,sarıyla baş edemeyince dönmeye çalıştığım renk

Cok guzel bayildim
Bende bu renge donmeye calisiyorum ama sacim isiltili kahve suanda
Nasil yapicam bilemiyorum
Bence de harika bir renk,ben hiç cevap alamıyorum saçla ilgili sorulara bir yardım eden çıksa keşke. Bu resimdeki sarı gibi olam yerlerde ışıltı dedikleri şey bence.

Bence de harika bir renk,ben hiç cevap alamıyorum saçla ilgili sorulara bir yardım eden çıksa keşke. Bu resimdeki sarı gibi olam yerlerde ışıltı dedikleri şey bence.
Ben acicam sacimi önce
Sonra turunculuk kalirsa bikac yontem var onlarla onu gecirmeye calisicam ardindan kulluye boyucam insallah olur

Kuafore gosterdim netten kullu sacli bir modeli sacim turuncu gibi oldu begenmedim

Kendim deneyecegim insallah olur

Ben defalarca açtım hiç bir saç telimde yıpranma olmadı şükür ,ins istediğin renk olur,bence de kendin yap,turuncu olacaksa kuaförde de oluyo yani .sonucu yazarsan sevinirim

Ben defalarca açtım hiç bir saç telimde yıpranma olmadı şükür ,ins istediğin renk olur,bence de kendin yap,turuncu olacaksa kuaförde de oluyo yani .sonucu yazarsan sevinirim
Aynen turuncu kuaforde de oluyor
Yazarim tabiki canim benim hatta foto atarim yeter ki sacim istedigim gibi olsun

Bilmiyorum ki sedam benim tenim sut beyazi sence bana gider mi bu renk
Aman gitse de gitmese de boyayalim su renge cok tatli bi renk asik oldum
Canım benim komşunun kızı var 9 yaşında
Onun kendi saç rengi aynı böyle
Hep beğenirim yaa yapalım canımm bana nasıl olur bilmem ama sen beyazsan süper olur

Canım benim komşunun kızı var 9 yaşında
Onun kendi saç rengi aynı böyle
Hep beğenirim yaa yapalım canımm bana nasıl olur bilmem ama sen beyazsan süper olur
Yapalim sedam aklima koydum
Aksam gidicem acici almaya
Temiz,saca acici olmuyor sacimi kirletiyim hemen acicam

Yapalim sedam aklima koydum
Aksam gidicem acici almaya
Temiz,saca acici olmuyor sacimi kirletiyim hemen acicam
Ben 3sene öncesine kadar her ay boyardım saçımı
Sonra düğünümde kuaför yaktı saçımı bı daha boyamadım
Şimdi kendi rengim açık kumral
Bu rengede bayıldım
Yani napsam bilemedim şimdi canım yaa

Bı de çok uğraştım saçım düzelsin diye
Acaba tekrar boyasammı boyamasammı

3sene cok uzun, duzelmistir sacin
Ben her sene aciyorum boyuyorum tekrar koyultuyorum, ustune de kestiriyorum bir sorun olmuyor sedam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…