Cok guzel bayildimAçık küllü kumral evet,sarıyla baş edemeyince dönmeye çalıştığım renk
Bence de harika bir renk,ben hiç cevap alamıyorum saçla ilgili sorularaCok guzel bayildim
Bende bu renge donmeye calisiyorum ama sacim isiltili kahve suanda
Nasil yapicam bilemiyorum
Ben acicam sacimi önceBence de harika bir renk,ben hiç cevap alamıyorum saçla ilgili sorularabir yardım eden çıksa keşke. Bu resimdeki sarı gibi olam yerlerde ışıltı dedikleri şey bence.
Aynen turuncu kuaforde de oluyorBen defalarca açtım hiç bir saç telimde yıpranma olmadı şükür ,ins istediğin renk olur,bence de kendin yap,turuncu olacaksa kuaförde de oluyo yani .sonucu yazarsan sevinirim
Bilmiyorum ki sedam benim tenim sut beyazi sence bana gider mi bu renk
İns cnm ,olur benceAynen turuncu kuaforde de oluyor
Yazarim tabiki canim benim hatta foto atarim yeter ki sacim istedigim gibi olsun
Canım benim komşunun kızı var 9 yaşındaBilmiyorum ki sedam benim tenim sut beyazi sence bana gider mi bu renk
Aman gitse de gitmese de boyayalim su renge cok tatli bi renk asik oldum
Yapalim sedam aklima koydumCanım benim komşunun kızı var 9 yaşında
Onun kendi saç rengi aynı böyle
Hep beğenirim yaa yapalım canımm bana nasıl olur bilmem ama sen beyazsan süper olur
Ben de sunla gitmistim kuafore ama turuncu yapti beniEki Görüntüle 1995242 elimde bu resimle gezdim hep
Kuaföre gidip,üste para verip turuncu olmakta tam cinnetlikBen de sunla gitmistim kuafore ama turuncu yapti beni Eki Görüntüle 1995249
Ben 3sene öncesine kadar her ay boyardım saçımıYapalim sedam aklima koydum
Aksam gidicem acici almaya
Temiz,saca acici olmuyor sacimi kirletiyim hemen acicam
3sene cok uzun, duzelmistir sacinBen 3sene öncesine kadar her ay boyardım saçımı
Sonra düğünümde kuaför yaktı saçımı bı daha boyamadım
Şimdi kendi rengim açık kumral
Bu rengede bayıldım
Yani napsam bilemedim şimdi canım yaa
Bı de çok uğraştım saçım düzelsin diye
Acaba tekrar boyasammı boyamasammı
Kuaföre gidip,üste para verip turuncu olmakta tam cinnetlik
Sende benim gibi vazgeçmeyengillerdensin demekAynen oyle 2kez boyattim duzeltemediler de o turunculugu
Bende en sonunda hint kinasiyla kapattim
1sene sonra tekrar aciciyla actim
Aynen oyle ve bu renge taktim yaniSende benim gibi vazgeçmeyengillerdensin demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?