Benim o işte benAynen oyle ve bu renge taktim yani
Olmayinca koyultuyorum ama aklimdan cikmiyor bigun patlak veriyor hop tekrar boyamaya kalkisiyorum
Bi tuttursam kurtulucam yeter
Yarin aciciyi alicam dukkabi acarsa sahibi, pazar diye acmama ihtimali var inşallah acar da sabirsizligim gecerBenim o işte ben
Anneler günü ya açar benceYarin aciciyi alicam dukkabi acarsa sahibi, pazar diye acmama ihtimali var inşallah acar da sabirsizligim gecerboyarken bile hemen yikama saati gelsin diye sabirsizlaniyorum meraktan
4gibi cikicamAnneler günü ya açar bencehatta açsın mutlaka ,ben bile meraktayım
Tamamdır ,ins açıktır4gibi cikicamhaber veririm
Kapaliydi maalesef, yarin gidicem eve gelir gelmez de acicam inslahAzra910 buldun mu cnm ? Naptın ?
Vay hain satıcı ,açmadı demekKapaliydi maalesef, yarin gidicem eve gelir gelmez de acicam inslah
Kucuk bir bujiteri hafta sonu diye acmadi demekkiVay hain satıcı ,açmadı demekmerak ettim de sonucu
O bijuterici yarın elbet gelecekKucuk bir bujiteri hafta sonu diye acmadi demekki
Ahah aynen sana oncesi, sonrasi fotusu hazirlayip gondericemO bijuterici yarın elbet gelecek
Diplerle başa çıkamayınca koyulttum bende,benim saçlar tütün gibi .iğrençAhah aynen sana oncesi, sonrasi fotusu hazirlayip gondericem
Ama su da var yarin sadece acicam suan kizilimsi kahvemsi gibi
Actiktan 1hafta sonra kulluye boyarim
Actigimda turuncu olmazaa insallah
Kullu sari.Kizlar bu rengin adi ne sizce
Acik kullu kumral diye dusundum ama kulluden daha sari Eki Görüntüle 1995218
Bir boyamayla donmez. Bir kac boyamayla rengini aca aca doner.Cok guzel bayildim
Bende bu renge donmeye calisiyorum ama sacim isiltili kahve suanda
Nasil yapicam bilemiyorum
Senin suan ne renkDiplerle başa çıkamayınca koyulttum bende,benim saçlar tütün gibi .iğrençsen önce,sonra,şimdi ne varsa yolla bende düzeltmeliyim çok fena şu an
Yarin acicam aciciylaBir boyamayla donmez. Bir kac boyamayla rengini aca aca doner.
Yarim paket platin. Yarim paket kullu sari ile bu renk oluyor. Ama hemen 1 boyama ile olmuyor. 3 4 boyama sonrasi oluyor.Yapalim sedam aklima koydum
Aksam gidicem acici almaya
Temiz,saca acici olmuyor sacimi kirletiyim hemen acicam
Ben su rengi yapmaya calisiyorum internette acik kullu kumral yaziyorYarim paket platin. Yarim paket kullu sari ile bu renk oluyor. Ama hemen 1 boyama ile olmuyor. 3 4 boyama sonrasi oluyor.
Korkudan değil,kocam cinnet geçircek boya almaktan,o boyuyo bi deSenin suan ne renk
Ac gitsin ya korkmazaten actikta turunculuk gidiyor birde gri sampuan varmis onu bir arastir istersen
Ayy ne guzel evlenince bende boyatirim simdi cok imrendim cok tatliKorkudan değil,kocam cinnet geçircek boya almaktan,o boyuyo bi deaz zaman geçsin,boyarım kesiin. Sarı üstüne boyadım ben,açık kahve kim sorarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?