Saç Rengi ve Saç Boyama bu rengin adini bilen var mi

Yarin aciciyi alicam dukkabi acarsa sahibi, pazar diye acmama ihtimali var inşallah acar da sabirsizligim gecer boyarken bile hemen yikama saati gelsin diye sabirsizlaniyorum meraktan
Anneler günü ya açar bence hatta açsın mutlaka ,ben bile meraktayım

O bijuterici yarın elbet gelecek
Ahah aynen sana oncesi, sonrasi fotusu hazirlayip gondericem
Ama su da var yarin sadece acicam suan kizilimsi kahvemsi gibi
Actiktan 1hafta sonra kulluye boyarim
Actigimda turuncu olmazaa insallah

Ahah aynen sana oncesi, sonrasi fotusu hazirlayip gondericem
Ama su da var yarin sadece acicam suan kizilimsi kahvemsi gibi
Actiktan 1hafta sonra kulluye boyarim
Actigimda turuncu olmazaa insallah
Diplerle başa çıkamayınca koyulttum bende,benim saçlar tütün gibi .iğrenç sen önce,sonra,şimdi ne varsa yolla bende düzeltmeliyim çok fena şu an

Diplerle başa çıkamayınca koyulttum bende,benim saçlar tütün gibi .iğrenç sen önce,sonra,şimdi ne varsa yolla bende düzeltmeliyim çok fena şu an
Senin suan ne renk
Ac gitsin ya korkma zaten actikta turunculuk gidiyor birde gri sampuan varmis onu bir arastir istersen

Yarim paket platin. Yarim paket kullu sari ile bu renk oluyor. Ama hemen 1 boyama ile olmuyor. 3 4 boyama sonrasi oluyor.
Ben su rengi yapmaya calisiyorum internette acik kullu kumral yaziyor

Actiktan sonra acik kullu kumrala boyayacaktim
Platin de atiyim mi icine

Senin suan ne renk
Ac gitsin ya korkma zaten actikta turunculuk gidiyor birde gri sampuan varmis onu bir arastir istersen
Korkudan değil,kocam cinnet geçircek boya almaktan,o boyuyo bi de az zaman geçsin,boyarım kesiin. Sarı üstüne boyadım ben,açık kahve kim sorarsa

Korkudan değil,kocam cinnet geçircek boya almaktan,o boyuyo bi de az zaman geçsin,boyarım kesiin. Sarı üstüne boyadım ben,açık kahve kim sorarsa
Ayy ne guzel evlenince bende boyatirim simdi cok imrendim cok tatli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…