Acici kullanmayin. Ben ilk baslarda kullu sari ile kullu acik kumrali karistirip boyuyordum. Hafif bir yesillik oluyordu. Sonra yarim platin. 4/1 kullu sari. 4/1 kullu kumrali karistirdim yesillik gitti. Son 2 seferdir de yarim platin yarim kullu sariyi karistiriyorum. Ama dedigim gibi boyaya boyaya tutuyor renkYarin acicam aciciyla
Sonra tekrar mi acayim yoksa kullu sariya mi boyayayim surekli
Ahahah biliyor musun bende aciciyi 2kullanimlik alicam ki turuncu olursam diger acma islemine kadar evde rehin kalicam diyeEve gıda depola 1 hafta çıkamazsın evden
Koyu saça açıcı uyguladıktan sonraki turuncu görüntü kabus gibi çünkü, bilirim.
Adam salonda çalışsa çalışırAyy ne guzel evlenince bende boyatirim simdi cok imrendim cok tatli
Ama sacim suanda isiltili kahveyle kizil karisimiAcici kullanmayin. Ben ilk baslarda kullu sari ile kullu acik kumrali karistirip boyuyordum. Hafif bir yesillik oluyordu. Sonra yarim platin. 4/1 kullu sari. 4/1 kullu kumrali karistirdim yesillik gitti. Son 2 seferdir de yarim platin yarim kullu sariyi karistiriyorum. Ama dedigim gibi boyaya boyaya tutuyor renk
Sizin kendi dogal renginiz ve simdiki renginiz ne renk? Yazarmisiniz.Ben su rengi yapmaya calisiyorum internette acik kullu kumral yaziyor
Actiktan sonra acik kullu kumrala boyayacaktim
Platin de atiyim mi icine
Eki Görüntüle 1995813
Yaptiririm tek basa zaten olacak is degil arkalari insan goremiyorAdam salonda çalışsa çalışırzaten yolunu yapıyorum.çok koyu oldu diye yapar yapar tüm saça oriel sürüp açıyo
Fotografimi atayim size suanki rengin adini bilmiyorumSizin kendi dogal renginiz ve simdiki renginiz ne renk? Yazarmisiniz.
Ben 2 sene önce kumrala boyadım turuncu yansımalar oldu kuaföre boyattım hüsran oldu bıraktım kendi haline şimdi uzadı ombre gibi duruyor karamel gibi oldu bende sunkiss mi ne varya ondan aldım 1 ton açtı saçımı devam edicem onunla baktım olmadı açıcıya yönelcem turuncudan öğk geldiAhahah biliyor musun bende aciciyi 2kullanimlik alicam ki turuncu olursam diger acma islemine kadar evde rehin kalicam diyee o halde acicinin 2.sini almaya da gideemem
2ay once paletteyle actim
Hic acmadi gibi bir sey
Sonunda kuaforlerin kullandigi mavi tozdan buldum o daha etkili onu denicem insallah olsub artik yeterrr bu iskencem
Aynen aynen :)Yaptiririm tek basa zaten olacak is degil arkalari insan goremiyor
Bende arkalari karman corman boyuyorum. Herkes balyaj var saniyor. Halbu ki boyayamiyorum :))Yaptiririm tek basa zaten olacak is degil arkalari insan goremiyor
Ben de 2ay once actigimda turuncu oldu platine boyadim hala turuncuBen 2 sene önce kumrala boyadım turuncu yansımalar oldu kuaföre boyattım hüsran oldu bıraktım kendi haline şimdi uzadı ombre gibi duruyor karamel gibi oldu bende sunkiss mi ne varya ondan aldım 1 ton açtı saçımı devam edicem onunla baktım olmadı açıcıya yönelcem turuncudan öğk geldine dertliymişim ya
İkiz olmak icindi her seyBak bak benim kalbimi kırdı,hala saç başla uğraşıyo bu cunyır hhıııhhhh
Dur ben sölücem o rengin adını du
Tesekkurler bunu da denerimSiz yarim tup platin ile yarim tup kullu sariyi karistirip boyayin. Rengi acila acila bu renk olur.
He hee evetİkiz olmak icindi her sey
Yumurta sarısı gezmeyek yeterBen de 2ay once actigimda turuncu oldu platine boyadim hala turuncubende isiltili kahveye boyadim renk gecisini kapatiyim diye
Simdi yine kullu dustu aklima
Zamanla olucak kanka sabir
Suandaki rengimi atiyim sanaa durYumurta sarısı gezmeyek yeter
Hadi inş
At at ben söylerim sana ne rengiSuandaki rengimi atiyim sanaa dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?