Saç Rengi ve Saç Boyama bu rengin adini bilen var mi

Eve gıda depola 1 hafta çıkamazsın evden
Koyu saça açıcı uyguladıktan sonraki turuncu görüntü kabus gibi çünkü, bilirim.

Yarin acicam aciciyla
Sonra tekrar mi acayim yoksa kullu sariya mi boyayayim surekli
Acici kullanmayin. Ben ilk baslarda kullu sari ile kullu acik kumrali karistirip boyuyordum. Hafif bir yesillik oluyordu. Sonra yarim platin. 4/1 kullu sari. 4/1 kullu kumrali karistirdim yesillik gitti. Son 2 seferdir de yarim platin yarim kullu sariyi karistiriyorum. Ama dedigim gibi boyaya boyaya tutuyor renk

Eve gıda depola 1 hafta çıkamazsın evden
Koyu saça açıcı uyguladıktan sonraki turuncu görüntü kabus gibi çünkü, bilirim.
Ahahah biliyor musun bende aciciyi 2kullanimlik alicam ki turuncu olursam diger acma islemine kadar evde rehin kalicam diye e o halde acicinin 2.sini almaya da gideemem

2ay once paletteyle actim
Hic acmadi gibi bir sey
Sonunda kuaforlerin kullandigi mavi tozdan buldum o daha etkili onu denicem insallah olsub artik yeterrr bu iskencem

Ama sacim suanda isiltili kahveyle kizil karisimi
Altta acici oldugundan isiltili kahveye boyadigimda degisik bi renk oldu
Acmazsam acilmaz ki kulluye kadar

Ben 2 sene önce kumrala boyadım turuncu yansımalar oldu kuaföre boyattım hüsran oldu bıraktım kendi haline şimdi uzadı ombre gibi duruyor karamel gibi oldu bende sunkiss mi ne varya ondan aldım 1 ton açtı saçımı devam edicem onunla baktım olmadı açıcıya yönelcem turuncudan öğk geldi ne dertliymişim ya

Ben de 2ay once actigimda turuncu oldu platine boyadim hala turuncu bende isiltili kahveye boyadim renk gecisini kapatiyim diye
Simdi yine kullu dustu aklima

Zamanla olucak kanka sabir

Bak bak benim kalbimi kırdı,hala saç başla uğraşıyo bu cunyır hhıııhhhh

Dur ben sölücem o rengin adını du

Siz yarim tup platin ile yarim tup kullu sariyi karistirip boyayin. Rengi acila acila bu renk olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…