• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu resme bakip bana ne oldugunu aciklaya bilirmisiniz ?

Hemen dogaüstü şeyler düşünmeyin bakmakla alakalı bulutlara bakıp bişeylere benzetmezmiyiz. çocuk hareket etmiş köpükler kaçışmıs zaten hareket edince, suyun içinde hareketsiz kalamazki kaymıştır belki, dalgalanma ve yansıma olmuş hareketli suyun yüzeyinde. Ben ona dikkat bile etmemiştim mesela. Hiç korkmayın böyle şeylere çok takılmaya gerek yok.

canım fotoğrafa dikkatli bak farkı anlarsın. oğlun ilk resimde yan duruyor 2. resimde ise kardeşine yaslanır gibi yapmış. tam bu esnada sen fotoğraf çekmişsin. o da arkasına yaslandığı için suda alttan içe dalgalar oluşmuş. flash kapalı olabilir ama banyoda kullandığınız ışık yansıyıp oğlunun vücuduna çarpmıştır. biliyorsun ki ten renklerimiz sarıya yakındır. çarpışan ışıkla ten rengi parlamış o kadar endişelenecek bir şey yok korkma:54:

O değilde ben kızınızı ve oğlunuzu aynı anda nasıl yıkayabildiğinizi anlayamadım ve üstlerinde çamaşır yok diyorsunuz :S

daha önce doğa üstü güçlerle ilgili bişeymi oldu :26:çünkü normal hiçbişey yaşamamış insan bunu grünce yansımadır der geçiştirir fotografta açık bariz bişey yok siz fotografı irdelemişiniz biraz böyle bir şeyden şüphenizmi var ?

Aynen bende ikisinin bir yıkanmama taraftarıyım olmaması gerekir böyle şeylerin.

cocuk piskoloklari cocuk doktorlarida bu yastaki cocuklarin cinsel organlarini saklamak bir birlerinden yanlis oldugunu söyledi cinsel organlarini siz nekadar saklarsaniz ayip ciz bakma sen erkek sin okiz gibi düsüncelerin cocuklarin ilerki durumlarda büyük piskoljik baskisi olacagini belirti örnek bir kiz cocugu kendi vajinasina anne benim pipim niye böyle diyerek kendi organini pipi olarak bilmekte bu yastaki cocuklarin cinsel organlarini görüp meraklari gitmekte ve soru sormamaya ve bilincli olmasina yariyor... ... elestiri ve ön yargida bulundugunuz cocuklar 6-7 yasinadir genc yetiskin yada blue caginda degilerdir??? Konu disina sapmaniz yada art niyet aramaniz sizin ön yarginizi ortaya koyar 15 yasinda blue cagindaki bir kiz cocugu regel oldugunda korkuyor neden cünkü annesi cinsel organini anlatmaktan cekiniyor utaniyor ... Beni sadece allha yargilaya bilir !!!!! (

O değilde ben kızınızı ve oğlunuzu aynı anda nasıl yıkayabildiğinizi anlayamadım ve üstlerinde çamaşır yok diyorsunuz :S

cocuk piskoloklari cocuk doktorlarida bu yastaki cocuklarin cinsel organlarini saklamak bir birlerinden yanlis oldugunu söyledi cinsel organlarini siz nekadar saklarsaniz ayip ciz bakma sen erkek sin okiz gibi düsüncelerin cocuklarin ilerki durumlarda büyük piskoljik baskisi olacagini belirti örnek bir kiz cocugu kendi vajinasina anne benim pipim niye böyle diyerek kendi organini pipi olarak bilmekte bu yastaki cocuklarin cinsel organlarini görüp meraklari gitmekte ve soru sormamaya ve bilincli olmasina yariyor... ... elestiri ve ön yargida bulundugunuz cocuklar 6-7 yasinadir genc yetiskin yada blue caginda degilerdir??? Konu disina sapmaniz yada art niyet aramaniz sizin ön yarginizi ortaya koyar 15 yasinda blue cagindaki bir kiz cocugu regel oldugunda korkuyor neden cünkü annesi cinsel organini anlatmaktan cekiniyor utaniyor ... Beni sadece allha yargilaya bilir !!!!!

canım fotoğrafa dikkatli bak farkı anlarsın. oğlun ilk resimde yan duruyor 2. resimde ise kardeşine yaslanır gibi yapmış. tam bu esnada sen fotoğraf çekmişsin. o da arkasına yaslandığı için suda alttan içe dalgalar oluşmuş. flash kapalı olabilir ama banyoda kullandığınız ışık yansıyıp oğlunun vücuduna çarpmıştır. biliyorsun ki ten renklerimiz sarıya yakındır. çarpışan ışıkla ten rengi parlamış o kadar endişelenecek bir şey yok korkma:54:

isigin yansimasi imkansiz tavanda isik yok banyo dolubimda isik yaniyor ve isik oraya girmiyor cünkü arkada kaliyor bir banyoda perde var yani kapali perdeler! isik carpsa anlarim ilkez fotograf cekmiyorum tesekkür ederim aciklaman icin arkadasim

isigin yansimasi imkansiz tavanda isik yok banyo dolubimda isik yaniyor ve isik oraya girmiyor cünkü arkada kaliyor bir banyoda perde var yani kapali perdeler! isik carpsa anlarim ilkez fotograf cekmiyorum tesekkür ederim aciklaman icin arkadasim

bence siz kendinizi illa ki doğaüstü bir durum var diye şartlandırmışsınız
sudur nereye akarsa oranın şeklini alır., şekli değişir
bu kadar odaklanmayın bence bu duruma.

yani hadi diyelim kötü bir şey o görüntü siz ona inanarak kötüyü çağırmış oluyorsunuz.
yapmayın bence

Son düzenleme:
daha önce doğa üstü güçlerle ilgili bişeymi oldu :26:çünkü normal hiçbişey yaşamamış insan bunu grünce yansımadır der geçiştirir fotografta açık bariz bişey yok siz fotografı irdelemişiniz biraz böyle bir şeyden şüphenizmi var ?

doga üstü gücler derken tabiki inanirim niye inanmayim kuran da bile 3 harflileri belirtiyor seytanin varligini anlatiyor gercek hikayeler var biliniyor benimde olmustur tabiki yasadigim yada gördügüm seyler paranormal seyler vardir... bence o altingibi sari pull pul duran isik degil yansima degil olsa süpe bile duymam resmi koymazdim bile sudan derdim yansima derdim.. kime gösterdiysem sadece sasirdilar oyüzden buraya koydumki belki baska birin cocugunda belki böyle bir resimvardir bana aciklama yapa bilir dedim ama malesef cocuklarin ciplakliklarini konusmaya basladilar :50:

bence siz kendinizi illa ki doğaüstü bir durum var diye şartlandırmışsınız
sudur nereye akarsa oranın şeklini alır., şekli değişir
bu kadar odaklanmayın bence bu duruma.

yani hadi diyelim kötü bir şey o görüntü siz ona inanarak kötüyü çağırmış oluyorsunuz.
yapmayın bence

ben kötü bisey gördügümü ida etmedim yada sartlandirmadim güzel kardesim bu resmi paylastim belki ayni sey baskasinda olmustur beni aydinlatir diye bu resmi koydum sadece ne oldugunu bilmek istedim ögrenmemek degil bilmemek ayiptir güzel kardesim ...

ben kötü bisey gördügümü ida etmedim yada sartlandirmadim güzel kardesim bu resmi paylastim belki ayni sey baskasinda olmustur beni aydinlatir diye bu resmi koydum sadece ne oldugunu bilmek istedim ögrenmemek degil bilmemek ayiptir güzel kardesim ...

ve bir de önyargılı cevap verişleriniz..
ben size öğrenmek ayıptır bunu niye koydunuz dedğimi hatırlamıyorum
siz sürekli insanlara inandıgınız yönünde ya da inanmıyorum diyyorsanız öyle oldugu yönünde cümleler kurdugunz için söyledim

siz bilirsiniz

ve bir de önyargılı cevap verişleriniz..
ben size öğrenmek ayıptır bunu niye koydunuz dedğimi hatırlamıyorum
siz sürekli insanlara inandıgınız yönünde ya da inanmıyorum diyyorsanız öyle oldugu yönünde cümleler kurdugunz için söyledim

siz bilirsiniz

(ön yargili kim) ön yargili bir kelimem nerde ? sanirim ön yargiyililari görmek isinize gelmiyor bana damglamak kolay geliyor .. neye inanmiyorum insanlara inandiginiz felan anlamadim böyle bir cümlem nerde var ?Ben resimdeki seyin ne anlama geldigini anlamaya calisiyorum doga üstü yok varlik yok kötü bisey diyen sizsiniz kulaktan kulagami oynuyoruz burda kelimelerim konun disina cikiyor

(ön yargili kim) ön yargili bir kelimem nerde ? sanirim ön yargiyililari görmek isinize gelmiyor bana damglamak kolay geliyor .. neye inanmiyorum insanlara inandiginiz felan anlamadim böyle bir cümlem nerde var ?Ben resimdeki seyin ne anlama geldigini anlamaya calisiyorum doga üstü yok varlik yok kötü bisey diyen sizsiniz kulaktan kulagami oynuyoruz burda kelimelerim konun disina cikiyor

ya hu ben size nerede kötü bir kelime ettim de siz bu kadar bilenip cevap yazmıssınız
of neyse uğraşamayacagım.

ben resmi ilk gördüğümde ve yorumları okumadan önce aklımdan sarı çiçek atmış felan diye geçirdim aklımdan sonra yazınızı felan okuyunca bende meraklandım :26:

ben resmi ilk gördüğümde ve yorumları okumadan önce aklımdan sarı çiçek atmış felan diye geçirdim aklımdan sonra yazınızı felan okuyunca bende meraklandım :26:

Ben resmi bir fotografciya göstertim fotografcinin dedigi oglunuzun üstünde gisgibi biseymi vardi dedi , dedim yok ya ne elbisesi bisey yoktu üstünde dedim istesen resim dursun dedi baska bir arkadasa gösterim dedi bende yok saol dedim sonra solugu burda aldim belki bilen anlayan biri bana aciklama yapar dedim ama bagzi arkadaslar tartisma yaratmak icin buraya giriyorlar yaziyolar eline klavye alan yaziyor arkadas ben sadece bir aciklma istiyorum cok seymi istedim

cin, mistik olaylar vb. hakkında konu açmak yasaktır...

Back
X