Bu rezilliği çekmek zorunda mıyım?

Uyarınızı dikkate almadıysa asla bu değişmez hiç beklemeyin .. Odalar arası bir değişim yapabilirsiniz belki taşınıncaya kadar.. ses olmayan bir odanız varsa orayı salon yada yatak odası gibi idareten
Zaten salonda oturuyoruz kızımın odası içeride orada gürültü yapıyorlar. Salonda uyutuyorum bu sefer de yandaki kadının çocukları apartmana çıkıp avaz avaz bağırıyor. Ne kadar rezil insan varsa komşu olmuşuz.

Ocak ayında başka bir şehre taşınmayı düşünüyoruz şimdi taşınırsak iki kere taşınmış olucaz ki küçük bebek ve hamilelikle çok zor
pff :(

Gerçekten çok zor

Yönetici varsa onun kanalı ile şikayet edin

Doğrudan kadınla muhattap olmayınn

Yoksa da gece 12 den sonra da devam ederse gürültü polisi arayın.

Aynısından bizde de var. Bazen üst katımızda insan yaşamıyor gibi hissediyorum çünkü o sesleri bir insanın çıkarması imkansız gibi geliyor. Ne hikmetse bir de gece yarısından sonra başlıyorlar. Çocuk olduğu için anlayış göstermeye çalışıyorum ancak bir yere kadar tahammül edilebiliyor. Sizi çok iyi anlıyorum. Bir yerden sonra sese karşı hassasiyet bile gelişiyor. Böyle insanlara ne kadar laf anlatırsanız anlatın değişen bir şey olmuyor. Taşınana kadar sabretmekten başka çareniz pek yok gibi duruyor.

İnanın artık nefret ediyorum numaradan bile iyi davranmam o kadına gördüğüm yerde dövesim var tam bir çomar. Evet hukuken yaptırımı olmaması da bu ahlaksızlara koz veriyor
Aslında var ancak ceza aldırana kadar geçen süre daha can sıkıcı olabiliyor. Yani iş yargıya gidince daha dikkatli olmak gerekirken, tehditler ve bezdirmeler devam edebiliyor.

Zaten salonda oturuyoruz kızımın odası içeride orada gürültü yapıyorlar. Salonda uyutuyorum bu sefer de yandaki kadının çocukları apartmana çıkıp avaz avaz bağırıyor. Ne kadar rezil insan varsa komşu olmuşuz.
Şimdi için bir öneri de bulunamam ama yeni gideceğiniz yerde komşularınızı mutlaka araştırın. Mümkünse üst kat bir daire tutun ve katta tek daire olan apartmanlardan. Benim de yan komşum tek başına yaşıyan orta yaşlı bir kadın sabahtan akşama kadar bağıra bağıra telefonda birileriyle savaş halinde. Salonda dinliyoruz sesini.

Bizde yaşıyoruz aynı şeyi. Bir de kendi evimiz. En azından yatak odasının üstünde gürültü yapmamalarını rica etseniz. Orda uyutursunuz bebişleri..

şimdi bu insanlar böyle yaşamaya alıştıkları için onlara bu yaptıkları gürültü gibi bile gelmiyordur.

ocakta taşınacaksınız zaten, sabredin. ne uyarmaya ne de uğraşmaya değmez. misilleme yapsanız anlar mı bilmiyorum da size bebek varken nasıl misilleme yapacaksınız. bebeğin acaba gürültüde uyumaya alışma şansı var mı onu bilmiyorum. yani apartman hayatı böyle, nereye gitseniz benzer sorunun başınıza gelme ihtimali var. en azından gideceğiniz yeni yerde doğru düzgün bir yönetici var mıdır yok mudur, bu tarz olaylar oluyor mu, hiç değilse ses yalıtımı var mı bunlara bakmanız lazım. en üstte oturmak ısı bakımından sorun olabilir ama gürültü çekmekten iyidir. alttan da ses geliyor elbette ama üstten gelince resmen tepende oluyor her şey, çok rahatsız edici.

ben gürültü yüzünden taşınmış insanım yani. bebeği en sessiz oda neresiyse orada uyutmaya çalışın.

Karşınızdaki eğitilmez ve iflah olmaz.
Bu yaştan sonra bir arada yaşamayı, medeni ve çevresine saygılı bir insan olmayı öğrenmesi mümkün değil.
O yüzden ne kadar tartışsanız boş.
Bir an önce taşınmanın bir yolunu bulmalısınız yada taşınana kadar sabretmelisiniz.

++++++++

Cok sinir bozucu cok biliyorum hissettiklerinizi bazen bende gidip yandakilerin bogazina yapismak istiyorum sonra duruyorum :KK53:
Bizde tasinamiyoruz kendi evimiz diye

Diğer komşularla iletişimi geçip ortak halde yöneticiyle görüşün bence

Bizde yaşıyoruz aynı şeyi. Bir de kendi evimiz. En azından yatak odasının üstünde gürültü yapmamalarını rica etseniz. Orda uyutursunuz bebişleri..
Ettim ama takan olmadı maalesef...

şimdi bu insanlar böyle yaşamaya alıştıkları için onlara bu yaptıkları gürültü gibi bile gelmiyordur.

ocakta taşınacaksınız zaten, sabredin. ne uyarmaya ne de uğraşmaya değmez. misilleme yapsanız anlar mı bilmiyorum da size bebek varken nasıl misilleme yapacaksınız. bebeğin acaba gürültüde uyumaya alışma şansı var mı onu bilmiyorum. yani apartman hayatı böyle, nereye gitseniz benzer sorunun başınıza gelme ihtimali var. en azından gideceğiniz yeni yerde doğru düzgün bir yönetici var mıdır yok mudur, bu tarz olaylar oluyor mu, hiç değilse ses yalıtımı var mı bunlara bakmanız lazım. en üstte oturmak ısı bakımından sorun olabilir ama gürültü çekmekten iyidir. alttan da ses geliyor elbette ama üstten gelince resmen tepende oluyor her şey, çok rahatsız edici.

ben gürültü yüzünden taşınmış insanım yani. bebeği en sessiz oda neresiyse orada uyutmaya çalışın.
Haklısınız ben de en üst daire bakıcam bundan sonra, kabarık fatura ödemek bu hale gelmekten daha iyidir.

Diğer komşularla iletişimi geçip ortak halde yöneticiyle görüşün bence
Biz 7-8 ay önce taşındık ve korona yüzünden kimseyle yakın olmadık ama bu kadının kankası var yan komşum, diğer komşuların bizim yanımızda olacağını düşünmüyorum pek.

Biz 7-8 ay önce taşındık ve korona yüzünden kimseyle yakın olmadık ama bu kadının kankası var yan komşum, diğer komşuların bizim yanımızda olacağını düşünmüyorum pek.
O zaman direkt yönetici ile iletişime geçin apartman grupları oluyor whatsapp tan sizin var mı bilmiyorum ama ordan yazın oluşturulsun yönetici ordan uyarsın çok bir faydası olmaz ama uyarmaktan başka çare yok

Bugun kucuk bebegimi uyutup kardesime emanet edip buyuk oglumu parka cikardim. O kadar hareketli ki ufaklik büyüyünce ikisini tek basima parkta nasil zaptederim diye kederlendim valla. Acaba o sebepten cikaramiyor olabilir mi? Tabii isine gelmediği icin de cikarmiyor olabilir. Yapilacak cok fazla bir sey yok gibi. Rahatlatici bi muzik acarsaniz bebeginizi uyuturken sesler o kadar da rahatsiz etmez bi ihtimal. Bence kadinla dalasmayin. Çirkefe tas atma sıçrar derler. Olur olmadik bi yerden bulasmasin size.

polis:( 11 12den sonra ses devam ediyosa kaydet videoya, polise haber ver. para cezasi var.. bu tarz yasantiya sahip kisiler apartman hayatini tercih etmese keske. Ufak bir para cezasi alabilirler ama bu da dusmanlik yaratabilir. isterseniz omce soyleyin, bir daha polise haber vermek durumunda kalacahim ve aramizin bozulmasini istemiyorum diye

polis:KK43: 11 12den sonra ses devam ediyosa kaydet videoya, polise haber ver. para cezasi var.. bu tarz yasantiya sahip kisiler apartman hayatini tercih etmese keske. Ufak bir para cezasi alabilirler ama bu da dusmanlik yaratabilir. isterseniz omce soyleyin, bir daha polise haber vermek durumunda kalacahim ve aramizin bozulmasini istemiyorum diye
Polis karışmıyor malesef biz çağırdık aynı sorun için. Ama kapıdan bi konuşup gittiler. Para cezası mı varmış?

Back
X