Bu ruh halinden çıkabilecek miyim?

Yenibirhayataaa

Büyümek, tam anlamıyla bu.
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
1.132
563
123
Umutsuz,ümitsiz ve mutsuzum. Mütemadiyen mutsuzum. Özellikle şu ara hayat o kadar boğuyor ki beni.

Herkes hayatını kurmuş,seviyor seviliyor. Hayatına değer katıyor. Bense bir türlü dikiş tutturamıyorum, seviliyorum seviyorum sonra terkediliyorum. Sil baştan aynı boşluk. Güvenim de kalmadı artık kimseye.

Yalnızlık hissi beni çok üzüyor,yaşım çok değil ama sanki birşeylere geç kalmış gibi hissediyorum. Kendimle başbaşa iken mutlu değilim,eksiklik duyuyorum.

Geçmesini o kadar isterim ki, sahi hayat akacak yeniden hayattan lezzet alabileceğim değil mi?

Dönem dönem bana da oluyor ama geçiyor yeter ki iste
İnsan olarak duygularımız var
Sevmek sevilmek en doğal hakkın tabii
Ama bu olumsuz düşüncelere takılıp kalmamaya bak
Nasıl düşünürsen nasıl elektrik yayarsan o şekilde oluyor herşey
İyi düşünürsen iyi şeyler oluyor hayatta, kötü düşünürsen nerede kötülük var çekiyorsun maalesef
Ayrıca insan yalnızken de mutlu olmalı ki hayatında biri olduğunda bunu devam ettirebilsin ya da hayatından gittiğinde de ayakta kalabil. Kimseye bağımlı olmamak lazım

En çok da buna üzülüyorum. Yalnızken mutlu değilim. Hep o istenmemişlik terkedilmişlik hissi var üzerimde.

Eskisi gibi hayattan keyif alabilmeyi o kadar isterdim ki

Mesleğiniz nedir bilmiyorum ama biraz rotadan çıkın, yeni bir kurs belki bir sınav uğraşı size iyi gelecektir. Kendinizi bir şeylere veremeye çalışın değişik ilgi alanları belki spor..

Aynı yaştayız bizim dönemin şöyle bi handikabı oldu sanırım. Lisedeyken falan öyle evlenmek isteyen eden yoktu geç evlenmek hep daha havalı gelirdi bize. Sonra bi sey oldu herkes üniversite okurken biter bitmez falan evlenmeye başladı ki bilincli de değil büyük cogunlugun evlenmiş olmak icin evlendigini düşünüyorum. Yine de bu durum siz de bi baskı yaratmış galiba çünkü 25 gec kalmış hissetmek icin cook erken. Ne istedigimizi dahi yeni yeni anladığımız yaslardayız, yalnız hissedebilirsiniz ama panik olmayın hic.Dogru kisiyi bulunca eminim iyi ki beklemisim diyeceksiniz :)

Böyle hissetmem de geçmiş acı tecrübelerinde etkisi var

Herkes mutlu,seviyor,seviliyor ben neden dikiş tutturamıyorum bilmiyorum. Bir şekilde olmuyor birşeyler bir yerde kopuyor saçma sapan bir şekilde.

Herkes mutlu,seviyor,seviliyor ben neden dikiş tutturamıyorum bilmiyorum. Bir şekilde olmuyor birşeyler bir yerde kopuyor saçma sapan bir şekilde.
Bana da buna benzer cevap vermişsin diye alıntıladım
Geçmiş ilişkilerde ben de çok yara aldım ve emin ol senden çok büyüğüm sen benim en küçük kardeşimle yaşıtsın
İnsan bir kez sevdiğinden darbe alınca bir daha sevemem gibi hissediyor
Ama kalp bu sevmek istiyor işte ve birinin kaşına gözüne, gülüşüne aldanıyorsun bir şekilde kalbin pır pır atıyor
Kendine biraz zaman tanı yeni şeyler dene, ilişkileri bir müddet rafa kaldır. Ruh kendi kendini bir zaman sonra tamir ediyor inan bana. Sadece bu konuda çok düşünmemek gerekiyor
Gerekirse yalnız yaşa, yalnız kal. Kendinle başbaşa kalmanın da güzelliğini yaşa, farkına var.
Hayatta yaşananlar hep bizim tekamülümüz için
Şer görünende mutlaka hayır var
Bugün olmadığı için üzüldüğün şey, sevmediği için kırıldığın kişi için ileride iyi ki olmamış diyeceksin.
Gitmesi gereken gitsin ki yerine olması gereken gelsin

bardagin bos kismindan bakma, milletin evinde ne olup bittigini bilemezsin :), evlilik cocuk insani nasil yoruyo :), zamani geri alsam neler neler yapardim. bu yüzden önce kendine liste olustur evlenmeden önce yapmak istediklerini, ve anin tadini cikar...

Sabır gerek

Bu durumla savaşamıyorum çünkü hayattan zevk alamıyorum zorla olmuyor bu demek ki sabredip geçmesini bekleyeceğim

Daha görecek anlayacak neyim kaldı demiyorum var demek ki birşeyler daha

Anın tadı yok en büyük hüznüm de burda

Şu an yaşamaktan zerre zevk almıyorum yapayalnız hissediyorum

Bu konuyu ben mi açtım acaba ama şükür kendimle mutluyum onun dışında bende dikiş tutturamadım herkesin herşeyi var benim sıfır

Canım allah büyük elbet vardır bır hayır bunda da. Bende 32 yasındayım bekarım tek yasıyorum sımdıye kadar da dıkıs tutturamadım daha dogrusu genelde terk edıldım ama allah buyuk gelecegı bılemeyız belkı uzulmememız ıcın suan boyleyız

Sabır gerek

Bu durumla savaşamıyorum çünkü hayattan zevk alamıyorum zorla olmuyor bu demek ki sabredip geçmesini bekleyeceğim

Daha görecek anlayacak neyim kaldı demiyorum var demek ki birşeyler daha
Sabır değil inanç gerek
Sabır istersen sabretmen gereken müsibetler gelir başına (öyle bir şey okumuştum sabır dileyene Allah sabretmesi gereken zorluk verir gibi bişeydi)
Görecek neyim kaldı derken? Ne gördün de neyin kaldı?

aaaaa ikiziz galiba ben de aynı durumdayım yaş da aynı ama şükür sağlığım ve huzurum yerinde diyorum ama aşık da olmak istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…