Bu ruh halinden çıkabilecek miyim?

Öyle,görmedim birşey. Şeytan beni yanıltıyor galiba

Bu mutsuzluk hali bu yalnızlık hissi sanki dünyada tek hayal kırıklığı yaşayan Benim

Yarın ölseniz ne işiniz , ne sevildiginiz, ne evli olup olmadiginiz umrunuzda olacak mı ? Yoo . Ee yarının garantisi yokken neden bu kadar çok kafaya takip kendinizi üzüyorsunuz? Ben de terk edildim , yalnızım işim de yolunda değil ama kafaya takmıyorum , düşünüp neden kendimi hasta edeceğim ki? Çok şükür sağlıklıyım, ailem yanımda hepsi iyi , başımızı sokacak evimiz var , aç değiliz açıkta değiliz. Çaresi olmayan derdimiz yok. Gerisi de sorun değil bir şekilde bir gün her şey yoluna girer ,fazla takilmayin.

O kadar gencsınız kı...Mutlu hıssetmek ıcın ılla bırıne ıhtıyac duyulmamalı bence.Ayrıca herkes bu hayatta evlenecek yada her evlenenen cocuk sahıbı olacak dıye bır kural da yok artık benım hayat gorusumde.Ben eger sızın yasınıza gerı donebılseydım benı anlayan aynı kafada bır arkadas buldum mu hayatın tadını cıkarmamak ıcın hıcbır nedenım olmazdı herhalde.Gezer eglenır bol bol arastırır hayatıma heyecan verecek aksıyonlara sureklerdım kendımı.Yenı bır dıl ogrenır seyehatlar yapardım.Yanı cok calısır bol gezerdım.Hayatın zamanın telafısı yok ben yapamadım ama sızın gıbı genclerın yapmasını cok ısterım bunları.Hadı kolay gelsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…