Birkaç sene önce kullanıyordum hala var mıdır bilmem, Body Shop'ta metalik ambalajlı ruj serisinde adı "plum" ya da içinde plum geçen bir ismi vardı hatırlayamıyorum o da aynen bu senin kullandığın ruj gibiydi. Duruşu da rengi de... Bir diğer seçenek de golden Rose'un gri ambalajlı serisi. Bu tonlara benzeyen mat (ışıltısız) kremsi görünümlü rujlar var onda da. Ben seviyorum. Hatta geçen gün taxim'deki erkul kozmetikte indirim vardı. 2.95'e inmişti fiyatı. Normalde de zaten 6-7 lira bişeyler.
Süpersin,bende bu renk ile ilgili konu açmak istiyordum.Umarım istediğimiz ruj'u kolaylıkla buluruz
Mac de de var bu renkten.
[dudak yapını çok begendimm hakeetennn ruja gelincee deborah mac ve shsidio markalrına bakmanı tavsiye ederim[/QUOT
benim dudağım değil malesef :2: lensmakyaj.com dan bulduğum bir swatch :)
Bulunması kolay bi renk bu her markada bulabilirsin bence
Buna yakın bi rujum var fakat baya eski,artık avon'da var mı bilmiyorum ama ekleyeyim resim.
Avon Lipstick - Carnation
Eki Görüntüle 242488 Eki Görüntüle 242489
flormar süpershine serisi 512 nolu ruj bu renge çok yakın..
fiyatta 10-12 tl falan..
netten görsellerden flormar süpershine 512 yazıp aratabilirsin..
flormar süpershine serisi 512 nolu ruj bu renge çok yakın..
fiyatta 10-12 tl falan..
netten görsellerden flormar süpershine 512 yazıp aratabilirsin..
cevabın için teşekkür ederim :) numarasını veya resmini bulabilirsen ekleyebilir misin ?
Rujların markası Smashbox ama bildiğiniz üzere smashbox çok pahalı bir marka. aynı bu şekilde duran , bildiğiniz bir rujlar var mı? (resmiyle birlikte paylaşırsanız sevinirim :) )
Eki Görüntüle 241604
Eki Görüntüle 241602
Resim kaynak:Makyaj ve Lens Blogu
Bu rujun marka ve numarası ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?