• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu rüya kafama takildi

zhra10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
606
138
73
Bursa
merhabalar bayanlar
ben bi kac gün önce bi rüya gördüm , eski sevgilimi gördüm.
rüyada birbirimize uzaktan bakiyoruz bazen yakinlasiyoruz sariliyoruz öpüyoruz fln sonra tekrar uzaklasiyoruz biraz. sonra tekrar yakinlasip sarilmak fln ve bu böyle devam ediyor. yani sanki yakinlasmak istiyoruz ama gurur yapiyoruz gibi birsey. bilmiyorum anlatabildimi ama varmi acaba yorumlayabilen bu rüyayi veya fikri olan , cok takildi kafama. anlami varmi yokmu bilmiyorumda

Bilinçaltı diye düşünüyorum çünkü ben rüyada yorumlanacak bir şey göremedim :44:

Rüyalar tamamiyle bilinçaltı oluyor. Birşekilde konuştuğumuz ve unuttuğumuz veya aklımızdan anlık geçip unuttuğumuz konularla ilgili film giibi rüyalar görebiliyor ve sonra nerden çıktı ki bu konu diyebiliyoruz. Eski yaşantımız bilinçaltımızda bir yük malesef. En ufacık ayrıntılar bile kalmış olabiliyor. Ya da bir korkumuz aklımıza geliyor ve beş gün sonra rüyasını görüyoruz...

Rüyalardan mana çıkartmak bana göre değil. Ben rüya tabirine inanmam pek.

Bu konuda inandığım konu ise dini olanlardır. Ruh uyurken bedenden ayrılıp gezebiliyor bir nevi yarı ölümdür uyumak. Ben buna inanırım. Bu herzaman olmaz. Olduğunu da bilirsiniz. Bu başınıza geldi mi bilmiyorum ama ben birkaç kere yaşadım.

merhabalar bayanlar
ben bi kac gün önce bi rüya gördüm , eski sevgilimi gördüm.
rüyada birbirimize uzaktan bakiyoruz bazen yakinlasiyoruz sariliyoruz öpüyoruz fln sonra tekrar uzaklasiyoruz biraz. sonra tekrar yakinlasip sarilmak fln ve bu böyle devam ediyor. yani sanki yakinlasmak istiyoruz ama gurur yapiyoruz gibi birsey. bilmiyorum anlatabildimi ama varmi acaba yorumlayabilen bu rüyayi veya fikri olan , cok takildi kafama. anlami varmi yokmu bilmiyorumda

eski sevgilim diyosun.demekki şu an ayrısınız..bilinç altın bu rüyayı sana gösteriyor..eski günleri yad etmiş:5:

Rüyalar tamamiyle bilinçaltı oluyor. Birşekilde konuştuğumuz ve unuttuğumuz veya aklımızdan anlık geçip unuttuğumuz konularla ilgili film giibi rüyalar görebiliyor ve sonra nerden çıktı ki bu konu diyebiliyoruz. Eski yaşantımız bilinçaltımızda bir yük malesef. En ufacık ayrıntılar bile kalmış olabiliyor. Ya da bir korkumuz aklımıza geliyor ve beş gün sonra rüyasını görüyoruz...

Rüyalardan mana çıkartmak bana göre değil. Ben rüya tabirine inanmam pek.

Bu konuda inandığım konu ise dini olanlardır. Ruh uyurken bedenden ayrılıp gezebiliyor bir nevi yarı ölümdür uyumak. Ben buna inanırım. Bu herzaman olmaz. Olduğunu da bilirsiniz. Bu başınıza geldi mi bilmiyorum ama ben birkaç kere yaşadım.

ben rüya tabirine inanirim ama dedigin gibi bilincaltida olabilir.

bu dedigine bende inanirim , nasil basiniza geldi yani? uyurken gezmekmi?

ben rüya tabirine inanirim ama dedigin gibi bilincaltida olabilir.

bu dedigine bende inanirim , nasil basiniza geldi yani? uyurken gezmekmi?

Daha önce fotoğrafını bile görmediğim, hiç gitmediğim birkaç mekanda bulundum rüyamda. Bu birçok insanın başına geliyor da çoğu kişi sadece "biyerde fotoğrafını görmüşümdür kesin" diye üzerinde durmuyor. Ben hiç görmediğime hatta düşünmediğime eminim. Birkaç kere oldu.

Bir de rüyada olduğunuzu anladığınız dakikalar var "lucid rüya" deniyor. O da lise ve üniversite yıllarımda çok olurdu. :)) şimdi niye olmuyor ki sanırım güzel rüyalarım bile beni terketti artık :))

Back
X