Bu ruyayi arkadasim gormus. Ben gorsem bilincaltim derdim. Cok anlam cikarmakla ugrasmazdim.Bence tamamen bilincalti. Evliliginde mutsuz olupta eski sevgilisini dusunup acaba onunla nasil olurdu diye dusunmeyen yoktur. Ruyanizda bunun yansimasi bence.
Bu ruyayi arkadasim gormus. Ben gorsem bilincaltim derdim. Cok anlam cikarmakla ugrasmazdim.
Yani ben onun yerinde olsam evlenmezdim. Ablasi bugun evlenmemis olsan yine barisma ihtimaliniz olurdu dedi. Gidip baska biriyle beraber olmak degil evlendim. Affedilir yani yok. Ama hep beni dusunuyormus, benim adim gectiginde ust uste bir paket sigarayi bitiriyormus. Kimseyle beraber olamiyormus. Bilemem tabi ama ben olsam benle evlenemezdim.Yani rüyayı sen görsen bilinçaltı derim de arkadaşının gördüğü rüy olunca iş biraz farklı. Peki eski sevgilin boşansan senle evlenecek biri mi
Bosanma kararimin onunla ilgisi yok. Daha bu ruyayi anlatmadan ben arkadasima onceden olmuyor bu is demistim zaten. Evet o kadar olay oldu ve daha cok yeni evliyim duzelir diye sabrettim. Ama kalbimden geceni soyleyeyim. Son zamanlarda hep keske onunla evlenseydim diyordum zaten. Arkadasim da bu ruyayi anlatinca ve beni hala sevdigini soyleyince cok etkilendim.Anlamı olsa neyi değiştirecek ki
O kadar şey oldu bosanmadiniz bir rüya için mi boşanma kararını vereceksiniz
Ayrıntılara bu kadar takılmamalisiniz bence
Bir turlu is begenmiyordu. Bir turlu duzenini oturtamiyordu. Mezun oldugu bolum ne yazik ki oyle cok para kazanabilecegi bir is saglamazdi. Ne olursa olsun yap artik bir sey diyordum. Cok kavga ettik bu yuzden. Sonu da ayrilik oldu. Ben ayrildim. Tam o sirada esim cikti karsima. Ask mutlu etmedi deyip evlenmeye kaar verdimGercektende cok zorluyor sinirlari bu ruya. Arkdasiniz gormus.
Bilemedimki.
Hangi sebepten ayrilmistiniz eski sevgilinle?
Keske... Onunla bir sey olmasa bile esimle sonumuz ayrilik zaten. Kac konu actim buraya. Kabul edilebilir seyler degildi onun bana yaptiklari. Eski sevgilim icin degil yani bu ayrilik. Babamin gozu arkada kaldi biliyorum. Agladigima cok sahit oldu. Birak bosan dedi. Ruyada onun babasina kizimi alin goturun iyi bakin demesi... Ne bileyim cok etkiledi beni. Cunku son zamanlarda hep ben boyle dusunuyordum. Onun annesi babasi beni sarip sarmalardi simdi diyordum. Esimin annesi alti ay once bosanmazsan hakkimi helal etmem dedi. Aradaki fark korkunc.Bence anlamı var, bazı rüyaların sadece bir rüya olmadığına inanırım ben, özellikle de böyle ölen kişilerin birilerinin rüyasına girdiklerini.
Ben yerinizde olsam boşanma konusunu eşle konuşurdum en kısa zamanda. Bence sizi bekleyen çok farklı ve güzel şeyler var.
Keske... Onunla bir sey olmasa bile esimle sonumuz ayrilik zaten. Kac konu actim buraya. Kabul edilebilir seyler degildi onun bana yaptiklari. Eski sevgilim icin degil yani bu ayrilik. Babamin gozu arkada kaldi biliyorum. Agladigima cok sahit oldu. Birak bosan dedi. Ruyada onun babasina kizimi alin goturun iyi bakin demesi... Ne bileyim cok etkiledi beni. Cunku son zamanlarda hep ben boyle dusunuyordum. Onun annesi babasi beni sarip sarmalardi simdi diyordum. Esimin annesi alti ay once bosanmazsan hakkimi helal etmem dedi. Aradaki fark korkunc.
Aradaki farkı eski sevgilinle evlenmeden bilemezsin.eğer bir şeyleri kesinlikle bilir olsaydınız şimdiki eşinizle evlenmezdiniz.siz sadece bir ihtimale öyle bir inanmışsınız ki o da şu; eski sevgili,kesinlikle mutlu bir evlilik verecekti hayali.bilemezsiniz?Keske... Onunla bir sey olmasa bile esimle sonumuz ayrilik zaten. Kac konu actim buraya. Kabul edilebilir seyler degildi onun bana yaptiklari. Eski sevgilim icin degil yani bu ayrilik. Babamin gozu arkada kaldi biliyorum. Agladigima cok sahit oldu. Birak bosan dedi. Ruyada onun babasina kizimi alin goturun iyi bakin demesi... Ne bileyim cok etkiledi beni. Cunku son zamanlarda hep ben boyle dusunuyordum. Onun annesi babasi beni sarip sarmalardi simdi diyordum. Esimin annesi alti ay once bosanmazsan hakkimi helal etmem dedi. Aradaki fark korkunc.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?