Rüya Yorumları Bu ruyanin anlami var midir?

cattycat

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
1.170
468
323
Kizlar iyi geceler
Belki beni hatirlarsiniz. Esimin yabanci eski sevgilisiyle gorusmekte israr etmesi uzerine cok konu acmistim. Simdi anlatacagim olay farkli ama hatirlayanlar icin bunu yazdim cunku gelen butun yorumlar bu evliligin cok saglikli olmadigi yonundeydi.
Bir yil dort ay oldu evleneli. Hicbir sey oturmadi. Esim evli gibi hissetmiyor ya da evlilik anlayisi benden cok farkli. Ya da severek evlenmedi. Her neyse. İyi degiliz yani. Ev arkadasi olduk. Bir suredir ayri yatiyoruz ama ikimiz de bosanma konusunu acmaya korkuyoruz sanki.
Babami uc ay once kaybettim. Dun cok eski bir arkadasim aradi. Evlendigimden beri sadece arada telefonlasiyorduk cunku bu kiz benim eski sevgilimin ablasi. Biz sevgili olmadan once ben bu kizla cok yakin arkadastim. Zaten onun sayesinde tanismistik ve dort yil cikmistik. Cok sevdik birbirimizi ama bazi sebeplerden ben ayrildim. Severek ayrildim aslinda. Mutlu olamayacagimi dusundum. Kisa sure sonra esimle evlendim. Evlenince de onunla gorusmeyi kesmek zorundaydim.
Arkadasim ruyasinda babami gormus. Oldukten bir gun sonra evdeymisiz. Cok kalabalikmis. Arkadasimin (ve eski sevgilimin) annesi ve babasi da varmis. Benim babam da oradaymis. Oldukten sonra bir gun burada olmama izin veriyorlar, yarin gidecegim demis babam. Sonra onun babasinin yanina gitmis. Kizimi alin goturun, o cok mutsuz, siz ona iyi bakin, gozum arkada kaldi demis.
Ben bu ruyayi duyunca aglamaya basladim. Eger eski sevgilimle evlenseydim onun ve ailesinin bana gercekten deger verecegini biliyordum. Bu ruyanin bir anlami var mi? kafam karmakarisik oldu.

Öncelikle başın sagolsun..
Ama rüya ile amel edilir mi..?
Bir anlamı olsa bile senin icine kurt düsürmekten başka bir işe yaramaz.
Kafana bunu taktıkça "acaba"lardan kurtulamazsın.

Yani rüyayı sen görsen bilinçaltı derim de arkadaşının gördüğü rüy olunca iş biraz farklı. Peki eski sevgilin boşansan senle evlenecek biri mi

Siz görseniz bilinçaltı derdim ama arkadaşının görmesi çok enteresan ya

Bence tamamen bilincalti. Evliliginde mutsuz olupta eski sevgilisini dusunup acaba onunla nasil olurdu diye dusunmeyen yoktur. Ruyanizda bunun yansimasi bence.
Bu ruyayi arkadasim gormus. Ben gorsem bilincaltim derdim. Cok anlam cikarmakla ugrasmazdim.

Bu ruyayi arkadasim gormus. Ben gorsem bilincaltim derdim. Cok anlam cikarmakla ugrasmazdim.

Arkadasiniz durumunuzu, eski sevgilinizi, severek ayrildiginizi ve mutsuz evliliginizi biliyorsa o da etkilenmis olabilir. Ama tam bilmiyorsa belki bir mesaj da olabilir. Cunku bir kac defa bu tur seylerle karsilastim.

Gercektende cok zorluyor sinirlari bu ruya. Arkdasiniz gormus.
Bilemedimki.
Hangi sebepten ayrilmistiniz eski sevgilinle?

Anlamı olsa neyi değiştirecek ki
O kadar şey oldu bosanmadiniz bir rüya için mi boşanma kararını vereceksiniz
Ayrıntılara bu kadar takılmamalisiniz bence

Yani rüyayı sen görsen bilinçaltı derim de arkadaşının gördüğü rüy olunca iş biraz farklı. Peki eski sevgilin boşansan senle evlenecek biri mi
Yani ben onun yerinde olsam evlenmezdim. Ablasi bugun evlenmemis olsan yine barisma ihtimaliniz olurdu dedi. Gidip baska biriyle beraber olmak degil evlendim. Affedilir yani yok. Ama hep beni dusunuyormus, benim adim gectiginde ust uste bir paket sigarayi bitiriyormus. Kimseyle beraber olamiyormus. Bilemem tabi ama ben olsam benle evlenemezdim.

Arkadaşınız sizi çok seviyor mutsuzlugunuzu hissetmis bence ruyasina girmissiniz
Ama geçmişi düşünüp şöyle böyle olsaydi demeniz size zarar verir
Size tavsiyem geçmişi düşünmeyi birakin ve bol bol dua edin

Anlamı olsa neyi değiştirecek ki
O kadar şey oldu bosanmadiniz bir rüya için mi boşanma kararını vereceksiniz
Ayrıntılara bu kadar takılmamalisiniz bence
Bosanma kararimin onunla ilgisi yok. Daha bu ruyayi anlatmadan ben arkadasima onceden olmuyor bu is demistim zaten. Evet o kadar olay oldu ve daha cok yeni evliyim duzelir diye sabrettim. Ama kalbimden geceni soyleyeyim. Son zamanlarda hep keske onunla evlenseydim diyordum zaten. Arkadasim da bu ruyayi anlatinca ve beni hala sevdigini soyleyince cok etkilendim.

Ben bile etkilendim yani etkilenmemek elde değil gibi. Bol dua ile Allahtan hayırlısını isteyin.

Eski sevgilinizin ablası neden sizinle böyle konuşup kafanızı karıştırıyor.sonuçta evlisiniz kötü bir evliliğiniz olsa da.madem eski sevgiliniz aklınıza geliyor bu kadar sık, bence çocuk yokken boşanın ve eskiye dönün derim.

Bence anlamı var, bazı rüyaların sadece bir rüya olmadığına inanırım ben, özellikle de böyle ölen kişilerin birilerinin rüyasına girdiklerini.
Ben yerinizde olsam boşanma konusunu eşle konuşurdum en kısa zamanda. Bence sizi bekleyen çok farklı ve güzel şeyler var.

Gercektende cok zorluyor sinirlari bu ruya. Arkdasiniz gormus.
Bilemedimki.
Hangi sebepten ayrilmistiniz eski sevgilinle?
Bir turlu is begenmiyordu. Bir turlu duzenini oturtamiyordu. Mezun oldugu bolum ne yazik ki oyle cok para kazanabilecegi bir is saglamazdi. Ne olursa olsun yap artik bir sey diyordum. Cok kavga ettik bu yuzden. Sonu da ayrilik oldu. Ben ayrildim. Tam o sirada esim cikti karsima. Ask mutlu etmedi deyip evlenmeye kaar verdim

Bence anlamıda olsa bi yola gürmişsiniz siz. Arayıpta sizin aklınızı karıştırmamalı.sen boşansan kardeşiyle evlenmeni isticekmiki. En yanlış olanı bu nokta bence.

Keske... Onunla bir sey olmasa bile esimle sonumuz ayrilik zaten. Kac konu actim buraya. Kabul edilebilir seyler degildi onun bana yaptiklari. Eski sevgilim icin degil yani bu ayrilik. Babamin gozu arkada kaldi biliyorum. Agladigima cok sahit oldu. Birak bosan dedi. Ruyada onun babasina kizimi alin goturun iyi bakin demesi... Ne bileyim cok etkiledi beni. Cunku son zamanlarda hep ben boyle dusunuyordum. Onun annesi babasi beni sarip sarmalardi simdi diyordum. Esimin annesi alti ay once bosanmazsan hakkimi helal etmem dedi. Aradaki fark korkunc.

Hatırlıyorum konularinizi, gerçekten çekilecek şeyler değil, fazlasıyla katlandınız. Bir kere geldiğiniz hayatta bu adamın sacmaliklari ile daha fazla vakit kaybedecek değilsiniz; daha güzel bir hayatı, evliliği hak ediyorken bu stresi yaşamak anlamsız. Mantıklı düşündüğünüz ve güçlü olduğunuz için sizi tebrik ederim, bundan sonra çok daha güzel, mutlu bir hayat dilerim :)

Aradaki farkı eski sevgilinle evlenmeden bilemezsin.eğer bir şeyleri kesinlikle bilir olsaydınız şimdiki eşinizle evlenmezdiniz.siz sadece bir ihtimale öyle bir inanmışsınız ki o da şu; eski sevgili,kesinlikle mutlu bir evlilik verecekti hayali.bilemezsiniz?
O yüzden geçmişi bırakın artık evli bir kadınsınız ve evliliğiniz için çaba gösterin.baktınız sprunlar düzelmiyor çocuk yapmadan boşanın ama eski sevgiliden bir şeyler beklemeyi düşünmeden boşanın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…