- 20 Temmuz 2014
- 611
- 692
- 23
Neden evlenmiş ayrılmış insan kötü mü oluyormuş? Madem sizin arkadaşınız, madem ki çocuk adınızı duyunca bile paket paket sigara içiyor,seviyor demektir. Aile de seni seviyormus kime ne. Ama ayak yapıyor arkadasin. Eğer ki hiç sorunlarindan haberi olmasaydı bu rüya bir işaret derdim. Ama arkadaşınıza güvenmeyin.Yani ben onun yerinde olsam evlenmezdim. Ablasi bugun evlenmemis olsan yine barisma ihtimaliniz olurdu dedi. Gidip baska biriyle beraber olmak degil evlendim. Affedilir yani yok. Ama hep beni dusunuyormus, benim adim gectiginde ust uste bir paket sigarayi bitiriyormus. Kimseyle beraber olamiyormus. Bilemem tabi ama ben olsam benle evlenemezdim.
Bir turlu is begenmiyordu. Bir turlu duzenini oturtamiyordu. Mezun oldugu bolum ne yazik ki oyle cok para kazanabilecegi bir is saglamazdi. Ne olursa olsun yap artik bir sey diyordum. Cok kavga ettik bu yuzden. Sonu da ayrilik oldu. Ben ayrildim. Tam o sirada esim cikti karsima. Ask mutlu etmedi deyip evlenmeye kaar verdim
Kizlar iyi geceler
Belki beni hatirlarsiniz. Esimin yabanci eski sevgilisiyle gorusmekte israr etmesi uzerine cok konu acmistim. Simdi anlatacagim olay farkli ama hatirlayanlar icin bunu yazdim cunku gelen butun yorumlar bu evliligin cok saglikli olmadigi yonundeydi.
Bir yil dort ay oldu evleneli. Hicbir sey oturmadi. Esim evli gibi hissetmiyor ya da evlilik anlayisi benden cok farkli. Ya da severek evlenmedi. Her neyse. İyi degiliz yani. Ev arkadasi olduk. Bir suredir ayri yatiyoruz ama ikimiz de bosanma konusunu acmaya korkuyoruz sanki.
Babami uc ay once kaybettim. Dun cok eski bir arkadasim aradi. Evlendigimden beri sadece arada telefonlasiyorduk cunku bu kiz benim eski sevgilimin ablasi. Biz sevgili olmadan once ben bu kizla cok yakin arkadastim. Zaten onun sayesinde tanismistik ve dort yil cikmistik. Cok sevdik birbirimizi ama bazi sebeplerden ben ayrildim. Severek ayrildim aslinda. Mutlu olamayacagimi dusundum. Kisa sure sonra esimle evlendim. Evlenince de onunla gorusmeyi kesmek zorundaydim.
Arkadasim ruyasinda babami gormus. Oldukten bir gun sonra evdeymisiz. Cok kalabalikmis. Arkadasimin (ve eski sevgilimin) annesi ve babasi da varmis. Benim babam da oradaymis. Oldukten sonra bir gun burada olmama izin veriyorlar, yarin gidecegim demis babam. Sonra onun babasinin yanina gitmis. Kizimi alin goturun, o cok mutsuz, siz ona iyi bakin, gozum arkada kaldi demis.
Ben bu ruyayi duyunca aglamaya basladim. Eger eski sevgilimle evlenseydim onun ve ailesinin bana gercekten deger verecegini biliyordum. Bu ruyanin bir anlami var mi? kafam karmakarisik oldu.
bilinçaltı canım aanlam yükleme başkaKizlar iyi geceler
Belki beni hatirlarsiniz. Esimin yabanci eski sevgilisiyle gorusmekte israr etmesi uzerine cok konu acmistim. Simdi anlatacagim olay farkli ama hatirlayanlar icin bunu yazdim cunku gelen butun yorumlar bu evliligin cok saglikli olmadigi yonundeydi.
Bir yil dort ay oldu evleneli. Hicbir sey oturmadi. Esim evli gibi hissetmiyor ya da evlilik anlayisi benden cok farkli. Ya da severek evlenmedi. Her neyse. İyi degiliz yani. Ev arkadasi olduk. Bir suredir ayri yatiyoruz ama ikimiz de bosanma konusunu acmaya korkuyoruz sanki.
Babami uc ay once kaybettim. Dun cok eski bir arkadasim aradi. Evlendigimden beri sadece arada telefonlasiyorduk cunku bu kiz benim eski sevgilimin ablasi. Biz sevgili olmadan once ben bu kizla cok yakin arkadastim. Zaten onun sayesinde tanismistik ve dort yil cikmistik. Cok sevdik birbirimizi ama bazi sebeplerden ben ayrildim. Severek ayrildim aslinda. Mutlu olamayacagimi dusundum. Kisa sure sonra esimle evlendim. Evlenince de onunla gorusmeyi kesmek zorundaydim.
Arkadasim ruyasinda babami gormus. Oldukten bir gun sonra evdeymisiz. Cok kalabalikmis. Arkadasimin (ve eski sevgilimin) annesi ve babasi da varmis. Benim babam da oradaymis. Oldukten sonra bir gun burada olmama izin veriyorlar, yarin gidecegim demis babam. Sonra onun babasinin yanina gitmis. Kizimi alin goturun, o cok mutsuz, siz ona iyi bakin, gozum arkada kaldi demis.
Ben bu ruyayi duyunca aglamaya basladim. Eger eski sevgilimle evlenseydim onun ve ailesinin bana gercekten deger verecegini biliyordum. Bu ruyanin bir anlami var mi? kafam karmakarisik oldu.
İnat için mi evlendiniz ki eşinizle.Öyleyse evet biraz kötü bir durum.Ben olsam benimle evlenmezdim diye de düşünmeyin bence.Ama rüyaya da takılmayın.Eşinizle durum düzelmeyecekse de akışına bırakın boşanacaksanız eski sevgilinizi düşünerek değil kendinizi düşünerek boşanın gerisi Allah kerim.Yani ben onun yerinde olsam evlenmezdim. Ablasi bugun evlenmemis olsan yine barisma ihtimaliniz olurdu dedi. Gidip baska biriyle beraber olmak degil evlendim. Affedilir yani yok. Ama hep beni dusunuyormus, benim adim gectiginde ust uste bir paket sigarayi bitiriyormus. Kimseyle beraber olamiyormus. Bilemem tabi ama ben olsam benle evlenemezdim.
Evet zaten oyle ve bir de ablasi boyle seyler anlatinca kalbim agriyorsanki seninde ona meylin olmuş gibi bu süreçte yoksa adamın senin adını duyunca ne yaptığı yada ablasının anlattığı rüya bu kadar etkilemezdi heralde,belliki eşinle yaşadığın olumsuzluklar seni evlendiğine pişman etmiş,sende onla olsaydı ne olurdu diye bocalıyorsun şuan..
Siz de ayrildiniz mi?Basin sag olsun.
Ben de ex' imle evlendigim gün, gece rüyamda ben cok kücükken kaybettigim babami gördüm. Babam agliyordu, dügünü durdurmaya calisiyordu ama onu kimse görmüyordu. Cirpiniyordu öyle babam.
Ben bilincalti oldugunu düsünmüstüm. Ben kötü biriyle evlenmedimki diye düsündüm kendimce.
Ama su an aradan tam 3 sene gecmis, ve o rüyanin anlamini ben artik cok daha iyi anliyorum.
Kisacasi ölmüs yakinlarimiz rüyamiza bu sekilde giriyorsa vardir bir alamet.
Hakkinizda hayirlisi olsun.
Yok zaten bosanma yakindir. Eski sevgilimle alakasi yok.İnat için mi evlendiniz ki eşinizle.Öyleyse evet biraz kötü bir durum.Ben olsam benimle evlenmezdim diye de düşünmeyin bence.Ama rüyaya da takılmayın.Eşinizle durum düzelmeyecekse de akışına bırakın boşanacaksanız eski sevgilinizi düşünerek değil kendinizi düşünerek boşanın gerisi Allah kerim.
Buraya ilk actigim konu onunla ilgiliydi. O zaman beraberdik ve ayrilmayi dusunuyordum. Buldugumuz isler evet iyi degildi ama bir yerden baslamasi gerekiyordu. Sanki calismak istemiyor gibiydi. Ya da calisayim ama rahat da edeyim, cok para da kazanayim kafasindaydi. Benim aileden durumum iyi ama universite bittiginde hemen calismaya basladim. azar da isittim, canim cikana kadar da yoruldum. Evde oturmayi da her gun gezmeyi de bilirdim. Umudu kesmistim ondan. Hep tembel ve parasiz olacak diye dusunuyordum. Evi ben mi gecindirecegim diyordum. Burada okuyoruz oyle konular. Aski bosver mantigini kullanip evlen dedim kendime. Esimin kendi isi. Cok basarili gercekten. Guvenebilirim dedim, aile babasi olur, isinde bu kadar sorumluluk sahibiyse ailesine de sahip cikar dedim. Cikar icin de evlenmedim, tabi ki biseyler hissettim. Ama onu da oldurdu zamanla. Ve o kadar cimri ve sorumsuz ki. Beni hic benimseyemedi. Neden bilmiyorum. Simdi sevgi, saygi, huzur olsun, para olmasa da olur diyorum. Kopek gibi pisman oldum. Eskisi simdi ne is yapiyor ne yapti bilmiyorum. Hala ayniysa demek ki cidden tembelmis. Bilemiyorum.Buda az uz bisy degil.
Bi erkegin eli is tutmali.
Bulupta begenmemezlikmiydi bu yaptigi yoksa gercektende alakasi yokmuydu o islerin eski sevgilinle?
Dusunursek bi ofis calisanina maranyozluk yap demek pekte olasi degil.
Amac ne ki? Bosansam da o is olmaz bence. Belki unutamadik ozledik birbirimizi diye gorusuruz dayanamayip ama sindirilecek bir durum degil bu.Belki de arkadaşında görmedi..Sana mesaj iletmek istiyor böyle gördüm diyerek
Aman o beni alir diye guvenip bosanmiyorum ki ortada kalayim.Bence rüya yalan.Rüyayı gördüğünü söyleyen kişi size yoklama çekiyor.Nerden çıktı şimdi rüya yani.Sakın inanmayın ve kendinizi açık etmeyin.Benim benzer tanıdığım biri vardı.Hergün bi rüya uydururdu.Ben de dalga geçerdim ama kendisi ruh hastası olduğu için ciddiye alırdı.O kıza da dikkat edin derim.Sizi boşandırıp ortada bile bırakabilirler.Öyle çok manyak gördüm ki herşey olur rüyaya göre hayatınızı belirlemeyin.
O ister. Mutlu bile olur da o is olacak bir sey degil.Bence anlamıda olsa bi yola gürmişsiniz siz. Arayıpta sizin aklınızı karıştırmamalı.sen boşansan kardeşiyle evlenmeni isticekmiki. En yanlış olanı bu nokta bence.
Buraya ilk actigim konu onunla ilgiliydi. O zaman beraberdik ve ayrilmayi dusunuyordum. Buldugumuz isler evet iyi degildi ama bir yerden baslamasi gerekiyordu. Sanki calismak istemiyor gibiydi. Ya da calisayim ama rahat da edeyim, cok para da kazanayim kafasindaydi. Benim aileden durumum iyi ama universite bittiginde hemen calismaya basladim. azar da isittim, canim cikana kadar da yoruldum. Evde oturmayi da her gun gezmeyi de bilirdim. Umudu kesmistim ondan. Hep tembel ve parasiz olacak diye dusunuyordum. Evi ben mi gecindirecegim diyordum. Burada okuyoruz oyle konular. Aski bosver mantigini kullanip evlen dedim kendime. Esimin kendi isi. Cok basarili gercekten. Guvenebilirim dedim, aile babasi olur, isinde bu kadar sorumluluk sahibiyse ailesine de sahip cikar dedim. Cikar icin de evlenmedim, tabi ki biseyler hissettim. Ama onu da oldurdu zamanla. Ve o kadar cimri ve sorumsuz ki. Beni hic benimseyemedi. Neden bilmiyorum. Simdi sevgi, saygi, huzur olsun, para olmasa da olur diyorum. Kopek gibi pisman oldum. Eskisi simdi ne is yapiyor ne yapti bilmiyorum. Hala ayniysa demek ki cidden tembelmis. Bilemiyorum.
Tabi zaten ablasiyla konusuyorum unutamiyor diyor. Baska kizlarla deniyormus ama en fazla bir iki ay suruyormus.Bu ruya beni etkilerdi dogrusu.
Bi yerlerden ogrenme imkanin varmi su anki durumu nasil eski sevgilinin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?