Rüya Yorumları Bu ruyanin anlami var midir?

Bence rüya yalan.Rüyayı gördüğünü söyleyen kişi size yoklama çekiyor.Nerden çıktı şimdi rüya yani.Sakın inanmayın ve kendinizi açık etmeyin.Benim benzer tanıdığım biri vardı.Hergün bi rüya uydururdu.Ben de dalga geçerdim ama kendisi ruh hastası olduğu için ciddiye alırdı.O kıza da dikkat edin derim.Sizi boşandırıp ortada bile bırakabilirler.Öyle çok manyak gördüm ki herşey olur rüyaya göre hayatınızı belirlemeyin.

Gerçekten enteresan bir ruya, yine de rüyalardan etkilenerek hareket etmeyin kafanızı toparlayıp net bir karar verin bence. Eski konularınızı da okumuş ve üzülmüştüm. O zamanlar zaman geçtikçe düzene gireceği ve esinizin sizi sevdigi gibisinden şeyler yazmıştım sanıyorum. Ama goruyorum ki geçen zaman sizi yaklaştırmak yerine uzaklaştırmış ve sizin içimizdeki şüpheler geçmemiş. Su halde esinizle konuşup henüz bebek de yokken net bir karar vermeniz gerek diye düşünüyorum. Boşanmaktan başka çare bulamazsanız kararınızı uygulayın ki bu şüpheler daha fazla zamanınızı çalmasını hayat akıp gidiyor

Basin sag olsun.
Ben de ex' imle evlendigim gün, gece rüyamda ben cok kücükken kaybettigim babami gördüm. Babam agliyordu, dügünü durdurmaya calisiyordu ama onu kimse görmüyordu. Cirpiniyordu öyle babam.

Ben bilincalti oldugunu düsünmüstüm. Ben kötü biriyle evlenmedimki diye düsündüm kendimce.

Ama su an aradan tam 3 sene gecmis, ve o rüyanin anlamini ben artik cok daha iyi anliyorum.
Kisacasi ölmüs yakinlarimiz rüyamiza bu sekilde giriyorsa vardir bir alamet.
Hakkinizda hayirlisi olsun.

Neden evlenmiş ayrılmış insan kötü mü oluyormuş? Madem sizin arkadaşınız, madem ki çocuk adınızı duyunca bile paket paket sigara içiyor,seviyor demektir. Aile de seni seviyormus kime ne. Ama ayak yapıyor arkadasin. Eğer ki hiç sorunlarindan haberi olmasaydı bu rüya bir işaret derdim. Ama arkadaşınıza güvenmeyin.

Bazi ruyalar gercektende isarettir !! Hani bazen ruyalar goruruz, onlar gelip gecicidir, ama anlattiginiz ruya isaret gibime geldi..

Buda az uz bisy degil.
Bi erkegin eli is tutmali.
Bulupta begenmemezlikmiydi bu yaptigi yoksa gercektende alakasi yokmuydu o islerin eski sevgilinle?
Dusunursek bi ofis calisanina maranyozluk yap demek pekte olasi degil.

Tüm yorumları okudum ..
Hayatta en zor şeylerden biri de evlilikle alakalı keşkelere düşmek ..
Bir insanın geçinmeye gönlü olacak ..
O geçinme isteği yoksa yanındaki kadını asla ve asla mutlu edemez ..
Sizin eşinizinki de o hesap maalesef ..
Siz de o mutsuzlukla geçmişe özlem de duyarsınız çok normal .

Belki de arkadaşında görmedi..Sana mesaj iletmek istiyor böyle gördüm diyerek

bilinçaltı canım aanlam yükleme başka

İnat için mi evlendiniz ki eşinizle.Öyleyse evet biraz kötü bir durum.Ben olsam benimle evlenmezdim diye de düşünmeyin bence.Ama rüyaya da takılmayın.Eşinizle durum düzelmeyecekse de akışına bırakın boşanacaksanız eski sevgilinizi düşünerek değil kendinizi düşünerek boşanın gerisi Allah kerim.

sanki seninde ona meylin olmuş gibi bu süreçte yoksa adamın senin adını duyunca ne yaptığı yada ablasının anlattığı rüya bu kadar etkilemezdi heralde,belliki eşinle yaşadığın olumsuzluklar seni evlendiğine pişman etmiş,sende onla olsaydı ne olurdu diye bocalıyorsun şuan..

Evet zaten oyle ve bir de ablasi boyle seyler anlatinca kalbim agriyor

Siz de ayrildiniz mi?

Yok zaten bosanma yakindir. Eski sevgilimle alakasi yok.

Buda az uz bisy degil.
Bi erkegin eli is tutmali.
Bulupta begenmemezlikmiydi bu yaptigi yoksa gercektende alakasi yokmuydu o islerin eski sevgilinle?
Dusunursek bi ofis calisanina maranyozluk yap demek pekte olasi degil.
Buraya ilk actigim konu onunla ilgiliydi. O zaman beraberdik ve ayrilmayi dusunuyordum. Buldugumuz isler evet iyi degildi ama bir yerden baslamasi gerekiyordu. Sanki calismak istemiyor gibiydi. Ya da calisayim ama rahat da edeyim, cok para da kazanayim kafasindaydi. Benim aileden durumum iyi ama universite bittiginde hemen calismaya basladim. azar da isittim, canim cikana kadar da yoruldum. Evde oturmayi da her gun gezmeyi de bilirdim. Umudu kesmistim ondan. Hep tembel ve parasiz olacak diye dusunuyordum. Evi ben mi gecindirecegim diyordum. Burada okuyoruz oyle konular. Aski bosver mantigini kullanip evlen dedim kendime. Esimin kendi isi. Cok basarili gercekten. Guvenebilirim dedim, aile babasi olur, isinde bu kadar sorumluluk sahibiyse ailesine de sahip cikar dedim. Cikar icin de evlenmedim, tabi ki biseyler hissettim. Ama onu da oldurdu zamanla. Ve o kadar cimri ve sorumsuz ki. Beni hic benimseyemedi. Neden bilmiyorum. Simdi sevgi, saygi, huzur olsun, para olmasa da olur diyorum. Kopek gibi pisman oldum. Eskisi simdi ne is yapiyor ne yapti bilmiyorum. Hala ayniysa demek ki cidden tembelmis. Bilemiyorum.

Aman o beni alir diye guvenip bosanmiyorum ki ortada kalayim.

Bu ruya beni etkilerdi dogrusu.
Bi yerlerden ogrenme imkanin varmi su anki durumu nasil eski sevgilinin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…