Arkadaşlar eşinizle sözlünüzle ya da sevgilinize bu gün için de bu saate kadar hiç konuşmamış olsanız ne yapasınız..
En son dün gece konuştunuz ve bu saat olmuş sadece size dışardayım aşkım şarjım az o yüzden yazamıcam dese ne yapardınız ?
ağzını burnunu kırardım ne demek şarjım az terbiyesizArkadaşlar eşinizle sözlünüzle ya da sevgilinize bu gün için de bu saate kadar hiç konuşmamış olsanız ne yapasınız..
En son dün gece konuştunuz ve bu saat olmuş sadece size dışardayım aşkım şarjım az o yüzden yazamıcam dese ne yapardınız ?
4 gün mü uzun zaman değil mi..Sevgilimle en son 4 gün önce falan telefonda görüştük, onun dışında bugün okuldaydı onu biliyorum ve eve gittiğinde evdeyim diye mesaj attı. Sonra da uyuyorum dedi. Bu saat oldu ben bir rahatsızlık hissetmedim. Ama sizin rutininizi bilemediğim için bilemedim şimdi :)
: )))))ağzını burnunu kırardım ne demek şarjım az terbiyesiz
O konuda sıkıntı yok bn sormasam bile her yaptığını uzun uzun anlatır beni tatmin edicek şekilde ama sinir oluyorum böyle habersiz beklemekten..Önce ona inanırdım.
Sonra aramasını beklerdim. Aradığında da bütün gün neler yaptıgını neden telefonunu şarja takmadıgını falan sorardım.
Akşam uzun konuşuyoruz genelde ama konu açmıştım hoşnut Değilim gündüzde Konuşmak istiyorumta bide yarın akşam iş çıkıcı yazacak he daha neler.gündz hiç mi vakti olmaz bu adamın.tabiki işte her dakka yazamazda ne biliyimya sevgi ilgidir bence
4 gün mü uzun zaman değil mi..
Birbirinizden habersiz memnun musun bu durumdan ay bn çatlarım habersiz duramam
Sık olmuyor canım arada tekrarlıyo ailesiyle birlikte oluyo genelde ama şu sıralar bi de arkadaşları çıktı..Canım çalışıyorsanız ve hep akşamdan akşama konuşuyorsanız gerçekten şarjı bitiyor olabilir arkadaşlarıyla birlikteyse sonuçta bir çevresi var ve ilk defa oluyor sık olmuyorsa sorun yapmazdım ama ne yaptığını kimlerle olduğunu da arayınca sorardım sonuçta daha çok geç bir saat değil şüphelenmek gereksiz.
4 gün mü uzun zaman değil mi..
Birbirinizden habersiz memnun musun bu durumdan ay bn çatlarım habersiz duramam
O konuyu açtığımda herkes beni kabahatli bulmuştu..Ben zaten aksamdan aksama konusma meselesine de gicik olmustum ama butun gun hic mi merak etmez bunun sabahi var ogleni var aksama kadar kim ole kim kala :) ben senin yerinde ols aksam yazdiginda cvp vermezdim simdi de ben yazamiyorum kusura bakma derdim :)
Siz nerden biliyorsunuz nasıl davrandığımı?Sürekli konu açıyorsunuz niye sürekli peşinden koşup sevgilinizin egosunu tatmin ediyorsunuz sizde onun gibi yapın az arayın ilginizi çekin üzerinden belliki tüm gün niye aramıyor diye kuruyorsunuz biraz gururlu davranın pesinizden kosturmasını bilin
Evet sanırsam öyle yapmak gerekiyorSiz de başka bir zaman aynı şekilde davranmayı deneyin bence. Erkekler bize göre daha düzler empati yaptırmadan anlayamıyolar hatalarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?