Bu saate kadar konuşmamış olsanız..

Sevgilimle en son 4 gün önce falan telefonda görüştük, onun dışında bugün okuldaydı onu biliyorum ve eve gittiğinde evdeyim diye mesaj attı. Sonra da uyuyorum dedi. Bu saat oldu ben bir rahatsızlık hissetmedim. Ama sizin rutininizi bilemediğim için bilemedim şimdi :)

ağzını burnunu kırardım ne demek şarjım az terbiyesiz

4 gün mü uzun zaman değil mi..
Birbirinizden habersiz memnun musun bu durumdan ay bn çatlarım habersiz duramam

Bacım diğer konularını da okuyan biri olarak sana bi şey söylemek istiyorum.
Bu kadar kafaya takarsan her şeyi mutlu olamazsın. Hayatı biraz akışına bırak.
Etrafım bu gibi örneklerle dolu. Etme eyleme..

Önce ona inanırdım.
Sonra aramasını beklerdim. Aradığında da bütün gün neler yaptıgını neden telefonunu şarja takmadıgını falan sorardım.
O konuda sıkıntı yok bn sormasam bile her yaptığını uzun uzun anlatır beni tatmin edicek şekilde ama sinir oluyorum böyle habersiz beklemekten..

ta bide yarın akşam iş çıkıcı yazacak he daha neler.gündz hiç mi vakti olmaz bu adamın.tabiki işte her dakka yazamazda ne biliyimya sevgi ilgidir bence
Akşam uzun konuşuyoruz genelde ama konu açmıştım hoşnut Değilim gündüzde Konuşmak istiyorum

Bence olabilir şimdiki teller akıllı güya şarj dayanmıyor.Eşim arabada yedek taşıyor bende sürekli takıyorum ner de o eski nokia 3510 balkondan düşse çizilmezdi bile:)

Sık olmuyor canım arada tekrarlıyo ailesiyle birlikte oluyo genelde ama şu sıralar bi de arkadaşları çıktı..
Yazmayı düşünmüyorum sinir oldum yazarsam da tartışıcaz kesin biliyorum bn trip atıcam o bişey demicek alttan alıcak bn iyice sinir olucam..

4 gün mü uzun zaman değil mi..
Birbirinizden habersiz memnun musun bu durumdan ay bn çatlarım habersiz duramam

Yok habersiz kalmıyorum. Ne yaparsa mesaj atıp haber verir bana. :) ama senin durumunda şöyle yapardım, hemen sıcak davranmazdım tabi, ama açıkladıktan sonra az daha trip yapar, mantıklıysa açıklaması normale dönerdim :)

Eş, sözlü ve sevgili seçeneklerine göre değişir bunun cevabı yalnız.

Ben zaten aksamdan aksama konusma meselesine de gicik olmustum ama butun gun hic mi merak etmez bunun sabahi var ogleni var aksama kadar kim ole kim kala :) ben senin yerinde ols aksam yazdiginda cvp vermezdim simdi de ben yazamiyorum kusura bakma derdim :)

ne yapar eder, nerede olduğunu bulur,orayı basarım.....:) evet, manyağım..delirtmesinler adamı:)

Siz de başka bir zaman aynı şekilde davranmayı deneyin bence. Erkekler bize göre daha düzler empati yaptırmadan anlayamıyolar hatalarını

Sürekli konu açıyorsunuz niye sürekli peşinden koşup sevgilinizin egosunu tatmin ediyorsunuz sizde onun gibi yapın az arayın ilginizi çekin üzerinden belliki tüm gün niye aramıyor diye kuruyorsunuz biraz gururlu davranın pesinizden kosturmasını bilin​

O konuyu açtığımda herkes beni kabahatli bulmuştu..
Öyle yapıcam canım hiç yazmazsam içimde kalır kendi kendimi yer bitiririm yazıcam içimdekileri döküp sonra bn çıkıcam şimdi de bn müsait Değilim dicem

Siz nerden biliyorsunuz nasıl davrandığımı?
Buraya yazdıklarımın aynısını ona uyguladığımı mı düşünüyorsunuz, burda sorunlarımı sıkıntılarımı paylaşıyor olabilirim aramadığını söyleyebilirim ama bu sevgilimi aradığım anlamına gelmez..
Hatta bn iliskimizin başından beri hiç ilk mesaj atan ve arayan olmadım..Eğer sürekli arayan biri olsam şimdiye kadar yüz kere aramıştım.. Ön yargılı olmayın lütfen ilişkimi buraya yazdıklarımla biliyorsunuz detayını değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…