Bu saate kadar konuşmamış olsanız..

bu saate kadar eve gidip şarj edememe nedeni ya da arkadaşlarının nosundan haber verememe nedenini sorardım

Akşamları sadece konuşmakla nasıl oluyor anlamadım nasıl iş o öyle çok tuhaf insanın hiç mi bir arası olmaz insan merak eder lavaboya çıktığında arar yapmıyor muyuz şahsen akşamdan akşama kurulu saat gibi bende çok rahatsız olurdum akşamları evdeyiz yemek yiyoruz tv seyrediyoruz falan daha az konuşabilirsiniz mesela ama gün içinde 2-3 kere haberleşseniz bence daha farklı bir renk gelir günaydınlarla başlasa insan öğle arası nasılsın gün nasıl geçiyor akşama doğru yine mesajlaşma ya da bir merhaba konuşması falan ne bileyim bana ters konuşmak isterim ben tabi ki saatlerce değil 5 dakikasını almaz insanın bence siz sıkıntıyı dile getirin diğer türlü şarjı bitebilir bunda büyütülecek bir şey yok nereye gittiğini bileyim geldiğinde haber versin yeterli :)

Aciklamasi seni tatmin etmis ama sen aksamdan aksama konusma konusunda ona kinli oldugun icin barismak icinden gelmedi bence.. Acisini cikarmissin bir nevi.. Ama mantikliysa uzatma tabiki sonra isin cilki cikar sen sadece aslinda neye kizdigini acik bir dille soylemeye devam et, ozur dilemesi guzel uste cikmaya calismiyor en azindan.. Seni kaybetmekten korkuyor o zaman.. Bir de bi tavsiye veriyim mesela yarin sabahtan basla gunayyydiiin askim sevgilimm fln ertesi sabah yine at bi gunayydinn bitanem bocugum :) boyle boyle bi rutininiz olsun sen ilk baslarda ustuste at o cvp verirse elbet bi gun ilk msji da o aticak:)

Aynen ama o bilmiyor bunu sadece şarj konusuna kızdığımı düşüyor..
Canım Konuşurken uyudu ay iyice deli oldum bahaneyi de bulmuşken daha fazla trip attım.. Bak mesela saat kaç oldu dün gece konuştuğumuzda duruyoruz düşün artık..ve aramız bozuk insan bu saate kadar aramaz mı hiç..yazınca içimdeki herşeyi dökücem.. Canım bu ara faceden yazıyoruz direk mesaj yoluyla değil o Yüzden ne zaman bakarsa ancak o şekilde görür mesaj atsam bile..

Normal msjdan baskasi yalan bana eger yazmak istiyorsam, vatsap facebook fln cok duygusuz ozeli olmayan seyler gibi geliyor neyse sizin tercihiniz tabiki.. Ama senin sorununda ne zaman bakarsa o zaman gorur olmaz cozulmez bu sekilde, madem durtmek lazim azcik o zaman msj atabiliyosan normal eski usul msj at bari vatsaptan at o an duysun cvp vermek zorunda hisseder belki..

Şuan benden dolayı facebook üzerinden yazıyoruz böyle daha uygun çünkü..zorla da yaptırmak istemiyorum kendi içinden gelerek yapsın istiyorum bn dedim diye değil bn yine söylicem artık gerisi ona kalmış zaten bn söylediğimde çok yazıyoruz çok konuşuyoruz o Sırada bi iş çıkıyo geç cevap versem sen kızarsın cevap veremezsem içim rahat etmiyo Yarıda bırakmış hissediyorum diyor..1

Hmm anladim o zaman yazisirken anlayisli ol mesela isim cikti yazamiyorum mu dedi belki diyemeyedebilir alttan al tamam askim sonra gorusuruz kolaygelsin sana de senin bisey demedigini gorurse daha rahat olur istedigi an yazar yazamadigi zaman triple karsilasmayacagindan emin olur.. Emin olursa rahat olur eger yazmamasinin sebebi dedigi gibiyse.

Evet canım akışına bırakmak bazen iyi oluyo tabi arada güven varsa şükür o konuda bi sıkıntım yok güveniyorum sadece bira daha ilgi istiyorum tek sorun bu.. Konuştuğumuzda çok ilgili ama bunu gün içine de yaymak istiyorum ilgisiz dersem yanlış olur..
Ama şuan yine sinir oldum bu saat oldu hiç yazmadı aramadı ne yapıcam bn bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…