Bu saate kadar konuşmamış olsanız..

Bence sevgiliyken 24 saattir konuşmamak yeterince garip. Neden herkes çok anlayışlı anlamadım ben. Sevgilim olunca bağ yok takmam diyenlerde var. İyide imzayı atınca önemsiyoruz diye bir şey yok ki sevgilimizide seviyoruz ve merak ediyoruz sonuçta. İmza ile aramamasından rahatsız olma arasındaki bağı çözemedim ben Yada uykum geldi yanlis anliyorum bilemedim.

disardayim askim, sarjim az, yazamiycam.. takinilacak tutum iliskinin durumuyla ilgilidir..
hemen olay cikaracak kadar bi birikim de olabilir.. ciftlerin mutlu ve relax oldugu bi iliskide hic mesele edilmeye de bilir..

Yaslariniz kac canim?

Kesinlikle ben de böyle düşünüyorum.
İmza değil, kalpteki sevgidir en büyük bağ bence.

Sevgili , Es , Nisanli , bu ücü ayni konumda degil :)

Bu dedigini bir Es yapsa , ki yapamaz cünkü cesaret edemez...

Nisanli , yapsa sorukur ertesi gunu arastirilir neden ve niye diye..

Sevgili yapiyorsa, sorarsin zaten buyuk ihtinak bir bahane uyduracagi icin ..
Inanmazdim.

Kavgaliysak inadindan yazmiyordur zaten tinlamam..
Diger sekilde dalarim.. Net..

Sevgili olunca onemsiz mi oluyor hanimlar anlamadim ben simdi..
O sevgilileride 3-5 yil sonra kocamiz yapmiyormuyuz.. Onemsiz olarak nasil gorulur hayret ettim.

En mühimi kalplerdeki bağ ise, bağın konuşma saati ve süresiyle ölçülemediğini anlayana kadar iki taraf için de aradı, aramadı muhabbetleri sıkıntı, yoksa önemsizliğinden değil

Kavgaliysak inadindan yazmiyordur zaten tinlamam..
Diger sekilde dalarim.. Net..

Sevgili olunca onemsiz mi oluyor hanimlar anlamadim ben simdi..
O sevgilileride 3-5 yil sonra kocamiz yapmiyormuyuz.. Onemsiz olarak nasil gorulur hayret ettim.

En mühimi kalplerdeki bağ ise, bağın konuşma saati ve süresiyle ölçülemediğini anlayana kadar iki taraf için de aradı, aramadı muhabbetleri sıkıntı, yoksa önemsizliğinden değil

Kalplerdeki bagi bir ustteki arkadas yazmis ben degil sanirim karistirdiniz..

Cevap vermem gerekirse benim icin aradi, aramadi, saati ve suresi muhim..
Ha kendisi calisiyor bende okuyorum gun boyunca islerimiz guclerimiz var evet..
Cocuk degilim diretmem mesai saatlerinde elbette..
Ama ogle aralarinda, sigara arasinda aramiyorsa birsey yazmiyorsa saatler once ben disardayim diyip susmussa ben o sevgilinin canina okurum..
Neden?.. Cunku seven insan ozler yazmak ister sesini duymak ister ve en onemlisi benimde neler yaptigimi bilmek ister..
Beni merak etmeyen birisini ben ne yapayim ki...
Cok sukur ki mesai saatinde bile olsa neden aramiyorsun beni diye tatli tatli sitem eden bir sevgilim var.

Karıştırmadım :) önemsizlikten yürüdüm.

Iki tarafta aynı beklentiyle hareket ediyorsa sorun yok ki, ne mutlu size, her zaman böyle olursunuz umarım

Ama seven insan şunu yapar deyip yaptırılamayan işler mutlaka patlar. Güvensizlik değil ama daha çok tanıdıkça oturuyor zamanla bunlar zaten, ailesinin yanında olduğunda neden beni kaç gündür aramıyorsun diye trip yapmadım mesela hiç sevgililikte, annesinin diyecek hiç bir lafı yok şimdi siz çıkarken devamlı tartışırdınız diye. Ben de trip atılmasından hoşlanmam sonuçta. Bizimkilerleyim, aramazsam merak etme mesajı yetiyordu. Veya işten gelip, iyi ki sen öyle değilsin bugün eleman kız arkadaşına cevap vermekten yine çalışamadı, artık idare etmeyeceğim, ne hali varsa görsün gibi lafları çok duydum, bunlar kötü örnekler tabi ama sorsan arayan kızın da sebebi farklı değildir. Sevgiliyle tabii ki konuşacak çünkü çok önemli.

O konuna da yorum yapmistim canim benim fikrim net cunku bu konuda birinin sevgilisisiysen arayip soracaksin ilgileneceksin aklina dustugunde arayip sorabilmelisin sevgili bu ya ileride nisanlin olacak esin olacak.. Simdiki hal ve hareketlerinden dolayi karar vermiyor muyuz bunlara? Sevgililik zaten bir bagdir ozel bir durumdur, aksamdan aksama kurulmus saat gibi sevmem oyle duygu yok bisey yok.. Yeri gelir aksam da konusmam isi olabilir ama gun icinde ne yaptigini bilirim en azindan.. Nisanlim da cok yogun calisiyor ama teli eline alip cikiyorum diyebiliyor ya da insan bi merak eder diye sitemlenebiliyor en basit ornek bu aslinda.. Ben gunun her dakikasi calisilan bir is gormedim insan dogasina aykiri :)

Valla eşim eşek değil heralde. Meraklanacağımı bilir. Şarjı bitmek üzere olsa bile bir arkadaşından arar. Aramaz aklına gelmezse sadece şarjım az diye mesaj atarsa bende yanında ki arkadaşından yada sabit bir telden ara diye sms atarım. Sonra arar ama sonrası için mazeretine bağlı olarak ağzımdan çıkacak kelimeler bellidir. Hatta eve geldiğinde göreceği tepki de bellidir.
Keyfi iş için böyle yapıyorsa vay haline. Allah kurtarsın.
İş içinse durum değişir.
Neyse ki eşimle aynı yerde çalışıyoruz da nefes alışından bile haberim oluyor

Bence normalde ilişkiniz nasıl bu tür davranışlar sergiliyor muydu yoksa ilk defa mı yaptı böyle bişey

valla bunda bişey yok be canımm..abartıyorsun..

Aynen insan istedikten sonra mutlaka zamanı vardır bi şekilde vakit ayırabilir..Dün mesaj attı aradı açmadım yazmadım sonra lütfen konuşalım yapma böyle falan diyince açtım telefonu 2 saat boyunca o konuştu bn dinledim biraz abarttım belki ama canım sıkıldı şarjı bitmiş babası falanda çok merak etmiş eve gelir gelmez de beni aramış..beni umursamıyosun dedim o Yüzden gece 2ye kadar özür dileyip gönlünü almaya çalışıyorum zaten dimi falan dedi bn barışmadım.. Sonra geç olmuştu zaten kapattık bi de benim sevgilim öyle tartışmaz genelde alttan alır özür diler bazen tartışmak istiyorum...

Suan hic takma sana donunce de sen 1 gun donus yapma ona da empati yapsın biraz
Hiç konuşmayacaktım ama çok aradı mesaj attı açtım konuştuk daha doğrusu o konuştu bn dinledim özür diledi açıklaması gayet mantıklı ama akşamdan Akşama konuşmamızda canımı sıktığı için moralim düzelmedi iki saat kadar konuştuk gece barışmadan uyudum kapattık telefonu bilmiyorum nolucak..

O aramadan ben onu bir milyon kez aramış olacağım için 24 saat konuşmadan durmamış olurduk
Bn hiç ilk aramam mesaj atmam onun aramasını bekliyorum genelde haber alamazsam merak edersem ancak o şekilde ararım o da dün olduğu gibi çok nadir hiç olmaz bile diyebilirim mutlaka haber verir

Ya bence rahatszılığını dile getir. Konuşarak çöz bir yalan durumu olmadığını hiddesiyorsan
Yalan değil canım yalan söylediğini düşünmüyorum mazereti geçerliydi ama yine de tekrarlamasın bi daha diye tavrımı belli ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…