Bu saate kadar konuşmamış olsanız..

Sevgilim bilir benim bu konularda ne kadar hassas olduğumu.Böyle bişeyi imkanı yok yapamaz.O telefonun şarjının bitme ihtimali bile söz konusu değil.Ben olsam ortalığı yıkar birbirine katardım,yapmışlığım da var hani..

Biz farklı şehirlerdeyiz yani öyle yanına gidip bişey yapamam ve hala tık yok napıcam bilmiyorum sizce ne yapmalıyım yazınca kızmayı düşünüyorum sonra da çıkıcam

Biz farklı şehirlerdeyiz yani öyle yanına gidip bişey yapamam ve hala tık yok napıcam bilmiyorum sizce ne yapmalıyım yazınca kızmayı düşünüyorum sonra da çıkıcam
Biz de farklı şehirlerdeyiz canım,bunun şehirle alakası yok.duruşunu göstericeksin ki bir daha yapmaya cesaret edemesin.Benimki Nisan ayında annesiyle kuzeninin düğününe gitti.O kadar beni ihmal etme dememe rağmen 8 saat boyunca beni aramadı.Ben o gün öyle bir kavga çıkardım ki anlatamam sana..Ondan sonra bilir bunu bir daha yapamayacağını..

Nerde ve kimle olduğunu biliyorsam ve eminsem bisey yapmazdim.
Ama şüpheli durumlar varsa; o zaman durum vahim olurdu onun için.

valla ilk başlarda çok kafaya takıyordum çünkü arada sürekli böyle durumlar oluyordu.. hatta süre daha uzun sürdüğü için ayrılıp geri barıştığımız bile oldu.. Ama benimkinin huyu alışkanlığı böyle geçte olsa anladım.. bu yaşına kadar yalnız büyümüş kimseye hesap vermemiş unutabiliyor bazı şeyleri.. ayrılıp barıştıktan sonra baya düzeldi o daha dikkatli ben daha sakin karşılamaya çalışıyorum.. ama insanın elinde değil deliriyor baştan..

Ben çok sessiz kalıyorum sanırım biraz trip atıp uzatmıyorum ama böyle olmuyo..
Şuan sinirden çatlıcam arıyo açmıyorum sinir oldum..

Sevgilinin iş yerinde bi katakulli var gibi geldi

Ben çok sessiz kalıyorum sanırım biraz trip atıp uzatmıyorum ama böyle olmuyo..
Şuan sinirden çatlıcam arıyo açmıyorum sinir oldum..
Trip çok itici bişey gibi görünebilir,ki zaten burda trip atma değil haklı olduğun bi duruma tepki gösterme söz konusu.Açma telefonu.Sadece o istediğinde konuşulmaz,senin onu merak ettiğin gibi o da seni merak etsin..

Telefonu bataryasını kendi bataryanla değiştirebilirsin nasılsa sen epey şarj olmuşa benziyorsun der ve eşim mantıklı bir açıklamada bulunmadan tek kelime etmezdim

Bu kadar Sıkmaaa... Sevgilim olsa Takmam bağım yok.. Eşim olsa Uçan Kafa Atarım...

Tavrini belli et bence uzuldugunu kirildigini görürse tekrarlamaz diye düşünüyorum.. Ya da ilgini kes o üzerine düşmeye baslar kaçan kovalanir misali.

Ben diğer konuda hatırlıyorum ve seni haklı buluyorum, sevgilinizin tavrı bana normal gelmiyor ben olsam işkillenirim bakalım ne zaman terkedildim diye konu açacaksın.. Kızma bana ama hangimiz sevdiğinin sesini duymadan gün içinde duruyoruz.. Evli olduğum halde görüşürüz gün içinde ..kavga çıkar diyorsun eğer şikayetlerinizle kendine çeki düzen vermiyorsa kavga sadece süreci hızlandırır..

Muadil konu acacagini bekliyodum yazmistim hatta da bu kadar 5 6 saat sonra olacagibi bende kestiremedim valla.Noldu en son kusura bakma askim ilgilenemedim seninle demisti.Yarin isteyken arar ay kizlarr askim isyerinde aradi kusura bakma dun aksam ilgilenemedim seninle dedi dersin ta ki kizlar bugun hic aramadi vol.28362 temali konunu acana kadar.Bunu kisirdongu haline getirecek gibisin.Burda sohbet bolumune takil bence.Kafan dagilir uzmezsin bu kadar kendini paralamazsin aramadi diye.Yoksa her 2 gune bir ayni mubabbetten konu acacak gibisin.Askere gidince napicaksin sen kestiremedim hic.

Sen Çok takıntılısın... Doktor'a gözüksen iyi olucak..

Şaşırıyorum bazı yorumlara bunun adı ihmal değil mi sizce .. Ne zaman bu kadar anlayışlı oldunuz hanımlar attığımız mesaja cevap geç gelse kıyameti kopartan bizler (evlenmeden önce) :)) şimdi niye konu sahibini suçluyoruz anlayamadım sanki herkes üç günde bir konuşuyor erkek arkadaşıyla yahu sabah kalkınca günaydın evden çıkınca evden çıktım, araba geldi işe geldim sigara içiyorum diye mesajlaşılmıyor mu gerisini yazmıyorum ..değişmiş demekki adetler ben unutmuşum :))

Sevgililik donemimizin 4-5 saati konusarak gecerdi bizim...
Geri kalan saatlerde ise hep mesajlasirdik...
Simdi evliyiz ve gun icerisinde yazisiyoruz...
Vede iki uc kere de konusuyoruz...
Bana oldukca uzun sure haberlesmiyorsunuz gibi geldi bacim...
Gecerli bir neden belirtmeden boyle basina buyruk davranmasi dusundurucu....

Şahsen kendi adıma konuşuyorum hiç bir zaman haber vermedim bu tarz şeyleri haber de beklemedim.. :) o kadar sıkıntıya gelemiyorum sanırım.. onun dışında uzun süre konuşmayınca tabi ki trip de attım küstüm.. en son ayrıldım hatta.. ama geçerli sebepler sunulduktan sonra barışıyorsun.. ve zamanla karşılıklı alışıyorsun.. ama yorumumda belirttiğim gibi benim durumum farklı nişanlım tek başına büyümüş ayrı şehirde kimseye hesap vermemiş haber vermemiş.. onun alışkanlığı huyu böyle.. ilk başta birbirimize girdik zamanla birbirimize ayak uydukduk :) bir şekilde geçiyor bu durumlar öyle çok telaş yapılacak bir şey söz konusu değil bence.. kişinin huyuna suyuna alışkanlığına göre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…