- 26 Ağustos 2011
- 806
- 320
- 108
Biz farklı şehirlerdeyiz yani öyle yanına gidip bişey yapamam ve hala tık yok napıcam bilmiyorum sizce ne yapmalıyım yazınca kızmayı düşünüyorum sonra da çıkıcamSevgilim bilir benim bu konularda ne kadar hassas olduğumu.Böyle bişeyi imkanı yok yapamaz.O telefonun şarjının bitme ihtimali bile söz konusu değil.Ben olsam ortalığı yıkar birbirine katardım,yapmışlığım da var hani..
Saat 20.00 civarıDisardayim cümlesini ne zaman kurdu
Biz de farklı şehirlerdeyiz canım,bunun şehirle alakası yok.duruşunu göstericeksin ki bir daha yapmaya cesaret edemesin.Benimki Nisan ayında annesiyle kuzeninin düğününe gitti.O kadar beni ihmal etme dememe rağmen 8 saat boyunca beni aramadı.Ben o gün öyle bir kavga çıkardım ki anlatamam sana..Ondan sonra bilir bunu bir daha yapamayacağını..Biz farklı şehirlerdeyiz yani öyle yanına gidip bişey yapamam ve hala tık yok napıcam bilmiyorum sizce ne yapmalıyım yazınca kızmayı düşünüyorum sonra da çıkıcam
Ben çok sessiz kalıyorum sanırım biraz trip atıp uzatmıyorum ama böyle olmuyo..Biz de farklı şehirlerdeyiz canım,bunun şehirle alakası yok.duruşunu göstericeksin ki bir daha yapmaya cesaret edemesin.Benimki Nisan ayında annesiyle kuzeninin düğününe gitti.O kadar beni ihmal etme dememe rağmen 8 saat boyunca beni aramadı.Ben o gün öyle bir kavga çıkardım ki anlatamam sana..Ondan sonra bilir bunu bir daha yapamayacağını..
Trip çok itici bişey gibi görünebilir,ki zaten burda trip atma değil haklı olduğun bi duruma tepki gösterme söz konusu.Açma telefonu.Sadece o istediğinde konuşulmaz,senin onu merak ettiğin gibi o da seni merak etsin..Ben çok sessiz kalıyorum sanırım biraz trip atıp uzatmıyorum ama böyle olmuyo..
Şuan sinirden çatlıcam arıyo açmıyorum sinir oldum..
Telefonu bataryasını kendi bataryanla değiştirebilirsin nasılsa sen epey şarj olmuşa benziyorsun der ve eşim mantıklı bir açıklamada bulunmadan tek kelime etmezdimArkadaşlar eşinizle sözlünüzle ya da sevgilinize bu gün için de bu saate kadar hiç konuşmamış olsanız ne yapasınız..
En son dün gece konuştunuz ve bu saat olmuş sadece size dışardayım aşkım şarjım az o yüzden yazamıcam dese ne yapardınız ?
Şaşırıyorum bazı yorumlara bunun adı ihmal değil mi sizce .. Ne zaman bu kadar anlayışlı oldunuz hanımlar attığımız mesaja cevap geç gelse kıyameti kopartan bizler (evlenmeden önce) :)) şimdi niye konu sahibini suçluyoruz anlayamadım sanki herkes üç günde bir konuşuyor erkek arkadaşıyla yahu sabah kalkınca günaydın evden çıkınca evden çıktım, araba geldi işe geldim sigara içiyorum diye mesajlaşılmıyor mu gerisini yazmıyorum ..değişmiş demekki adetler ben unutmuşum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?