- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
babam çok yüz veriyor babamda az önce özür diledi öyle yattı..hayatımda duymadım görmedim babaın çocuktan özür dileğini çıldırmak üzereyim artık
anlamadim.. babaniz kiz kardesinizdenmi ozur diledi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
babam çok yüz veriyor babamda az önce özür diledi öyle yattı..hayatımda duymadım görmedim babaın çocuktan özür dileğini çıldırmak üzereyim artık
ayy benim annemde öyle işe girince hemen evlenme biraz bize yardım et diyor...
canm çile çekmek için dünyaya gelenler varya biz onlardanız heralde..
Kybelecim, ALLAH yardımcın olsun. Çok üzüldüm senin adına. Ama ALLAHA şükür şehir dışına çıkmışsın.
anlamadim.. babaniz kiz kardesinizdenmi ozur diledi?
daha önce de ailemle sorunumdan bahşetmiştim...yarın sınavım var ders çalışmam lazım kardeşime rica ettim tvnin sesni kıs başımda ağrıyor ders çalışcam diye sen malsın çalışsanda anlamazsın dedi..tartıştık..tamam kısma dedim odama gittim kulaklığı attım kapıyı yumrukluyo bana mal diyemezsin özür dile diye babam annem yalvarıyo herkese rezil olduk susun diye..yerlere tekme atıyor özür dileyecek diye.banyoya girdim duş aldım o sıra belki defolur uyur diye..çıktım üstümde daha bornoz var gene devam etti...5 dk ders çalışamadım daha..annem nolur kkızım özür dile sussun dayanamıyorum tnsiyonum çıktı dedi..ben 25 yaşındayım o 17 tamam özür dilerim dedimben malım diyeceksin dedi demiyorum dedim duvarlara yumruk atıtor annem gözümün içine bakyor tamam ben malım dedim..sustu ama tv sonuna kadar açık sesi..ağlamaktan gözlerim şişti..benim suçum ne? gerçekten bu hayata ağlamak için mi geldim ben
![]()
Ben sabrımızın sınandığını düşünenlerdenim canım.Ben Isparta'da okudum ve aile desteği ile okudum.Dekontları falan saklamış babam hep.Onları karşılayacak kadar para vermişimdir.Bunu başıma kakması ayrı bi sinir ediyor.
kardesın tam egıtılmesı gereken yasta...
annen baban onun bu terbıyesızlıklerıne karsılık olarak sessız kalmayı tercıh ederse ılerıde daha beter olur bu cocuk...
sıddet yanlısı olmadım hıc bır zaman ama gerekırsa bi kötek yıyecek akıllanacak bu cocuk...
anne baba cok yumusak olmamalı bu tur konularda, ceza yaptırımı uygulamalı yoksa cocuklar hıc adam olmaz...
ne bıleyım mesela onun sevdıgı bır seyı kısıtlasalar bak nasıl yola gelıyor...
Amin canım.Ben de ailemin bu kadar ayrım yapabildiğini bilmezdim.Kardeşimi çok şımarttılar.Okulu bırakmasına bile sebep oldular.Babam ticaret ile uğraşıyordu.Karnesinde her zayıf gördüğünde çalışır düzeltir benim oğlum demek yerine okumazsa okumasın.Ben işin başına geçiririm onu dedi.Şuan okulu bıraktı ve erkek kuaförünün yanında çıraklık eğitim merkezine bağlı olarak çıraklık yapıyor.Finansal özgürlüğümü elime aldıım.Bi yandan ücretli öğretmenlik yaparken, bi yandan web tasarım yapıyorum ve ayda 4000 tl gibi bi rakam kazanıyorum.onu komple aileme veriyorum ki zaten maaş kartım babamda.demiyor ki şu da senin harçlığın olsun.bayansın sonuçta diye.insanın kendi ailesinden para saklaması kadar kötü ve saçma birşey var mıdır? kendi ihtiyaçlarım için bunu yapmak zorunda kalıyorum.Öğrenilse bunu da dayağını yerim.Annem teyzemle telefonda konuşuyodu.Benim yaptığım işten açıldı konu.Ben de bu şekilde 5 sene falan çalışsam ben ev alırım kendime dedim.Annemle bi yandan teyzem hoparlörden bi yandan dur bakalım sen kızsın önce kardeşine ev alacaksın demezler mi?enayi gibi hissettim kendimi.neymiş evimle evlenirsem kocam bana evlendiğimde sen bana evinle geldin(sanki üstüne para verdin beni almak için der gibi) diyerek beni aşağılarmış.Ne kadar mutlu olurum bilmem ama evde olduğumdan daha mutsuz olamam canım.
Şoklardayım ... Ya sen neden maaş kartını alıp rest çekmiyorsun canım ? Yani paranı kazanıyorsun, muhtaç değilsin ?
yola gelmiyor canm her istediği alınıyor babam borç çeker gne alır gene alır
o ne kısıtlandı ne benim gibi ezildi
Amin canım.Ben de ailemin bu kadar ayrım yapabildiğini bilmezdim.Kardeşimi çok şımarttılar.Okulu bırakmasına bile sebep oldular.Babam ticaret ile uğraşıyordu.Karnesinde her zayıf gördüğünde çalışır düzeltir benim oğlum demek yerine okumazsa okumasın.Ben işin başına geçiririm onu dedi.Şuan okulu bıraktı ve erkek kuaförünün yanında çıraklık eğitim merkezine bağlı olarak çıraklık yapıyor.Finansal özgürlüğümü elime aldıım.Bi yandan ücretli öğretmenlik yaparken, bi yandan web tasarım yapıyorum ve ayda 4000 tl gibi bi rakam kazanıyorum.onu komple aileme veriyorum ki zaten maaş kartım babamda.demiyor ki şu da senin harçlığın olsun.bayansın sonuçta diye.insanın kendi ailesinden para saklaması kadar kötü ve saçma birşey var mıdır? kendi ihtiyaçlarım için bunu yapmak zorunda kalıyorum.Öğrenilse bunu da dayağını yerim.Annem teyzemle telefonda konuşuyodu.Benim yaptığım işten açıldı konu.Ben de bu şekilde 5 sene falan çalışsam ben ev alırım kendime dedim.Annemle bi yandan teyzem hoparlörden bi yandan dur bakalım sen kızsın önce kardeşine ev alacaksın demezler mi?enayi gibi hissettim kendimi.neymiş evimle evlenirsem kocam bana evlendiğimde sen bana evinle geldin(sanki üstüne para verdin beni almak için der gibi) diyerek beni aşağılarmış.Ne kadar mutlu olurum bilmem ama evde olduğumdan daha mutsuz olamam canım.
kız kardeşim yokki..erkek kardeşimden..deli gibi durmadan konuşuyordu özür dileyin falan filan babamda kızdı olmadı yalvardı olmadı en son özür diledi
bunu babama ben yapsam eminim dişlerimi dökerdi
kızlar çok sağolun dertleşmek iyi geldi sizinle
ben çıkıp ders çalışayım artık sınavım akşam sabaha kadr çalışıp öğlene kadar uyurum
iyi geceler..teşekkür ederim derdimi anlatabildiğim sadeece siz varsınız
Surada yazdiklariniz varya.
Anlatamam beni nasil etkiledigini.
Ne düsünecegimi bile sasirdim.
Hele o annenizle teyzeniz.
Aceba kendileri kadin degil mi?
Nasil kiz evledini böylesine kanadi kirik bir kus gibi atarlar köseye.
Gözlerim doldu.
Allah onlara akil fikir versin. Dilerim Allah bu yaptiklarinin karsiligi olarak onlara, o cok sevdikleri erkek evlattan dayak yeyip, kovulup, size muhtac olmayi göstermez.
İyi çalışmalar canım...Başarılar şimdiden...![]()