- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.681
- 108
cok tesekkur ederim, benzer durumlar yasayarak beni anlayan bir insanin yorumu kadar iyi gelen birsey yok gercekten
annesini hakli bulsun raziyim annesidir asla aralarina girmek istemiyorum zaten, tek istegim morali benim yuzumden bozulmasin, beni suclu gorup kendine dert etmesin.. benim buyuk beklentilerim olmadi icten bir kizim demesini bekledim, yapim boyledir 1 adim gelene 10 adim giderim ama olmayinca olmuyor
tesekkur ederim dedigin gibi yapicam canim haklisin seviyorum dememe gerek yok ama acik acik sevmiyorum dememede gerek yok, cok durust olmakta fayda etmiyormus bazen
Aynen oyle canım. Durustluk bu konularda ise yaramiyor maalesef. Yaşadım biliyorum.
Annelerimizi göz önünde bulundururak, kayinvalidelerin bizi kızı yerine koymasini bekliyoruz ama olmuyor. Ben de sahsen kendi annem yerine koymuyorum onu, bu yüzden onun kızı olmak gibi bir beklenti icine girmiyorum.
Her kv geline, oglunu ondan koparacakmis gözüyle bakar. Bu istisnasiz yani. Sen kv ile canciger de olsan bu dusunce onun kafasindan silinmez. Sonucta senelerce birlikte yasadigi oglu artik baska biriyle yasayacak. Onunla yemek yiyip onunla yatacak. Kadın egosuna biraz fazla geliyor bunlar :) huysuzluk etmeleri bu yüzden. Sen sakin bundan sonra sozlune belli etme. Hatta daha sevecen davran. Annene selam soyle diye kapat telefonu :) dugune kadar sozlun unutur bunlari araniz düzelir, o üzülmezse daha mutlu olursunuz.