Bu saatten sonra şaşı oldum

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
Merhaba herkese. Canim cok sıkkın kendimi buraya nasıl attigimi bilmiyorum.
Benim zaten bir hastaligim vardi buraya yazmistim okulu dondurup ailemin yanina donmeyi dusundugumu vs.
O psikolojiden bir sekilde ciktim. Yani unutmaya calistim takmamaya calistim.
Vizeler bitince memlekete dondum ve babam birlikte biraz vakit gecirdikten sonra senin gozun kayiyor dedi. Yine doktorlara tasindik. 2 doktora gittik kayma yok dedi biri digeri hafif bir sey var dedi.
1 ay memlekette kaldiktan sonra geri dondum okula. Ve iki uc gundur daha bulanik gormeye basladim. Kendimi videoya aldim ve inanamadim. Bildiginiz sag gozum içe kayiyor. Hafif falan da degil öyle bariz ki! Hala inanamiyorum durduk yere neden boyle bir sey olur. İnsan 19 yasindan sonra şaşı olur mu? Benim bildigim bebeklikten baslayarak yasaniyor bu sorunlar.
İki gundur agla agla bir hal oldum. Surekli basima bir musibet geliyor sukretmeye calisiyorum. Sakin kalmaya calisiyorum. Ama toparlayamiyorum kendimi. Neden boyle oluyor... allahim saglikla uyandigim korku olmadan sıkıntı basmadan uyandigim gunleri oyle cok ozledim ki... 1.5 yıldır her sabah uyandigimda karnim agriyor stresten. Ne olur bana bir akil verin...

Geçmiş olsun çok çabuk isyana girmişsiniz sanki ..

Hemen doktora gidin, doğuştan olan kaymalar bile tedavi ediliyor sizinkinin tedavisi çok daha basittir.

Geçmiş olsun çok çabuk isyana girmişsiniz sanki ..

Hemen doktora gidin, doğuştan olan kaymalar bile tedavi ediliyor sizinkinin tedavisi çok daha basittir.

Sadece bu konu degil son zamanlarda surekli saglikla sinaniyorum galiba artik yeni bir sıkıntı cikmasina gucum yok..

Bir suru yorum okudum internette ameliyat olup tekrar kayanlar var. İyice psikolojim bozuldu.

Sadece bu konu degil son zamanlarda surekli saglikla sinaniyorum galiba artik yeni bir sıkıntı cikmasina gucum yok..

Bir suru yorum okudum internette ameliyat olup tekrar kayanlar var. İyice psikolojim bozuldu.
İyi bir doktora git imkanın varsa
Konuyla ilgili uzmanlaşmış birine gidersen daha iyi olur

Burada biraz şükür gerekiyor. Rahatsızlığınızı bilmiyorum fakat sürekli sağlıkla sınanıyorum demişsiniz? Sizden daha kötü durumda olanları düşündünüz mü? Ben size söyleyeyim: 8 yaşımda 2-3 ay hastanede yattım. Serum takılacak damarların hepsini daha önce kullandıkları İçin küçücük çocuklara boynundan, kafasından serum veriyorlardı yani iğneyi oradan bir damara veriyorlardı. Ağır hastası mı dersiniz, ilerde yaşayamaz ölür bu diyen doktor mu dersiniz.

Bakın 13 yaşımda acilde 3 gün yattım ateşten. Bir gece minik bebek geldi ağlıyor. Boş yatak yok diye hastaneye alamadılar. Doktorlar bütün hastaneleri aradı devlette yatak yoktu, özel almadı. Doktorlar uğraşırken o minik bebek öldü biliyor musunuz? Bir beze sarıp ailesine verdiler. O minik bebeğin bir suçu var mıydı Peki? Hayat bu, hepimiz bir şeyle sınanırız. İsyan etmek yerine kendinizi toparlayıp tekrar tekrar doktora gidin. Bu daha çok işe yarayacaktır.

Merhaba herkese. Canim cok sıkkın kendimi buraya nasıl attigimi bilmiyorum.
Benim zaten bir hastaligim vardi buraya yazmistim okulu dondurup ailemin yanina donmeyi dusundugumu vs.
O psikolojiden bir sekilde ciktim. Yani unutmaya calistim takmamaya calistim.
Vizeler bitince memlekete dondum ve babam birlikte biraz vakit gecirdikten sonra senin gozun kayiyor dedi. Yine doktorlara tasindik. 2 doktora gittik kayma yok dedi biri digeri hafif bir sey var dedi.
1 ay memlekette kaldiktan sonra geri dondum okula. Ve iki uc gundur daha bulanik gormeye basladim. Kendimi videoya aldim ve inanamadim. Bildiginiz sag gozum içe kayiyor. Hafif falan da degil öyle bariz ki! Hala inanamiyorum durduk yere neden boyle bir sey olur. İnsan 19 yasindan sonra şaşı olur mu? Benim bildigim bebeklikten baslayarak yasaniyor bu sorunlar.
İki gundur agla agla bir hal oldum. Surekli basima bir musibet geliyor sukretmeye calisiyorum. Sakin kalmaya calisiyorum. Ama toparlayamiyorum kendimi. Neden boyle oluyor... allahim saglikla uyandigim korku olmadan sıkıntı basmadan uyandigim gunleri oyle cok ozledim ki... 1.5 yıldır her sabah uyandigimda karnim agriyor stresten. Ne olur bana bir akil verin...
Geçmiş olsun da akıl verilecek bir durum yok. Ağlayarak iyilesemezsin. Doktora gideceksin. Anlattıklarına bakılırsa psikosomatik bir durum da olabilir.

Back
X