Bu saldırı sonrası kendime gelemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende anlamadim

Masum insanlara beddua ederek ne kadar " insan " olduğunu gösterdin.....
Siz masum kurbanlara ;taciz tecavüz mağdurlarına iftiracı yada uyduran etiketi yapıştırmayı bildiğiniz gibi . Benimki insanlık değilse sizinki insanlıkla bağdaşır mi ? Kulağa daha masum geliyor değil mi :)

Tamam hanımefendi sizlerinki yargisiz infaz yaparak üzerinde soruşturma yürütülen bir dosyaya iddia makamı veya mahkeme heyeti gibi yaklaşarak bu hikaye uydurma diye karar vermekse buraya sığınıp konu başlığı açan mağduru incitmekse benim sizlerin aynısını yaşamama temennim bu sözlerime karşılık yargilariniz daha kötü değilse ...ben daha kötüyüm kabul haklısınız...sizin dediğiniz gibi olsun . Siz ise benden daha az kötüsünüz. Daha fazla yorumda bulunmayacağım.

Hanımefendi olayda iftira varsa mutlaka çıkar ortaya diyorum . Ya gerçekse ihtimalini düşünüyorum. Çünkü dehşet verici.

Üzerinde soruşturma olduğuna ne kadar eminsiniz? Konu sahibi öyle dedi diyorsanız önceki konusunda olayı daha farklı anlatıyor intikam için adama iftira atacağını yazıyor, hangisine inanalım???

Çok zekisiniz . Bu zekaniz karşısında ne söylesem yetersiz kalacak. Ben susayım en iyisi .

Üzerinde soruşturma olduğuna ne kadar eminsiniz? Konu sahibi öyle dedi diyorsanız önceki konusunda olayı daha farklı anlatıyor intikam için adama iftira atacağını yazıyor, hangisine inanalım???
O zaman okuduğunuzu idrak etme sorununuz olduğunu düşünmeye başladım. Benim çıkardığım anlamla sizin anladiginiz arasinda dünya kadar fark olabilir :)

Bu sitede birçok taciz tecavüz mağduru detay vermiyor . Siz fark ettiniz mi ? Ve detay vermemeleri kadar doğal ne olabilir ? Araştırın göreceksiniz konu sahibi üyelerin çoğunluğu linçlenmiş

Çok zekisiniz . Bu zekaniz karşısında ne söylesem yetersiz kalacak. Ben susayım en iyisi .
Teşekkür ederim evet zekiyim. Ama bu konuyu anlamak çokça zeka istemiyor siz neden anlamamakta ısrar ediyosunuz onu anlamadım. Her neyse evet bence de susun çünkü komik görünüyorsunuz.

Onu bunu bilmem de ben zekana hayran kaldım hic mi düsünmedin üyelikler birleştirilir ortaya çıkarım diye?

Bide utanmadan paranoya mısınız diyordun kendin paranoyakmıssın

Onu bunu bilmem de ben zekana hayran kaldım hic mi düsünmedin üyelikler birleştirilir ortaya çıkarım diye?

Bide utanmadan paranoya mısınız diyordun kendin paranoyakmıssın
Zabaaan körü rapor atıp sinsi sinsi bekledim.

Konu sahibi siz misiniz, 3. üyeliğiniz mi bu?
Bu hırsla yarın 4. üyelik de gelir gibi. Doktorun ismini cismini bilsek de uyarabilsek keşke. Adam büyük tehlike altında.
Kalbiniz ne kadar çirkin yazık size . Kız tecavüz mağduruyum demiş sizin niyet alay etmek şamata olmuş. İnsanların acısından zevk mi aliyorsunuz merak ettim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…