- 17 Temmuz 2021
- 8.655
- 26.948
- 498
Bende anlamadimMesleğini dese ne olur tek bir meslek ondamı va anlamadım birsürü meslekte insan var başına veren kadınlar kulübünde söylemiyor bende pek anlayamadım ismini soy ismini istemiyoruz tc istemiyoruz bunları vermiyorsan eğer sen başına falan hiç çıkmaz sın
Siz masum kurbanlara ;taciz tecavüz mağdurlarına iftiracı yada uyduran etiketi yapıştırmayı bildiğiniz gibi . Benimki insanlık değilse sizinki insanlıkla bağdaşır mi ? Kulağa daha masum geliyor değil mi :)Masum insanlara beddua ederek ne kadar " insan " olduğunu gösterdin.....
Aba altından sopa,beddua etmiyorum ama siz ya da kızınız tecavüz edilsin.Kötüsünüz miğde bulandırıcı düzeyde kötü.burada kimse mağdur kadınların karşısında değil,mağdurum edebiyatı yapıp tecavüz olayını kullanıp gerçek mağdurların görünmesini engellemek bunu kullanarak olayı basitleştirenlere kızgınlığımız.Anladığınızda gelip özür dileyin...
Tamam hanımefendi sizlerinki yargisiz infaz yaparak üzerinde soruşturma yürütülen bir dosyaya iddia makamı veya mahkeme heyeti gibi yaklaşarak bu hikaye uydurma diye karar vermekse buraya sığınıp konu başlığı açan mağduru incitmekse benim sizlerin aynısını yaşamama temennim bu sözlerime karşılık yargilariniz daha kötü değilse ...ben daha kötüyüm kabul haklısınız...sizin dediğiniz gibi olsun . Siz ise benden daha az kötüsünüz. Daha fazla yorumda bulunmayacağım.Aba altından sopa,beddua etmiyorum ama siz ya da kızınız tecavüz edilsin.Kötüsünüz miğde bulandırıcı düzeyde kötü.burada kimse mağdur kadınların karşısında değil,mağdurum edebiyatı yapıp tecavüz olayını kullanıp gerçek mağdurların görünmesini engellemek bunu kullanarak olayı basitleştirenlere kızgınlığımız.Anladığınızda gelip özür dileyin...
Hanımefendi olayda iftira varsa mutlaka çıkar ortaya diyorum . Ya gerçekse ihtimalini düşünüyorum. Çünkü dehşet verici.Siz neden herhangi bir yakınınızın iftiraya uğrama durumunu düşünmüyorsunuz? Biri oğlunuza böyle bir bal tuzağı kursa saçını başını yolmaya gidersiniz, o zaman anlarsınız insanlar nasıl üç beş cümleden kişilik analizini nasıl yapıyor.
Üzerinde soruşturma olduğuna ne kadar eminsiniz? Konu sahibi öyle dedi diyorsanız önceki konusunda olayı daha farklı anlatıyor intikam için adama iftira atacağını yazıyor, hangisine inanalım???Tamam hanımefendi sizlerinki yargisiz infaz yaparak üzerinde soruşturma yürütülen bir dosyaya iddia makamı veya mahkeme heyeti gibi yaklaşarak bu hikaye uydurma diye karar vermekse buraya sığınıp konu başlığı açan mağduru incitmekse benim sizlerin aynısını yaşamama temennim bu sözlerime karşılık yargilariniz daha kötü değilse ...ben daha kötüyüm kabul haklısınız...sizin dediğiniz gibi olsun . Siz ise benden daha az kötüsünüz. Daha fazla yorumda bulunmayacağım.
Çok zekisiniz . Bu zekaniz karşısında ne söylesem yetersiz kalacak. Ben susayım en iyisi .Ne hikmetse adam prezervatif takarken konu sahibi de onu izliyor. Kaçmaya yeltenmesi, kendini korumak için bir hamle yapması gerekmez mi? Konunun ve yorumların tamamını okuyup tekrar değerlendirin. 2024 yılında üye olmuşsunuz biz kaç zamandır buradayız. Kimin ne olduğunu 2-3 mesaj sonrası anlayabiliyoruz yani. Ne hikayeler ne konular açıldı burada. Hepsine şıp diye güvenseydik ohoo. Daha dün babasının tacizine uğradığını söyleyen birisi sırf konusu cimere atıldığı için nasıl kaçacağını bilemedi.
Kadınların en hassas olduğu konularda özellikle dalga geçmek için uydurma konu açan inceller var. Bu konunun sahibi de doktor bir beyle gönül rızasıyla ilişkiye girip sonrasında ghostlandığı için intikam almak istiyor. Bu konuda adamın mesleğini ısrarla söylememe sebebi de bu.
O zaman okuduğunuzu idrak etme sorununuz olduğunu düşünmeye başladım. Benim çıkardığım anlamla sizin anladiginiz arasinda dünya kadar fark olabilir :)Üzerinde soruşturma olduğuna ne kadar eminsiniz? Konu sahibi öyle dedi diyorsanız önceki konusunda olayı daha farklı anlatıyor intikam için adama iftira atacağını yazıyor, hangisine inanalım???
TmmO zaman okuduğunuzu idrak etme sorununuz olduğunu düşünmeye başladım. Benim çıkardığım anlamla sizin anladiginiz arasinda dünya kadar fark olabilir :)
Bende anlamadim
Teşekkür ederim evet zekiyim. Ama bu konuyu anlamak çokça zeka istemiyor siz neden anlamamakta ısrar ediyosunuz onu anlamadım. Her neyse evet bence de susun çünkü komik görünüyorsunuz.Çok zekisiniz . Bu zekaniz karşısında ne söylesem yetersiz kalacak. Ben susayım en iyisi .
Onu bunu bilmem de ben zekana hayran kaldım hic mi düsünmedin üyelikler birleştirilir ortaya çıkarım diye?Çok zekisiniz . Bu zekaniz karşısında ne söylesem yetersiz kalacak. Ben susayım en iyisi .
Zabaaan körü rapor atıp sinsi sinsi bekledim.Onu bunu bilmem de ben zekana hayran kaldım hic mi düsünmedin üyelikler birleştirilir ortaya çıkarım diye?
Bide utanmadan paranoya mısınız diyordun kendin paranoyakmıssın
Gece birde uzun uzun yazmısım beynimi sZabaaan körü rapor atıp sinsi sinsi bekledim.
Konu sahibi siz misiniz, 3. üyeliğiniz mi bu?
Kalbiniz ne kadar çirkin yazık size . Kız tecavüz mağduruyum demiş sizin niyet alay etmek şamata olmuş. İnsanların acısından zevk mi aliyorsunuz merak ettim.
Azmetmiş attırcak adamı.Bu hırsla yarın 4. üyelik de gelir gibi. Doktorun ismini cismini bilsek de uyarabilsek keşke. Adam büyük tehlike altında.
Bir de ben bunu söyledim diye bana paranoyak dedi.. ahahahaaaSimdi esas kız bu kadar coşup sağa sola beddua saçmazken bu arkadaş bu kadar heyecan yapınca şimdi başka şüpheler yokluyor beynimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?