Evlenmiyorum, dogurmuyorum.Umarım Allah size yada kızınıza yaşatmaz. O zaman da gülersiniz şimdiki gibi . İyi geceler tekrardan
Allah size veya yakınlarınıza yaşatmasin başka ne denir ki ...Hanımefendi, ben kendisiyle özel mesajla bir saate yakın konuştum. Elimin yetisebilecegi yerlerle iletişim sağladım ve konuşmanın belli bir noktasından sonra verdiği cevaplar ve tavrı beni biraz şuphelendirdi. Yine de onu herhangi bir şeyle itham etmedim. Ta ki burada daha eski olan arkadaşlar onu tanıyıp eski konusunu burada paylaşana kadar. İnanın ben de ilk başta çok etkilendim, elim ayağım titredi ama hanım kızımız kendi yaşadığı travmadan ziyade sürekli " hala mesleğine devam ediyor, önemli bir mesleği var vs" gibi detaylar verip olayın düğüm noktalarını eş geçiyordu. Ben psikolog değilim, derin analizler yapamam ama meşhur bir söz var, at görmediysek kakasına da basmadik değil...
Hopsss sen beni ve yakinlarimi ne karıştırıyorsun? Sen gerçeğin ne olduğunu nereden biliyorsun? Ben gerçek şudur budur dedim mi? Sen vebale girmem kırıcı yorum yapmam diyorsun da en az 5-6 kişiye beddua ettin. Yok kızınız yok siz yok bilmem yakınınız yaşarsa falan diye.. biraz idrak biraz izan biraz anlayış lütfen ama.Allah size veya yakınlarınıza yaşatmasin başka ne denir ki ...
Sizin şüphe edip etmemeniz gerçeği değiştirmez. Gerçeği bilen Allah'tır. Ben vebale girmek istemiyorum görmedim bilmiyorum kırıcı yorum yapamam ve kimsenin acısını deşmek istemem. Elimden geldiğince destek olmaya çalışırım çünkü ben bir insanım .
Admin anladı ceza verildi hesabı görüntülenemiyor ama sen yok da yok diye diretiyorsun. Bak canım kardeşim böyle yapma, ne kadar çok beddua edersen o kadar doğru olmuyorsun. Gece gece hoş değil bak gerdin insanları, yapma lütfen.Allah size veya yakınlarınıza yaşatmasin başka ne denir ki ...
Sizin şüphe edip etmemeniz gerçeği değiştirmez. Gerçeği bilen Allah'tır. Ben vebale girmek istemiyorum görmedim bilmiyorum kırıcı yorum yapamam ve kimsenin acısını deşmek istemem. Elimden geldiğince destek olmaya çalışırım çünkü ben bir insanım .
Olayda bahsi geçen adamın vebaline girdiniz ama. Tecavüzcü erkekler ölsün gebersin ama suçu olmayana da iftira atılmasın. Benim ilk şüphem, beni bir daha aramadı sizce şikayet etsem mi cümlesi oldu. Siz tecavüzcünüz sizi daha sonra da arasın sorsun ister miydiniz? Sevgili olamazsak beni aramazsa şikayet ederim diyip kul hakkına girer misiniz?Allah size veya yakınlarınıza yaşatmasin başka ne denir ki ...
Kadın durumun tecavüz olduğunu anlatmak istemiş belli ki arasın istiyorum yada böyle bir beklentim vardı dememiş . Ne garipsiniz. Pes diyorum şimdi baktım çoğu tecavüz taciz konularında çoğu üyeler dalga geçmişler . Şimdi anlıyorum ve hiç şaşırmıyorum. Umarım dalga geçenlerin başına gelmez.Olayda bahsi geçen adamın vebaline girdiniz ama. Tecavüzcü erkekler ölsün gebersin ama suçu olmayana da iftira atılmasın. Benim ilk şüphem, beni bir daha aramadı sizce şikayet etsem mi cümlesi oldu. Siz tecavüzcünüz sizi daha sonra da arasın sorsun ister miydiniz? Sevgili olamazsak beni aramazsa şikayet ederim diyip kul hakkına girer misiniz?
Bana insanlık dersi vermeyin lütfen zira bu dersin öğretmeni değilsiniz.Admin anladı ceza verildi hesabı görüntülenemiyor ama sen yok da yok diye diretiyorsun. Bak canım kardeşim böyle yapma, ne kadar çok beddua edersen o kadar doğru olmuyorsun. Gece gece hoş değil bak gerdin insanları, yapma lütfen.
Allah var ben de kıza inandım. Şimdi kalkıp yalandı doğruydu diyemeyiz ama insanların istediğini söyleme hakkı olduğu gibi bizim de şuphelenme, inanma inanmama hakkımız var. Kimse kesin diğer hesap ona ait demedi. Sadece siz sordunuz size mi ait diye. Simdi esas kız bu kadar coşup sağa sola beddua saçmazken bu arkadaş bu kadar heyecan yapınca şimdi başka şüpheler yokluyor beynimi.Olayda bahsi geçen adamın vebaline girdiniz ama. Tecavüzcü erkekler ölsün gebersin ama suçu olmayana da iftira atılmasın. Benim ilk şüphem, beni bir daha aramadı sizce şikayet etsem mi cümlesi oldu. Siz tecavüzcünüz sizi daha sonra da arasın sorsun ister miydiniz? Sevgili olamazsak beni aramazsa şikayet ederim diyip kul hakkına girer misiniz?
Yahu mağdurlara destek olmayacaksaniz köstek de olmayın diyorum. Anlatamadım gittiHopsss sen beni ve yakinlarimi ne karıştırıyorsun? Sen gerçeğin ne olduğunu nereden biliyorsun? Ben gerçek şudur budur dedim mi? Sen vebale girmem kırıcı yorum yapmam diyorsun da en az 5-6 kişiye beddua ettin. Yok kızınız yok siz yok bilmem yakınınız yaşarsa falan diye.. biraz idrak biraz izan biraz anlayış lütfen ama.
Paranoya mısınız?Allah var ben de kıza inandım. Şimdi kalkıp yalandı doğruydu diyemeyiz ama insanların istediğini söyleme hakkı olduğu gibi bizim de şuphelenme, inanma inanmama hakkımız var. Kimse kesin diğer hesap ona ait demedi. Sadece siz sordunuz size mi ait diye. Simdi esas kız bu kadar coşup sağa sola beddua saçmazken bu arkadaş bu kadar heyecan yapınca şimdi başka şüpheler yokluyor beynimi.
ben yoruldum. İkinci kurbanın olarak ben de köşeme çekilip iyi geceler diliyorum sanaYahu mağdurlara destek olmayacaksaniz köstek de olmayın diyorum. Anlatamadım gitti
Neyse şimdi konu dışı yorum yapma gerekçesiyle ceza almak istemiyorum. İyi gecelerParanoya mısınız?
Ne hikmetse adam prezervatif takarken konu sahibi de onu izliyor. Kaçmaya yeltenmesi, kendini korumak için bir hamle yapması gerekmez mi? Konunun ve yorumların tamamını okuyup tekrar değerlendirin. 2024 yılında üye olmuşsunuz biz kaç zamandır buradayız. Kimin ne olduğunu 2-3 mesaj sonrası anlayabiliyoruz yani. Ne hikayeler ne konular açıldı burada. Hepsine şıp diye güvenseydik ohoo. Daha dün babasının tacizine uğradığını söyleyen birisi sırf konusu cimere atıldığı için nasıl kaçacağını bilemedi.Ben kimseyi aklamiyorum. Ne konu sahibini tanırım ne de sizi. Ama bir kadın olarak tecavüz mağdurlarınin göz göre göre suçlanmasıni ve sorgulanmasıni vicdanım kabul etmiyor
Evde “tango öğreteyim” diye başladı, sonra boynumdan öpmeye kalktı. Ben “hayır, istemiyorum” dedim ama dinlemedi. Bedenime cinsel organima dokundu, öptü. Ayakkabılarımı çıkardı, beni yatağa yatırdı, boğazımı sıktı. Nefessiz hissettim. Prezervatif yırtılmasına rağmen durmadı. Ben donup kaldım, hiçbir şey yapamadım.
Bu şekilde yazdığını görüyorum. Okuduğunuzu idrak edebilme yeteneğine haiz misiniz merak ediyorum. Çünkü burada apacik bir cinsel saldırı var .
Tecavüz değil işte eski konusuna bakın anlarsınız, taktik almak için öyle diyor.Kalbiniz ne kadar çirkin yazık size . Kız tecavüz mağduruyum demiş sizin niyet alay etmek şamata olmuş. İnsanların acısından zevk mi aliyorsunuz merak ettim.
Üyelikler birleşti okuyabilir.Okuyamamıssınız belli ki. Cünkü diger konusu baska bir nickle acılmıs konuydu. Buda bir baska. Diger konusuyla bu konu arasında daglar kadar fark var. Burda tecavüz maduruyum diyerek yırtıyor diğerinde ise magdur degil sanki kinleniyor istedigi olmayınca.
Üstelik burada sorulan soruların hicbirine detay vermiyor. Üye ceza almış.
Okumuş aslında ama sadece konu sahibine inanıyor diğer bütün kadınlara laf etmişÜyelikler birleşti okuyabilir.
Siz neden herhangi bir yakınınızın iftiraya uğrama durumunu düşünmüyorsunuz? Biri oğlunuza böyle bir bal tuzağı kursa saçını başını yolmaya gidersiniz, o zaman anlarsınız insanlar nasıl üç beş cümleden kişilik analizini nasıl yapıyor.Kadın durumun tecavüz olduğunu anlatmak istemiş belli ki arasın istiyorum yada böyle bir beklentim vardı dememiş . Ne garipsiniz. Pes diyorum şimdi baktım çoğu tecavüz taciz konularında çoğu üyeler dalga geçmişler . Şimdi anlıyorum ve hiç şaşırmıyorum. Umarım dalga geçenlerin başına gelmez.
Aba altından sopa,beddua etmiyorum ama siz ya da kızınız tecavüz edilsin.Kötüsünüz miğde bulandırıcı düzeyde kötü.burada kimse mağdur kadınların karşısında değil,mağdurum edebiyatı yapıp tecavüz olayını kullanıp gerçek mağdurların görünmesini engellemek bunu kullanarak olayı basitleştirenlere kızgınlığımız.Anladığınızda gelip özür dileyin...Umarım Allah size yada kızınıza yaşatmaz. O zaman da gülersiniz şimdiki gibi . İyi geceler tekrardan
Masum insanlara beddua ederek ne kadar " insan " olduğunu gösterdin.....Allah size veya yakınlarınıza yaşatmasin başka ne denir ki ...
Mesleğini dese ne olur tek bir meslek ondamı va anlamadım birsürü meslekte insan var başına veren kadınlar kulübünde söylemiyor bende pek anlayamadım ismini soy ismini istemiyoruz tc istemiyoruz bunları vermiyorsan eğer sen başına falan hiç çıkmaz sınYa tum mesajlari okudum bi tutarsizlik var konuda
Ne yapayim diyen savci falan ekstra tabi
Meslegi ne diyoruz özel diyor
Mit mi nedir yani
Ailesi nasil duymayacak eve kagit falan da mi gelmeyecek mahkemeden?
Nerden tutsak elimizde kaliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?