Bu saldırı sonrası kendime gelemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah size veya yakınlarınıza yaşatmasin başka ne denir ki ...
Sizin şüphe edip etmemeniz gerçeği değiştirmez. Gerçeği bilen Allah'tır. Ben vebale girmek istemiyorum görmedim bilmiyorum kırıcı yorum yapamam ve kimsenin acısını deşmek istemem. Elimden geldiğince destek olmaya çalışırım çünkü ben bir insanım .

Hopsss sen beni ve yakinlarimi ne karıştırıyorsun? Sen gerçeğin ne olduğunu nereden biliyorsun? Ben gerçek şudur budur dedim mi? Sen vebale girmem kırıcı yorum yapmam diyorsun da en az 5-6 kişiye beddua ettin. Yok kızınız yok siz yok bilmem yakınınız yaşarsa falan diye.. biraz idrak biraz izan biraz anlayış lütfen ama.

Admin anladı ceza verildi hesabı görüntülenemiyor ama sen yok da yok diye diretiyorsun. Bak canım kardeşim böyle yapma, ne kadar çok beddua edersen o kadar doğru olmuyorsun. Gece gece hoş değil bak gerdin insanları, yapma lütfen.

Olayda bahsi geçen adamın vebaline girdiniz ama. Tecavüzcü erkekler ölsün gebersin ama suçu olmayana da iftira atılmasın. Benim ilk şüphem, beni bir daha aramadı sizce şikayet etsem mi cümlesi oldu. Siz tecavüzcünüz sizi daha sonra da arasın sorsun ister miydiniz? Sevgili olamazsak beni aramazsa şikayet ederim diyip kul hakkına girer misiniz?

Kadın durumun tecavüz olduğunu anlatmak istemiş belli ki arasın istiyorum yada böyle bir beklentim vardı dememiş . Ne garipsiniz. Pes diyorum şimdi baktım çoğu tecavüz taciz konularında çoğu üyeler dalga geçmişler . Şimdi anlıyorum ve hiç şaşırmıyorum. Umarım dalga geçenlerin başına gelmez.

Bana insanlık dersi vermeyin lütfen zira bu dersin öğretmeni değilsiniz.

Allah var ben de kıza inandım. Şimdi kalkıp yalandı doğruydu diyemeyiz ama insanların istediğini söyleme hakkı olduğu gibi bizim de şuphelenme, inanma inanmama hakkımız var. Kimse kesin diğer hesap ona ait demedi. Sadece siz sordunuz size mi ait diye. Simdi esas kız bu kadar coşup sağa sola beddua saçmazken bu arkadaş bu kadar heyecan yapınca şimdi başka şüpheler yokluyor beynimi.

Yahu mağdurlara destek olmayacaksaniz köstek de olmayın diyorum. Anlatamadım gitti

Paranoya mısınız?

Ne hikmetse adam prezervatif takarken konu sahibi de onu izliyor. Kaçmaya yeltenmesi, kendini korumak için bir hamle yapması gerekmez mi? Konunun ve yorumların tamamını okuyup tekrar değerlendirin. 2024 yılında üye olmuşsunuz biz kaç zamandır buradayız. Kimin ne olduğunu 2-3 mesaj sonrası anlayabiliyoruz yani. Ne hikayeler ne konular açıldı burada. Hepsine şıp diye güvenseydik ohoo. Daha dün babasının tacizine uğradığını söyleyen birisi sırf konusu cimere atıldığı için nasıl kaçacağını bilemedi.
Kadınların en hassas olduğu konularda özellikle dalga geçmek için uydurma konu açan inceller var. Bu konunun sahibi de doktor bir beyle gönül rızasıyla ilişkiye girip sonrasında ghostlandığı için intikam almak istiyor. Bu konuda adamın mesleğini ısrarla söylememe sebebi de bu.

Kalbiniz ne kadar çirkin yazık size . Kız tecavüz mağduruyum demiş sizin niyet alay etmek şamata olmuş. İnsanların acısından zevk mi aliyorsunuz merak ettim.
Tecavüz değil işte eski konusuna bakın anlarsınız, taktik almak için öyle diyor.

Üyelikler birleşti okuyabilir.

Siz neden herhangi bir yakınınızın iftiraya uğrama durumunu düşünmüyorsunuz? Biri oğlunuza böyle bir bal tuzağı kursa saçını başını yolmaya gidersiniz, o zaman anlarsınız insanlar nasıl üç beş cümleden kişilik analizini nasıl yapıyor.

Umarım Allah size yada kızınıza yaşatmaz. O zaman da gülersiniz şimdiki gibi . İyi geceler tekrardan
Aba altından sopa,beddua etmiyorum ama siz ya da kızınız tecavüz edilsin.Kötüsünüz miğde bulandırıcı düzeyde kötü.burada kimse mağdur kadınların karşısında değil,mağdurum edebiyatı yapıp tecavüz olayını kullanıp gerçek mağdurların görünmesini engellemek bunu kullanarak olayı basitleştirenlere kızgınlığımız.Anladığınızda gelip özür dileyin...

Masum insanlara beddua ederek ne kadar " insan " olduğunu gösterdin.....

Ya tum mesajlari okudum bi tutarsizlik var konuda
Ne yapayim diyen savci falan ekstra tabi
Meslegi ne diyoruz özel diyor
Mit mi nedir yani
Ailesi nasil duymayacak eve kagit falan da mi gelmeyecek mahkemeden?
Nerden tutsak elimizde kaliyor
Mesleğini dese ne olur tek bir meslek ondamı va anlamadım birsürü meslekte insan var başına veren kadınlar kulübünde söylemiyor bende pek anlayamadım ismini soy ismini istemiyoruz tc istemiyoruz bunları vermiyorsan eğer sen başına falan hiç çıkmaz sın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…