Bu saldırı sonrası kendime gelemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamı seksle kafalayamayıp kinlenen üyeymiş gerçekten ahahaha. Tekrar diyorum abla çok tehlikelisin, adam seni bildiğinden hakkını vermiş geçmiş.
Kalbiniz ne kadar çirkin yazık size . Kız tecavüz mağduruyum demiş sizin niyet alay etmek şamata olmuş. İnsanların acısından zevk mi aliyorsunuz merak ettim.

Kadının iftiracı olduğunu ne biliyorsunuz ? Olay sırasında orada miydiniz ? Eğlenecek başka konu mu bulamiyorsunuz . İnsanlık öldü mü?

Kalbiniz ne kadar çirkin yazık size . Kız tecavüz mağduruyum demiş sizin niyet alay etmek şamata olmuş. İnsanların acısından zevk mi aliyorsunuz merak ettim.
Hey!

Eski konusunu okudunuz mu siz? Direkt saga sola gariban edebiyatı yapacagınıza bir oturun bunca üye neden iskilleniyor diye düsünün.

Hey!

Eski konusunu okudunuz mu siz? Direkt saga sola gariban edebiyatı yapacagınıza bir oturun bunca üye neden iskilleniyor diye düsünün.
Evet okudum. Gariplik bulamadım . Sorun nedir tam olarak? Aydınlatın lütfen

Kadının iftiracı olduğunu ne biliyorsunuz ? Olay sırasında orada miydiniz ? Eğlenecek başka konu mu bulamiyorsunuz . İnsanlık öldü mü?
Eski konularında kendisi yazdı. Adamla bile isteye beraber olduktan sonra beni hiç aramadı sormadı, sizce şikayet etsem mi diye bize sordu. Çok tepki alınca da yeni üyelikle aynı konuyu tekrar açtı. Kusura bakmayın ama haddinizi bilin biraz. Önüne ardına bakmadan ortadan atlamayın. Yönetime şikayet edildi ve kaç gün önce ceza aldı banlandı, sizce niye?

Siz orada mıydınız olay esnasında? Gözünüzle gördünüz mü şahit oldunuz mu? Şu hayatta en korkulması gereken şey suçlanmak değil kanıt sunamayacağın şekilde iftiraya maruz kalmaktır. Diğer üyeliğine de baktınız mı?

Evet okudum. Gariplik bulamadım . Sorun nedir tam olarak? Aydınlatın lütfen
Okuyamamıssınız belli ki. Cünkü diger konusu baska bir nickle acılmıs konuydu. Buda bir baska. Diger konusuyla bu konu arasında daglar kadar fark var. Burda tecavüz maduruyum diyerek yırtıyor diğerinde ise magdur degil sanki kinleniyor istedigi olmayınca.

Üstelik burada sorulan soruların hicbirine detay vermiyor. Üye ceza almış.

Nereden uydurdunuz bu hikayeyi peki ? Bende okudum ve anladığım kadarıyla kadın meramını anlatmış yaşadığı mağduriyeti söylemiş şikayet etsem mi diye sormuş . Tecavüz edenin arayıp sormamasini da yazdığını gördüm bunda garip olan nedir ? Sadece yazmış . İftira dediğiniz ya gerçekse? Çok korkuyorsunuz değil mi ? Böyle şeyler gerçekte olmuyor sanıyorsunuz . Sizin başınıza gelir diye odunuz kopuyor kabul edemiyorsunuz ama maalesef bu ülkede kadının adı değeri yok ve yaşanması muhtemel.

Hanımefendi kadın soruşturma falan diyor demek ki resmi kayıtlara geçmiş olay bu şikayet. Daha ne olabilir? Siz hâlâ mağduriyeti mi sorguluyorsunuz ? Bunu sorgulayacak tek kişi varsa dosyasına bakan savcı olur.

Hanımefendi kadın soruşturma falan diyor demek ki resmi kayıtlara geçmiş olay bu şikayet. Daha ne olabilir? Siz hâlâ mağduriyeti mi sorguluyorsunuz ? Bunu sorgulayacak tek kişi varsa dosyasına bakan savcı olur.
Soruşturmanın içeriğini gördünüz mü? Daha çok basit sorulara cevap veremedi. Ne diye konu açtı peki burda madem içime su serpsinler diye mi? En basit haliyle yanıtlayamadı. Kaç arkadaş yazdı burda bu o üye mi konu benziyor diye.

Burası elimizi kolumuzu sallayıp istedigimizi yazıp çizecek soracak kadar basit ve sıradan bir site degil. Madem gerçek neden hala burda değil de tek ayak cezası var? Onu geçtim neden üyenin profili görüntülenmiyor düsündünüz mü?

Kadın “dosya ve resmi kayıt” dedi diye oh inandık diyecegiz öyle mi o kadar eminsiniz yani bundan. Kendilerini inandırmak icin yazıcıdan dosya çıkartıp önümüze sererler bunlar. Sizin savcı dediğiniz insan güya “ne yapalım yani” diyip önem vermemiş. Hangi savcıymış mesela bu bir savcı böyle mi konuşur?

İlk üyeliğiyle açtığı eski konuları gördünüz mü, okudunuz mu? Kadın kendi eliyle, hoşlandım beraber oldum ama beni aramadığı için şikayet etmeyi düşünüyorum yazdı. Dava süreci falan yok, ben avukatım dedi ama avukat üyelerin yardım amacıyla sorduğu sorulara bile cevap veremedi. Adam geri arasa sevgili olalım dese şikayet etmeyecekti. Sizce niye banlandı ceza aldı?

Konu sahibi siz misiniz, 3. üyeliğiniz mi bu?

Peki hanımefendi. Sizinle tartışmayacağım . Ne söylesem boş. Size iyi geceler

Hani nerede yazıyor atar mısınız hoşlandım beraber oldum yazan kısmı? Rica ederim. Çok merak ettim şimdi. Acaba haklı olabilir misiniz

Tartışmamanız hayrına olur. Konu sahibi aklayacagım derken iyice batacaksınız.

İyi geceler.
Ben kimseyi aklamiyorum. Ne konu sahibini tanırım ne de sizi. Ama bir kadın olarak tecavüz mağdurlarınin göz göre göre suçlanmasıni ve sorgulanmasıni vicdanım kabul etmiyor.

Ben kimseyi aklamiyorum. Ne konu sahibini tanırım ne de sizi. Ama bir kadın olarak tecavüz mağdurlarınin göz göre göre suçlanmasıni ve sorgulanmasıni vicdanım kabul etmiyor.
Emin olun hiçbirimizi etmiyor. Gerçek olsaydı eğer ilk müdahaleyi biz kadınlar yapacaktık.
Konu 'İstemediğim bir ilişkiye maruz kaldım. Siz olsanız şikayet eder miydiniz ? Utanıyorum.'
İstemediğim bir ilişkiye maruz kaldım. Siz olsanız şikayet eder miydiniz ? Utanıyorum.

Konuya göz atın.

Tartışmamanız hayrına olur. Konu sahibi aklayacagım derken iyice batacaksınız.

İyi geceler.
Ben kimseyi aklamiyorum. Ne konu sahibini tanırım ne de sizi. Ama bir kadın olarak tecavüz mağdurlarınin göz göre göre suçlanmasıni ve sorgulanmasıni vicdanım kabul etmiyor
Evde “tango öğreteyim” diye başladı, sonra boynumdan öpmeye kalktı. Ben “hayır, istemiyorum” dedim ama dinlemedi. Bedenime cinsel organima dokundu, öptü. Ayakkabılarımı çıkardı, beni yatağa yatırdı, boğazımı sıktı. Nefessiz hissettim. Prezervatif yırtılmasına rağmen durmadı. Ben donup kaldım, hiçbir şey yapamadım.

Bu şekilde yazdığını görüyorum. Okuduğunuzu idrak edebilme yeteneğine haiz misiniz merak ediyorum. Çünkü burada apacik bir cinsel saldırı var .

Hanımefendi, ben kendisiyle özel mesajla bir saate yakın konuştum. Elimin yetisebilecegi yerlerle iletişim sağladım ve konuşmanın belli bir noktasından sonra verdiği cevaplar ve tavrı beni biraz şuphelendirdi. Yine de onu herhangi bir şeyle itham etmedim. Ta ki burada daha eski olan arkadaşlar onu tanıyıp eski konusunu burada paylaşana kadar. İnanın ben de ilk başta çok etkilendim, elim ayağım titredi ama hanım kızımız kendi yaşadığı travmadan ziyade sürekli " hala mesleğine devam ediyor, önemli bir mesleği var vs" gibi detaylar verip olayın düğüm noktalarını eş geçiyordu. Ben psikolog değilim, derin analizler yapamam ama meşhur bir söz var, at görmediysek kakasına da basmadik değil...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…