Bu saldırı sonrası kendime gelemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir hafta geçtikten sonra
Benim cinsel organimdan süruntu alındı şüpheliden DNA kıyafet eşleştirme için kan alınacak bende sordum başka birsey alınmayacak mi diye sadece kan yazmışlar

Ben burada olağanüstü bir masal anlatmıyorum . Kaldı ki soruşturma aşamasında bir olaya senaryo hayal diyemezsiniz . İnanmaysbilirsiniz sizin tercihiniz. Ben buradan belgeleri gönderemem birileri inansın diye.

Çok geçmiş olsun ne denir bilmiyorum. Kaç gün sonra gittiniz? Duş aldınız mi olay sonrasında
Sağ olun. Bir haftayı geçkin şikayet ettim. Duş aldım çünkü tiksindim. Evde ailemleydim yalnız olsam hemen emniyete koşardım.

canim benim bu yasadigin cok normal. Bunun gibi bir olay yasayan bir sürü kadin olayi kafasinda ilk baslarda cok oturtamiyor, anlamlandiramiyor. Hatta bu olayi yakistiramama hali yillarca sürebiliyor, bu da bir cok vakanin sikayet edilmemesine sebep oluyor. Bu da bu sürecte normal yani, neden hemen sikayet etmedim diye suclama kendini, insan beyni önce idrak etmeye calisiyor.

Ben burada olağanüstü bir masal anlatmıyorum . Kaldı ki soruşturma aşamasında bir olaya senaryo hayal diyemezsiniz . İnanmaysbilirsiniz sizin tercihiniz. Ben buradan belgeleri gönderemem birileri inansın diye.
Ne yapalım yani diyen savcıyı şikayet ettiniz mi?

Ne yapalım yani diyen savcıyı şikayet ettiniz mi?
Hayır sadece güldüm sinirden ne demek ne yapalım sayın savcım siz bunu mağdura mi soruyorsunuz sizin benden daha iyi bilmeniz gerekmez mi ? Dedim . Birşey demedi sustu

Bunu yalnızca ben biliyorum mağdurlar biliyor. Kimseye anlatamazsin anlamazlar onlar için deliller öncelikli çünkü masumiyet karinesi esas

Ben her kurum öğrensin istemiyorum. Dedikodu olur. Utanç duyuyorum
Davanın selameti ve hukuk arayışınızın ispatı için her kurumun öğrenmesini sağlamalısınız. Utanç duyanlar bir bedene izinsiz dokunan kişi olmalı siz değil.

Bu kadar cesaretsiz davranacaksanız dava açmanızın bir hükmü yok zira hukuk devletinin h'si zor uygulanan bir ülkedeyiz. Peşine düşecekseniz bu uğurda.

Ailem duymasın sadece bu . Evden çıkmam gerekecek yoksa

Ailem duymasın sadece bu . Evden çıkmam gerekecek yoksa
Basına vereceğim demiştiniz aileniz o zaman öğrenmeyecek mi?
Ha şimdi öğrenmişler ha sonra ne fark edecek ki? Bence bu yükü tek başınıza taşımayın ailenize durumu olduğu gibi anlatın siz suçlu değil mağdursunuz.
Ayrıca sosyal medya üzerinden kadın dernekleriyle iletişime geçip durumunuzu anlatın ücretsiz avukat desteği sağlayabilirler hem de sesiniz daha çok duyulur.

Kovuşturma aşamasında kadının iç çamaşırından alınan örnek ile erkekten alınan kan örnek ATK’ ye gönderilir.

bir hafta sonra şiayet ettiğinize göre bir hafta boyunca ve hatta daha da uzun süre tecavüz sırasında üzerinizde olan her bir kıyafeti yıkamadan mı sakladınız?

bir hafta sonra şiayet ettiğinize göre bir hafta boyunca ve hatta daha da uzun süre tecavüz sırasında üzerinizde olan her bir kıyafeti yıkamadan mı sakladınız?
Ya tum mesajlari okudum bi tutarsizlik var konuda
Ne yapayim diyen savci falan ekstra tabi
Meslegi ne diyoruz özel diyor
Mit mi nedir yani
Ailesi nasil duymayacak eve kagit falan da mi gelmeyecek mahkemeden?
Nerden tutsak elimizde kaliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…