- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.573
- 108
- Konu Sahibi gixxer_600
-
Polisi arayın bir daha böyle bir durumla karşılaştığınız da ki umarım bir daha yaşamazsınız bu durumu.Kendiniz biber gazıyla falan müdahale etmeyin sakin yanında kesici alet bulunduruyor olabilir ya da size zarar verme eğiliminde bulunabilir.Parkın hemen karşısında da karakol var,yarın mutlaka şikayet edeceğim.Kameralar aklıma gelmemişti söyleyeceğim onuda.Bu bi hastalık ya bu pislikler böyle tatmin oluyorlar.Allah’ından bulsun o ve onun gibiler.Orda taş falan geçseydi keşke elimede o kel kafasını yarıverseydim keşke.Çantamda da biber gazım vardı onun trafikteki versiyonları için taşıdığım hata ettim güvenliğe koşmakla,orda yaygarayı koparsam belki yakalarlardı hemen.
Sapığı parka ilk girdiğimde çocuk parkının orda da görmüştüm daha çok sinirlendim.Evet evet polise söylemem lazım yarın ilk iş.Allah korusun ya her gün bir sürü çocuklarda geliyorPolisi arayın bir daha böyle bir durumla karşılaştığınız da ki umarım bir daha yaşamazsınız bu durumu.Kendiniz biber gazıyla falan müdahale etmeyin sakin yanında kesici alet bulunduruyor olabilir ya da size zarar verme eğiliminde bulunabilir.
O parkın zaten tadı yoktu aşna fişneci ergenlerle onları dikizleyen 50+ antropozlu amcalar yüzünden artık hiç hiç yok ya.Yüzünü tam net göremedim ama güvenlik kamerasına elbet yakalanmıştır.Önce çocuk parkındaydı orda oynayan çocuklar vardı birkaç tanede ortaokul lise çağındaki kızlar orda onları izliyodu bi ara ben etrafa bakarken.Güvenlikteki ablada görmüş onlarda dediler polise söyleyeceğiz devriye ekip falan koysun buraya diye.ki normalde yunus polisler tur atar bakar hep.ona rağmen şerefszilerde korku kalmamış.12 sene önce bende Balıkesir de oturdum bi kaç sene ne olay olursa o parkta olurdu ve evet karşısında hemen karakol olmasına rağmen millet ne cesaret derdik. Ve bi gün kız arkadaşlarımla eve giderken bizde denk gelmiştik adam oturmuş bi güzel açmış çıkarmış mastürbasyon yapiyor biz direk koşmaya başladık peşimizden koşmaya başlamıştı Ama biz mesafeyi açıp evimize gelmiştik nefes nefese eve girince de 5 kızız bi güzel dövüp neden polise vermedik diye de pişman olmuştuk.12 senedir hiç mi gelişememiş orası ya sizde şikayet edin yüzünü hatırlıyosanız resmini falan çizdirin yani nasıl bi yokluk yaşıyo bu sapıklar ya git evinde yap pislikler sokakta parkta nedir yani.
Kesinlikle şikayetçi olmalısınız güvenlik gördüyse o da olsun yani ortalıkta rahat rahat dolaşamasınlar.O parkın zaten tadı yoktu aşna fişneci ergenlerle onları dikizleyen 50+ antropozlu amcalar yüzünden artık hiç hiç yok ya.Yüzünü tam net göremedim ama güvenlik kamerasına elbet yakalanmıştır.Önce çocuk parkındaydı orda oynayan çocuklar vardı birkaç tanede ortaokul lise çağındaki kızlar orda onları izliyodu bi ara ben etrafa bakarken.Güvenlikteki ablada görmüş onlarda dediler polise söyleyeceğiz devriye ekip falan koysun buraya diye.ki normalde yunus polisler tur atar bakar hep.ona rağmen şerefszilerde korku kalmamış.
Yarın ilk iş karakola bildireceğim.Kesinlikle şikayetçi olmalısınız güvenlik gördüyse o da olsun yani ortalıkta rahat rahat dolaşamasınlar.
Ben o an şok geçirdim yani kilitlendim resmen bağırsaydım büyük ihtimalle yakalanırdı.böylelerinin Allah cezasını versin tek dileğim buAy böyle bir olay Türkiye’de başıma geldi.
Sinirlerim alt üst olmuştu.
Yaşadığım ülkenin rahatlığı ile düşünmeden bebeğim ağlayınca Türkiye’de çocuk parkında açıp emzirdim.
Ama öyle ulu orta açık saçık değil.
Kafamı kaldırdım ki adamın biri karşıda mastürbasyon yapıyor...
Bebeğimi arkadaşıma vermemle beraber kenarlardan topladığım bütün taşları kafasına.
Tabi etraftaki gençlerde sağolsun hepimiz girişmiştik.
Çocukların olduğu bir parkta böyle yaratıkların gezmesi asla normal değil. Kesinlikle aşırı tehlikeli.
Çok sağolun.trafikte biber gazı taşımak şart bizler için ne yazık ki.o kadar yakınımda değildi ne yazık ki yoksa tüm kutuyu boca etmiştim gözüne gözüne.inş yakalanır bu adi pislik.kameralara çıkmıştır kesin.üf gerçekten bıktım ya pisliklerden geçmiş olsun yanınızda biber gazı taşıyın mutlaka
ben de o aletleri çok seviyorum açık havada spor yapmak gibisi var mı
bi gün öyle biri dadandı bana da o günden beri spor salonu hariç hareketleri yapasım gelmiyor ki bizim buralarda da güvenlik tek kız görürse gelir etrafta yürür kolaçan eder nolur nolmaz diye onları görünce ben de rahat ediyordum.
ülkede sapık çok malesef. yanlarına da kâr kalınca böyle cozutuyorlar.
Çok sağolun.trafikte biber gazı taşımak şart bizler için ne yazık ki.o kadar yakınımda değildi ne yazık ki yoksa tüm kutuyu boca etmiştim gözüne gözüne.inş yakalanır bu adi pislik.kameralara çıkmıştır kesin.
Ben karakolu bilgilendireceğim böyle böyle bi durum var haberiniz olsun diye.Vicdan merhametten yoksun kişiler her şeyi yaparlar zaten.Ben o aletleri öyle düzenlide kullanmam hani görünce dedim iki dk pedal çevireyim şurda.ben daha adımı atmam o parka.sizde dikkatli olun lütfen.özellikle hani oturup ayaklarla kendimizi ittiğimiz bi hareket varya o bulunmaz bi nimet o adi sapıklar için.yalnız şikayet ederken adres vermek gerekiyormuş o şahısa da veriliyormuş o adresin olduğu nüshadan falan dikkat edin böyle bir şey olacaksa adama bir de nerede yaşadığınızı ilan etmenin anlamı yok.
umarım değişmiştir bu durum eskiden duymuştum bi sorun.
geçmiş olsun tekrar. dikkat edelim hepimiz o spor aletlerine garezleri var o pisliklerin biliyorsunuz hamile bir kadını tekmelemişlerdiyaparken etrafı kolaçan ediyordum ben de sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?