- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #2.221
mahrum canım tablo görünmüyo tekrar kopyala istersen:26::26::26:
Charting Home Page Not Found - FertilityFriend.com
ve kahverengi lekelenmem var bugün
bana dua edin kızlarrr......:18:
abooooookahverengi akıntı mı?senin bat 1 aralık yaa bişey diycem benim bata 1 hafta kala 2 gün akıntı içinde kan şeklinde lekelenmem olmuştu,bu yerleşme kanaması mı yoksa ne kız devamı geldimi,dualar seninle hadi bakalım ya
kızlarrr bu arada herkese selamm nasılsınız
dpo 14 te regl oluyorum ...umarım başka ilaç iğneye gerek kalmaz....herkese iyi pazarlar kızlarr
mahrum ateşin yükselişe geçmiş canım inşallah hep böyle yükselerk gider aşılama düşünüyodun bak umarım gerek kalmaz ve bebişin gelir...
abooooookahverengi akıntı mı?senin bat 1 aralık yaa bişey diycem benim bata 1 hafta kala 2 gün akıntı içinde kan şeklinde lekelenmem olmuştu,bu yerleşme kanaması mı yoksa ne kız devamı geldimi,dualar seninle hadi bakalım ya
merhaba arkidişler....baharcım gecmiş olsun diyorum sana...takmıcaz kafamıza...bir gün kesin olacak...deme kki bi zamanı var...diğer aya inşallah diyoruz...bi ilaç ismi yazmışsınız o ne işe yarıyor???ben de istabbula döndügümde bi kadın doğumcuya gidiyim diyorum...
saol nazcım evet olacak canım az kaldı.kesinlikle doğru karar vermişsin tatlım sorun ne bilirsek çözüme gideriz en azından yada sorun yoksa kafamıza takmayız.
ilaç ismi ne yazdık canım hatırlamıyorum hayıt kapsülünü mü diyorsun klomenimi.
agnucasto canım...bu ilaç mı? ne işe yarıyo?
bahaaarr şimdi bulaşıkları makinaya yerleştirirken aklıma düştün dedim ki Allah sana öyle bir bebek verecek ki iyi ki bu kadar sabretmşim diyeceksin hayırlısyla hepimiz bekliyoruz ama sen hem sabrlı hem bizlere yntlar vermeye çalışıyrsun Allah gönlüne göre versin canım..
canım bu ilaç tamamen bitkisel bir ilaç ve
hormonları dengeliyor düşük olanları yükseltiyor yüksekleri düşürüyor
adetleri düzenliyor
adet ağrılarına sivilceye göğüs acımasına etkili
yumurtlamaya da faydası varmış hormonlar dengelendiği için.
ben yarın isteyeceğim doktorumdan
ayrıca ferdat arkadaşımızda bunu kullandı ve o ay gebe kaldı ondada prolaktin yüksekliği vardı.
çok saol canım.ben de sorayım doktoruma..bende normal olmayan bir hormon yok ama yine de bi sorarım..
canım malesef hormonlar çok değişken olduğu için aslında adet günü ölçtürdüğümüz gibi olmayabiliyor.en ufak bir streste vs.hemen değişiyor.
benim mesela prolaktini ilk ölçtürdüğümde 13 çıktı diğer ay 66 diğer ay 1.42 geçen ayda 17 çıktı yani bir ay bir ayı tutmuyor.
sen en son ne zaman ölçtürmüştün.
hadi yaa...buu bilmiyordum...ben en son mart ayında gitmiştim.ondan önce de 2 yıl önce gitmiştim.her gittigimde test yapıldı.ama hep normal çıkmıştı.anormal olan tek şey anti tpo yani tiroidlerle ilgili olan.haşimato tiroid var.eğer bu ilaç bu tür hormonları da düzenliyorsa süperrr
6 ayda bir baktır canım hormonlarına.ben bu ilacı kullanmadım canım yani bunlar benim bilgilerim değil.kullanan arkadaşlardan araştırdım ve bu şekilde yazmışlar.
yarın doktora gideceğim sorarım.sizlere yazarım.
mahrumm nere gittinnn sana sorularım olcaktı amaaaa.
teşekkürler canım benim.çalışmalara devam mı ?
tşk ederim cnm güzel dileklerin için..
ama ama ama dijitaaallll derecem zaten
ayy canım benim çok geçmiş olsun,iyisindir umarım?bana bi kere çok şiddetli adet sancısı olmuştu oda o gün halı yıkamıştım soğukta sanırım üşütmüştümki çok fenaydı hiç unutmam zor bi durum
canım evet aşılama dene bencede hem bildiğim kadarıyla Trabzonda fena değil bu merkezler gelişmiş bir şehirRize'de yoktu dimi:26:
tabikidedur durak tanımıyorum bakalım inşallah doğru olmştur her bişey canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?