- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #2.181
benimde,4 yıl 4 ay 18 gün olacak :)) olsun be güzelim ne güzel zaman geçtikçe şarap gibi güzelleşiyoruz işte
ayy canım yaa benim demek istediğim stres işte stres yapmadığın sürece olur Alllahın izniyle tabi.
inşallahhh sorunsuz tertemiz bi şekilde olur bizde aynen peşinden devam ederiz
16 kişi miyiz ki biz :)
vallaha stres mi heyecan mı bilmemde bişeyler yaptığım kesin bacım:26: bugün allahın izniyle anneme gitcem sonra evime dönüp güzel bir duş alıp dua etmeyi düşünüyom yasin okumayı sizlerede dua etcem bol bollll kızlarrrrrr bendensiniz bu akşamsaymadım kızzzzz ööle bisürü koydum tutturamamışım desene belkide dışardan hamişlerde gelecek topiğimize ne güzellll
sevinçcim yeni dönemin hayırlı olsun tatlım benimkilerde yarın gelcek ne yapalım kısmet diğer ay inşallah patlatırırz bombaları
selam hanımcıklar nasılsınız benim bugün BAT tı ve geldi . Hayırlısı dedim bende bakalım önümüzdeki ay neler olacak..listeyi güncellerseniz 16 aralık bat
hayırlısı olsun canım Rabbim büyük vakti zamanını biliyor geç olsun güç olmasın. sen yarın geleceğinden niye bu kadar eminsin..
tatlım ben ateş ölçüyorum ve kesin belli oluyor gebelik varmı yada kırmızılar gelcekmi diye.şu an benim ateşim düşüşte o yüzden yarın kesin geliyor.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yani düşüşe geçtiği için eminim diğer aylarda da bu şekilde oldu çünkü.
olsun be güzelim gelmiş hoşgelmiş...bir gün gelecek ve 9 ay 10 gün gelmeyecekonlara say sennn ....allahın izniyle en yakın zamanda...
evet evet canım öyle düşünefendim canım beklenmeyen geldi bugün napalım hayırlısı buymuş.
benimde,4 yıl 4 ay 18 gün olacak :)) olsun be güzelim ne güzel zaman geçtikçe şarap gibi güzelleşiyoruz işte
vallaha stres mi heyecan mı bilmemde bişeyler yaptığım kesin bacım:26: bugün allahın izniyle anneme gitcem sonra evime dönüp güzel bir duş alıp dua etmeyi düşünüyom yasin okumayı sizlerede dua etcem bol bollll kızlarrrrrr bendensiniz bu akşamsaymadım kızzzzz ööle bisürü koydum tutturamamışım desene belkide dışardan hamişlerde gelecek topiğimize ne güzellll
çooookk sağol canım benim evet evet biz gebe kalıcazya arkadan dolacak yine
selam hanımcıklar nasılsınız benim bugün BAT tı ve geldi . Hayırlısı dedim bende bakalım önümüzdeki ay neler olacak..listeyi güncellerseniz 16 aralık bat
yarın evleneli 3yıl 3 ay 3 hafta 3 gün olacak.....
zaman ne çabuk geçiyorrr
günaydın güzel anne adaylarıısözümü tuttum tabikide tüm güzel anne adaylarımıza dua ettimmmmm allahım kabul etsin kendimde dahil tabi
sanada günaydınn ALLAH kabul etsin tatlım çok sağol zaten dualar karşılıklı canım bizde ediyoruz
tşk ederim cnm güzel dileklerin için..nice güzel yıllar sizinle olsun tatlım inşallah bebeğin sizi daha fazla bekletmez ve mutluluğunuz artar canım...
peynir gibi kokmayalımda
hayırlı uğurlu olsun vatana millete amaaaa dıjital derece istiyoruzz sendengözünü korkutuyumda alırsın belkii
bu arada tablom bu ayda olmadı kendimi kandırmıycm bu ateş işi hiç yanıltmamış kimseyi ....
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bugün bi aşılama ve tüp bebek merkeziyle görüşcez aksilik olmazsa detayları öğreneceğiz ve aralıkta ilk aşılamamı yaptırcam hakkımızda hayırlısı olsun...[/QUOTE
iyi düşünmüşsün canm hakkında hayırlısı olsun inşallah....
günaydın kızçeler....
hepimize sevdiklerimizle güzeeeeeeeeellllllllllll bir hafta sonu diliyorum...
geçmişe göz attım.....
naz sevinç ve mahrumun gelmez olasıca kırmızıları gelmiş..
varıdr bundada bir hayır inşallah uzun süre gelmediği günlerde gelecek inşallah...
mahrum canım benim tedaviye başlacakmışsın şimdiden hayırlı olsun canım...
mysea seninde ilk çalışma dönemin hayırlı olsun....
baharım sende durumlar ne seninde düşmüş ateş..
pazartesi doktordan güzel haberlerle dön inşallah....
melisim canım benim saol iyi dileklerin için...
sonnur tablon hayırlı olsun canım inşallah ilk ve son tablon olur...
bakale sanırım zorlu bir gebelik geçiriyorsun allah yardımcın olsun....
masumiyet sanada iyi yolculuklar...
kızlar unuttuğum varsa kusura bakmayın....
bu arada bende hamdolsun iyiyim..
görüşmek üzere
bu arada tablom bu ayda olmadı kendimi kandırmıycm bu ateş işi hiç yanıltmamış kimseyi ....
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bugün bi aşılama ve tüp bebek merkeziyle görüşcez aksilik olmazsa detayları öğreneceğiz ve aralıkta ilk aşılamamı yaptırcam hakkımızda hayırlısı olsun...[/QUOTE
iyi düşünmüşsün canm hakkında hayırlısı olsun inşallah....
saol canm bnm umarım sen hiç beklemezsinn ve hmn gelir bebeğin ....
günaydın kızçeler....
hepimize sevdiklerimizle güzeeeeeeeeellllllllllll bir hafta sonu diliyorum...
geçmişe göz attım.....
naz sevinç ve mahrumun gelmez olasıca kırmızıları gelmiş..
varıdr bundada bir hayır inşallah uzun süre gelmediği günlerde gelecek inşallah...
mahrum canım benim tedaviye başlacakmışsın şimdiden hayırlı olsun canım...
mysea seninde ilk çalışma dönemin hayırlı olsun....
baharım sende durumlar ne seninde düşmüş ateş..
pazartesi doktordan güzel haberlerle dön inşallah....
melisim canım benim saol iyi dileklerin için...
sonnur tablon hayırlı olsun canım inşallah ilk ve son tablon olur...
bakale sanırım zorlu bir gebelik geçiriyorsun allah yardımcın olsun....
masumiyet sanada iyi yolculuklar...
kızlar unuttuğum varsa kusura bakmayın....
bu arada bende hamdolsun iyiyim..
görüşmek üzere
saol canm bnm umarım sen hiç beklemezsinn ve hmn gelir bebeğin ....
tesekkür ederim tatlım herşeyin hayırlısı hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbim hepimize:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?