Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

sevinçcim yeni dönemin hayırlı olsun tatlım benimkilerde yarın gelcek ne yapalım kısmet diğer ay inşallah patlatırırz bombaları

hayırlısı olsun canım Rabbim büyük vakti zamanını biliyor geç olsun güç olmasın. sen yarın geleceğinden niye bu kadar eminsin..

selam hanımcıklar nasılsınız benim bugün BAT tı ve geldi . Hayırlısı dedim bende bakalım önümüzdeki ay neler olacak..listeyi güncellerseniz 16 aralık bat

olsun be güzelim gelmiş hoşgelmiş...bir gün gelecek ve 9 ay 10 gün gelmeyecek onlara say sennn ....allahın izniyle en yakın zamanda...

hayırlısı olsun canım Rabbim büyük vakti zamanını biliyor geç olsun güç olmasın. sen yarın geleceğinden niye bu kadar eminsin..

tatlım ben ateş ölçüyorum ve kesin belli oluyor gebelik varmı yada kırmızılar gelcekmi diye.şu an benim ateşim düşüşte o yüzden yarın kesin geliyor.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yani düşüşe geçtiği için eminim diğer aylarda da bu şekilde oldu çünkü.

efendim canım beklenmeyen geldi bugün napalım hayırlısı buymuş.
evet evet canım öyle düşün

selam hanımcıklar nasılsınız benim bugün BAT tı ve geldi . Hayırlısı dedim bende bakalım önümüzdeki ay neler olacak..listeyi güncellerseniz 16 aralık bat

canım hayırlısı buymuş diğer ay sana bebeğiini getirir inşllah ekliyorum listeye canım...

yarın evleneli 3yıl 3 ay 3 hafta 3 gün olacak.....
zaman ne çabuk geçiyorrr

nice güzel yıllar sizinle olsun tatlım inşallah bebeğin sizi daha fazla bekletmez ve mutluluğunuz artar canım...

günaydın güzel anne adaylarıısözümü tuttum tabikide tüm güzel anne adaylarımıza dua ettimmmmm allahım kabul etsin kendimde dahil tabi

nice güzel yıllar sizinle olsun tatlım inşallah bebeğin sizi daha fazla bekletmez ve mutluluğunuz artar canım...
tşk ederim cnm güzel dileklerin için..

Son düzenleme:

günaydın kızçeler....
hepimize sevdiklerimizle güzeeeeeeeeellllllllllll bir hafta sonu diliyorum...
geçmişe göz attım.....
naz sevinç ve mahrumun gelmez olasıca kırmızıları gelmiş..
varıdr bundada bir hayır inşallah uzun süre gelmediği günlerde gelecek inşallah...
mahrum canım benim tedaviye başlacakmışsın şimdiden hayırlı olsun canım...
mysea seninde ilk çalışma dönemin hayırlı olsun....
baharım sende durumlar ne seninde düşmüş ateş..
pazartesi doktordan güzel haberlerle dön inşallah....
melisim canım benim saol iyi dileklerin için...
sonnur tablon hayırlı olsun canım inşallah ilk ve son tablon olur...
bakale sanırım zorlu bir gebelik geçiriyorsun allah yardımcın olsun....
masumiyet sanada iyi yolculuklar...
kızlar unuttuğum varsa kusura bakmayın....
bu arada bende hamdolsun iyiyim..
görüşmek üzere

pasimmmm gzel haberlerini almak çok güzel ne vefalı bi insansın sen rabbim güzel kalbinin karşılığını her zman versin inş...
benm krmızılar gelmedi ama geldi gelecek ..testimde negatif ..
ama aralıkta başlıyorum artık aşılama tüp ne gerekirse....bedava bebek istedim ama o illa para döktürmek istedi ...farketmez bende ona fazla cici almam kendi bilir...

Son düzenleme:

sağol canm yaaa allah razı olsun güzel dileklerin ii geliyor herkese allah seninde hep gönlüne göre versin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…