- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #2.421
evet evet süper bişey rahatlıyorum yaaaferin sana spor yapmak iyidir hem vücudu hem beyni rahatlatıyor bence.
aferin sana sonnurum spor iyidir..
hem beyin hemde beden için:122:
canlarım sonucu en erken 24 saat ıcınde verebılırız dedıler saglık ocagında yaptırdım yarın alırım ınsallah cıkmm lazım gorusuruz mısafırım var
ayyy bahar Allah korusun be tövbe de delüü
tatlım eger hala gobegımd edegılse nerem dedır bılemıyorum yanihülya idrar testimi yapacaktı:18::18::18:
ayy çok heyecanlı..
inşallah meleği gelmiştir göbeğine
ay kızlar güldurdunuz benı
tövbe tövbeeeee
aferinn kız hayal sen gebe çıkarsan bende çıkıyım ya banane bananeeee:124::124::124:
bdroner canım naber varmı gelen gidennnn
canımm benimm selamlar maalesef ben adet oldum bi dhaa ki aya kaldım biraz üzgün biraz süzgün öyle duruyorum.. ya bahar ya anlamıyorum bugun ateşim bi yükseldi hani ateşimiz yüksek olunca gebelik geliyordu adet oldum ya inan belki de ben hiç gebe kalamıcam ben ne yapıcam bilmiyorum bi daha ki aya yumurta testi de kullanmıcam ama günlerime tabii ki dikkat edicem ayy bilmiyorum
canımm benimm selamlar maalesef ben adet oldum bi dhaa ki aya kaldım biraz üzgün biraz süzgün öyle duruyorum.. ya bahar ya anlamıyorum bugun ateşim bi yükseldi hani ateşimiz yüksek olunca gebelik geliyordu adet oldum ya inan belki de ben hiç gebe kalamıcam ben ne yapıcam bilmiyorum bi daha ki aya yumurta testi de kullanmıcam ama günlerime tabii ki dikkat edicem ayy bilmiyorum
hayırlısı olsun umarım diğer ay bebeğine kavuşursun...
hayırlısı olsun tatlım ama böyle düşünme hepimizin olacak yakında.hiçbir problemin yoksa neden üzülüyorsun olmayacak düşüncesine hepimiz kapılıyoruz.ama o düşünceden çıkmak lazım çünkü kendimize böyle yaparak yumurtlamamızada olumsuz etki ediyoruz.mutlu olalım güzel düşünelimki sağlıklı yumurtalarımız olsun ve döllensin.ateşini ne zaman ölçtün eğer sabah yataktan kalkmadan ölçtüysen geçerli yoksa gün içindekiler önemli değil.eğer seni kasıyorsa bırak tabi testleri ama gün aşırı çalışki ihtimal daha çok artsın.eğer doktora gitmediysen de bence en yakın zamanda git hormon tahlillerini vs. yaptır eşinde yaptırsın aklınızdan bütün soru işaretlerini atın.bende hepsini yaptırdım ve inan kafam daha rahat.hakkında hayırlısı olsun canım üzülme sakın.OLACAK İNŞALLAH....
canım benim çok sağol... inşAllah burdaki tüm arkaşlarım buranın dışında dünyada ki tüümmm dileyen herkese Allah kısmet eder hayırsıyla gebe kalıp evlat sahip olmayı.. ben bu ay gecikmeli adet oldum inan bugün adet olunca öyle büyük bir hayal kırıklığı falan da yaşamadım bu kadar umutsuz görüyorum demek ki ben kendimi bana kısmet olmıyacak belki de inan alıştırmaya çalışıyorum.. eşime üzülüyorum bi tek elimden de başkası gelmiyor şu an.. herşeyin hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?