Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

canlarım sonucu en erken 24 saat ıcınde verebılırız dedıler saglık ocagında yaptırdım yarın alırım ınsallah cıkmm lazım gorusuruz mısafırım var

bdroner canım naber varmı gelen gidennnn

canımm benimm selamlar maalesef ben adet oldum bi dhaa ki aya kaldım biraz üzgün biraz süzgün öyle duruyorum.. ya bahar ya anlamıyorum bugun ateşim bi yükseldi hani ateşimiz yüksek olunca gebelik geliyordu adet oldum ya inan belki de ben hiç gebe kalamıcam ben ne yapıcam bilmiyorum bi daha ki aya yumurta testi de kullanmıcam ama günlerime tabii ki dikkat edicem ayy bilmiyorum

hayırlısı olsun umarım diğer ay bebeğine kavuşursun...

hayırlısı olsun tatlım ama böyle düşünme hepimizin olacak yakında.hiçbir problemin yoksa neden üzülüyorsun olmayacak düşüncesine hepimiz kapılıyoruz.ama o düşünceden çıkmak lazım çünkü kendimize böyle yaparak yumurtlamamızada olumsuz etki ediyoruz.mutlu olalım güzel düşünelimki sağlıklı yumurtalarımız olsun ve döllensin.ateşini ne zaman ölçtün eğer sabah yataktan kalkmadan ölçtüysen geçerli yoksa gün içindekiler önemli değil.eğer seni kasıyorsa bırak tabi testleri ama gün aşırı çalışki ihtimal daha çok artsın.eğer doktora gitmediysen de bence en yakın zamanda git hormon tahlillerini vs. yaptır eşinde yaptırsın aklınızdan bütün soru işaretlerini atın.bende hepsini yaptırdım ve inan kafam daha rahat.hakkında hayırlısı olsun canım üzülme sakın.OLACAK İNŞALLAH....

hayırlısı olsun umarım diğer ay bebeğine kavuşursun...

canım benim çok sağol... inşAllah burdaki tüm arkaşlarım buranın dışında dünyada ki tüümmm dileyen herkese Allah kısmet eder hayırsıyla gebe kalıp evlat sahip olmayı.. ben bu ay gecikmeli adet oldum inan bugün adet olunca öyle büyük bir hayal kırıklığı falan da yaşamadım bu kadar umutsuz görüyorum demek ki ben kendimi bana kısmet olmıyacak belki de inan alıştırmaya çalışıyorum.. eşime üzülüyorum bi tek elimden de başkası gelmiyor şu an.. herşeyin hayırlısı..

yok Bahar ya benim fsh 11 çıktı doktor tez zamanda kararlıysan çocuk doğurmaya 2 ay klomen sonrasında da aşılama yaptır dedi üzerinden 6-7 ay geçti belki de yükselmiştir fsh gerçi yumurtladığımı gördüm testlerde eşimide teste götürücem sözde ma biz birbirimize söz verdik ocak ayında adet olursam doktora gidicez önce bey sonra ben ama bahar bende ki şu hani bi umut olur ya içinde beklersin edersin bende benim adıma o yok sanki diyorum Allah bana sabrını mı veriyor olmıyacak da..

amin inşallah isteyen herkese... ama bence bu kadar karamsar ümitsiz olma moralini yüksek tut tabiki herşeyin hayırlısı.. yıllardır bekleyenler var halimize çok şükür..biraz dinlen bence kafanı rahatlatmaya çalış ve sonrasında detaylı bir kontrolden geç hem sen hem eşin...Rabbim tez zamanda kavuştursun bizi bebeğimize...amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…