Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

geçmiş olsun canım dikkatli ol bol bol dinlen.hayali bizde merak ediyoruz ama gelmedi henüz.
39143a Ovulation charts on FertilityFriend.com
Bütün öğretmenlerimizin gününü kutluyorum..
canım belki çatlamışta olabilirsin herkesin ateşi farklı ateşin yükselmeye başlamış ama sen yinede günaşırı devam et ve ateşin düştüğü günlerde özellikle çalış.

canım denk gelemedik senle ama inşallah ilk ve son ayın olsun.

bende çok üzgününm akşamdan beri..
ama üzülmek hiçbir şeyi değiştirmiyor ...
yılbaşından sonra tekrar deneyecekler allahın izniyle....

kız bu hülya ne sabırlı çıktı o sonuç sağlık ocağından gelene kadar ben 10 tane idrar testi yapardım

hakkında hayırlısı olsun canım arkadaşşının.
evet yaaa kız durdu durdu test yapmıycam diye inat etti ay bende ölcem meraktan yaaaa gelsin artıkkkk

evet canım tüp bebek sonucuydu ilk tedavisiydi...
ama nasip kısmet işte
sen nasılsın canım....

iyi cnm aşılama merkeziyle görüştük adetin 2. yada 3. günü olması lazımmış..5 kere fln gelmemiz gerekiyormuş 15 gün sürecek bi tedaviymiş ama bulunduğum şehirde değil başka şehire geçmemiz gerekli bilmiyorum nasıl yapacaz bu ayda bişi yapmadan geçircem galiba... yarın doktoruma gidecektim onuda pazartesiye attım ..bu ay ilaç içmiycem

evet canım aşılamada sık oluyor kontroller iğne olduğun için yumurtaların gelişimini takip ediyorlar...
hakkında hayırlısı olsun inşallah vesile olur bebeğinini gelmesine...

evet canım aşılamada sık oluyor kontroller iğne olduğun için yumurtaların gelişimini takip ediyorlar...
hakkında hayırlısı olsun inşallah vesile olur bebeğinini gelmesine...
amin cnm inş...
bide akşam verdiğim kararlardan sabah caymasam daha güzel olcak ama kısmet artık belki bundada vardır bi hayır ...

ablanda haklı canım sendende ALLAH razı olsun

hülüüüüüüüüü ???

ya kızlar delı olucam cıkmamıs daha gıttım yok dedı doktor.ne cıkıcaksa sankı bekletıyorlar adamı bır daha saglık ocaklarında test yaptırmıcam uyuz oldum sızıde uyuz ettım

ya kızlar delı olucam cıkmamıs daha gıttım yok dedı doktor.ne cıkıcaksa sankı bekletıyorlar adamı bır daha saglık ocaklarında test yaptırmıcam uyuz oldum sızıde uyuz ettım

üfff yaaaa sanki kanın içinden başka bişey arıyorlar çokmu zor iş yaaa bu.ay evet keşke özelde acilde yada hastanede yaptırsaydın cnm sende stres oldun bizde

evdekı testı yapasım var ama ofkeyle kalkan zararla oturur dıyede bır soz var ya ondan yapamıyorumyapsam bıse cıkmazsa umutlarım suya dusucek ama gece rahat uyucam.yapmasam yarını beklesem bıraz daha du etsem sankı yarın pozıtıf cıkıcakmıs gıbımede gelıyor..aglamak ıstıyorum ya hamıle degılsem catlayan yumurta nerede ıcımde kayıpmı oldu

nası yani yumurtan çatlamışşa vardır bir yerlerdee

üfff yaaaa sanki kanın içinden başka bişey arıyorlar çokmu zor iş yaaa bu.ay evet keşke özelde acilde yada hastanede yaptırsaydın cnm sende stres oldun bizde
zaten doktor kan sayımıd aıstedı aıle hekımım ya o sonuc cıkmıs kanın ıcınde bıse yokmus..dedım kı benım gebelık testım nerde ben test ıcın gelmıstım baktı o daha cıkmamıs demezmıtut boğ kadını ya
olsun sabır inşallah sonucu güzel gelsinde ...heyecannn dorukta güm güm gümmm .....

ınsallah canım sagol guzel dıleklerın ıcın ama hamıle degılsem asılma ya yavas yavas razı oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…