Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

canım olsun yinede umutsuz olma.herşeyin hayırlısını isteyelim belkide bizim için hayırlı zaman gelmedi.sen hayıt hapını kullandınmı adı agnucaston canım.hormon dengesini sağlıyormuş.eczanelerde varmış doktorlarda öneriyor.istersen bu ay sadece onu dene.ben çok araştırdım gerçekten güzel bir ilaç.diğer ay bende alıcam.

Amin.. İnşAllah..

kızlar ben kaçıyorum kocam koltukta uyuya kalmış gideyim onu yatırayım :)) izninizle çokca öptüm sizi.. Allah herşeyi gönlünüze göre tezzz zamanda versin inşAllah.. görüşürüz..

ben hayıt tohumu içtim çay yapıp içiyordum dur bi bakayım bende alayım ilacı.. çok sağol bahar..

kızlar ben kaçıyorum kocam koltukta uyuya kalmış gideyim onu yatırayım :)) izninizle çokca öptüm sizi.. Allah herşeyi gönlünüze göre tezzz zamanda versin inşAllah.. görüşürüz..

canım bak burda linki var zamanın olunca oku.
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/190016-fsh-yi-dusurmeyi-basaranlar.html

ne mutlu ozaman bize canım.ama yarın iyi haberle gelde sende bizi güldür.
insallah canım bende ıstıyorum sızı guldurmek ..
aferinn kız hayal sen gebe çıkarsan bende çıkıyım ya banane bananeeee:124::124::124:

bel ağrısı teorisine göreee
eger ben gebe cıkarsam sen kesın zaten. bu teorı dogrudur demektır teste gerek kalmadan yorumlarız artık:))

bu arada hepinize günaydın kızlarrrrrrrrrrryaaa ben sabah giriyorum okuyana kadar gecmişi anam ağlıyo bu aralarda yoğunum iice iş yerinde...dün bayağa kopmuşsunuz baharın alacağı olsun ne fotoydu o güldüm sabah bende çokkksonnurcummm senin adınada çok sevindim canımmm ii etmişsin spor iidir her açıdan...herkeste bu ay bir rahatlama var allahım yüzümüze gülsün stressiz gelir zati bebişlerimiz hep bööle güleleim eğlenelimöpüyorum hepiniziii daha sonra görüşürüz inşallah bulabilirsem sizleri....haaaa bu arada bende de heyecan çok yaa az kaldı 4 aralığaaaa kızlar ilk deneme felan demiyo insan bayağa stres yapıyomş vallaha bu ay olmazsa şaşmam inanın yapmayacam dedim ama çok sıktım kendimi sanırım kızdım da kendime bakalım bundan sonrada kulağıma küpe olsun rahat bırakcam inşallahhhh...

ayy pasim harika yaa çıkmış işte ne güzel göbüşün maşallahh size
kız benim göbek şimdiden böyle gebe kalınca nolcaksam

tatlım eger hala gobegımd edegılse nerem dedır bılemıyorum yani

harikaaa maşallah tatlım daha kocaman olsun ınsallah da rahat rahat yasaısın ıcerıde

ne güzel canım çokkk güzel çıkmışsınız...allah kucağına aldığın günleride görmeyi nasip etsinnn

kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim..
güzel dilekleriniz için..
inanın bende sizler için duacıyım rabbim herkesin yüzünü güldürecek vakti geldikçe..
sakın umudunuzu kaybetmeyin...

sanada günaydın canım..
inan ilk zamanlar stres daha çok oluyor..
ben ilk korunmayı bıraktığım ay elim karnımda gezmiştim sandımki hemen hamile kaldım
ama sonra bir iki beş on derken..
aradan 6 yıl geçti ve stres heyecan daha az yaşanmaya başlandı sanırım duruma alışmıştım..
inşallah burdaki hiçbir arkadaşım benim kadar beklemez tez zamanda hayırlısıyle evlatlarına kavuşur...

günaydın canım teşekkürler ..
ama bi dur bakalım yaa sende bi sorun yoktu bildiğim kadarıyla,
e neden bu kadar stres yaptın anlamadım..
sana dedim işte bizi göre göre sende bunları yaşayabilirsin diye
sitiiress yuukk yola devamm

değilmi canım yaaa bende inan ööleyim ne güzel işte bak allah mükafatını verdi gercekten büyük sabır ve metanet gerektiriyor...sağol sende güzel dileklerin için canım benm...

:):):) yok be tatlım sizle alakası yokta, okuya okuyo fazla araştıra araştıra sanırım kuruntu yaptım kendimi fazla dinliyorum ovulasyon bitti hamileyim sandım sanki inşallah ööledir gerçi... bir sorun yokta işte...kuruyorum oldumu olmadı mı die stresim o yani acaip bişeymiş anlatılmıyokihayırlısı rabbimden ilk denemede tutacak die bişey yok ablamlada konştum gecen kendime geldim çok kaptırdım hep aklımda biliyomusun takmıycam inşallah bundan sonra...azarladı beni vallahi:)sizde ööle diyosunuz zaten allah razı olsun hepinizden inşallah güzel haberler veririz en yakın zamanda...

bebişimmm canımbenimm öğretmenler günün kutlu olsun.bu bebekte güllerde senin inşallah seneye bu durumda olursunuz.ayrıca ferdacım canancım ve öğretmen olduğunu bilmediğim tüm arkadaşlarım sizlerinkide kutlu olsunn.
Eki Görüntüle 294565

kızlar merhabalar topiikteki tüm meslektaşlarımn öğretmenler gününü kutluyrum...

kızlar nasılsınz ya benim pek keyfim yok çok kasık ağrım var Allah tan hayırlısı geçmişi okumadım şimdi ama hayal naptı testi

geçmiş olsun ..çok dikkat et kendine ....
hülyayı bizde merakla bekliyoruz sabah alcaktı test sonucunu umarım pozitif sonuçla gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…