Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

günaydın kızlarr yarın beklenen adetim bugün geldi sağlık olsun napalım hayırlısı buymuş demekki diğer aya taşıdım umutları...

olsun canını sıkma gelecek ay daha çok çalışırsın ne güzel düzenli adet oluyorsun bunada şükür...
yeni ay yeni umut hakkımızda hayırlısı olsun...

yeni ay yeni umut hep öyle diyoruz 7 aydır yine öle diyecez hayrlısı canmm.doktora gittiğim için öyle yoksa düzensizdi

kızlarrrrrrrrrr ben geldimmm....meleğimin sesini duyduk hamd olsun melisim,efsane sizin içinde hayırlı zaman çok yakın inşallah.dualarım hep burda

yok canm adet oldumm ben bugün strese gerek kalmadı malesef

günaydın kızlarr yarın beklenen adetim bugün geldi sağlık olsun napalım hayırlısı buymuş demekki diğer aya taşıdım umutları...

kızlarrrrrrrrrr ben geldimmm....meleğimin sesini duyduk hamd olsun melisim,efsane sizin içinde hayırlı zaman çok yakın inşallah.dualarım hep burda

kızlar üzülmek yok inş daha güzel bir zaman sizi bekliyor..

sare bebişini büyütüyorsun maşallah inşallah 9 ay boyunca sağlıkla tamamlaman dileğiyle..

yeni ay yeni umut hep öyle diyoruz 7 aydır yine öle diyecez hayrlısı canmm.doktora gittiğim için öyle yoksa düzensizdi
pkolumusun sorun nedir ??? sabırla beklemekten başka çare yok inan....rabbim hepimize verecek zamn gerekli sadece..
gözün aydın cnm rabbim tamamına erdirsin..
39143a Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar bu ateş tablom bu ay geçici. bi süre hiç bişey yapmıcam ara vericem bekleme işine..
hepinize selam olsun..

a.s cnm..

Slm kizlar nasılsiniz ben bu ay çalışmadım dünde adet oldum hayirlisiysa bu ay olur ins. Adet biter bitmez tam gaz:)hepinizi opuorum Allah'a emanetsiniZ

Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…

Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…

Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek…

Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…

Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…

Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…

Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…

Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…

Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…

Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…

Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek…

Anne olamamak demek hiç bir zaman çekirdek aile fotoğrafında 3 kişi olamamak demek

hiç bir zaman tam bir aile gibi olamamak,eksik hissetmek demek...

bebek mağazalarının önünden bazen hızlıca geçmek,bazende eşinden gizli gizli minik eşyalara bakıp,ağlamamaya çalışmak demek...

arkadaş toplantılarında çocuğuyla ilgilenmeyen tek aile olmak demek...

anne olamamak demek anne olamamanın acısını yaşayanların sözleriyle yazılarıyla avunmak demek...

bir yerlerde benim gibi acı ceken var rabbim onlarada banada ver demek...

anne olamamak demek artık hayal kurmak istememek,hayal kurunca olamayacağını düşünerek kafadan silmesi zor olsada sadece bir iki saniyeliğine kafadan atabilmek demek...

anne olamamak demek hayata tutunma dalının olmaması demek..

anne olamamak demek yanlız öleceğini düşünmek demek...

anne olamamak demek çok sevdiğin eşinle önceden onu hissetmek için sevişmek yerine sadece bebek sahibi olabilmek için sevişmek demek..

anne olamamak demek rüyanda bebeğini gördüğün zaman seni uyandıranlara gıcık olmak demek...

anne olamamak anne şarkılarında herhangi bir duygusal ortamda durduk yere ağlamak demek...

anne olamamak her duyduğu karışımları yapmak demek...

anne olamamak her ne olursa olsun umudunu kaybetmemek demek...

kızlar bunu bir topikte okumuştum hoşuma gitmişti bugünde nette yine araştırma yaparken karşıma çıktı siz de okuyun istedim.

Son düzenleme:
bahar nerden buldun bu yazıyı zaten burdaki arkadaşların yüreğini burkan bişey bu,ne ettin seeennnn

bahar içimi dağladınnnn ve ancak bu kadar güzel anlatılabilir...
evet canım bencede güzel yani yaşanılan şeyleri anlatıyor.hepimiz bi ucundan yaşıyoruz aynı olayları.
bahar nerden buldun bu yazıyı zaten burdaki arkadaşların yüreğini burkan bişey bu,ne ettin seeennnn

sonnurcum yazılarla yürek burkulmuyor aynı şeyler yaşandığı için burkuluyor.yoksa yazı falan bişey ifade etmezdi.
hani senin lafın şey gibi oldu şimdi bazı arkadaşlar topiğe girmiycem burası beni etkiliyor diyor ya gebe kalamamayı burada konuşulanlara bağlıyor ya.topik bahane her an akılda var aslında buraya gir yada girme bu şekilde yazıları oku yada okuma.
üfff anlatamıyorum canım neyse ben sana anlatırım msn den

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…