- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #2.681
ben bile heyecanlandım ne kadar güzel...günaydın tembel hanımlarkimsecikler yok daha..biz bugün nasipse meleğimin kalp atışlarını duyucaz çok heycanlıyım kızlarr
kızlarrrrrrrrrrr
ben bile heyecanlandım ne kadar güzel...
ne oldu cnm stres yaptın galiba sende bat yaklaştıkça:26:
yok canm adet oldumm ben bugün strese gerek kalmadı malesef
günaydın tembel hanımlarkimsecikler yok daha..biz bugün nasipse meleğimin kalp atışlarını duyucaz çok heycanlıyım kızlarr
olsun canını sıkma gelecek ay daha çok çalışırsın ne güzel düzenli adet oluyorsun bunada şükür...
yeni ay yeni umut hakkımızda hayırlısı olsun...
günaydın kızlarr yarın beklenen adetim bugün geldi sağlık olsun napalım hayırlısı buymuş demekki diğer aya taşıdım umutları...
kızlarrrrrrrrrr ben geldimmm....meleğimin sesini duyduk hamd olsunmelisim,efsane sizin içinde hayırlı zaman çok yakın inşallah.dualarım hep burda
pkolumusun sorun nedir ??? sabırla beklemekten başka çare yok inan....rabbim hepimize verecek zamn gerekli sadece..yeni ay yeni umut hep öyle diyoruz 7 aydır yine öle diyecez hayrlısı canmm.doktora gittiğim için öyle yoksa düzensizdi
gözün aydın cnm rabbim tamamına erdirsin..kızlarrrrrrrrrr ben geldimmm....meleğimin sesini duyduk hamd olsunmelisim,efsane sizin içinde hayırlı zaman çok yakın inşallah.dualarım hep burda
39143a Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar bu ateş tablom bu ay geçici. bi süre hiç bişey yapmıcam ara vericem bekleme işine..
hepinize selam olsun..
günaydın kızlarr yarın beklenen adetim bugün geldi sağlık olsun napalım hayırlısı buymuş demekki diğer aya taşıdım umutları...[/QUO
canım hayırlısı herşeyin hepimiz için sağlık olsun dediğin gibi umut var olduğu sürece herşey güzel olacak
günaydın kızlarr yarın beklenen adetim bugün geldi sağlık olsun napalım hayırlısı buymuş demekki diğer aya taşıdım umutları...
Slm kizlar nasılsiniz ben bu ay çalışmadım dünde adet oldum hayirlisiysa bu ay olur ins. Adet biter bitmez tam gaz:)hepinizi opuorum Allah'a emanetsiniZ
evet canım bencede güzel yani yaşanılan şeyleri anlatıyor.hepimiz bi ucundan yaşıyoruz aynı olayları.bahar içimi dağladınnnn ve ancak bu kadar güzel anlatılabilir...
bahar nerden buldun bu yazıyı zaten burdaki arkadaşların yüreğini burkan bişey bu,ne ettin seeennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?