- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #2.701
evet canım bencede güzel yani yaşanılan şeyleri anlatıyor.hepimiz bi ucundan yaşıyoruz aynı olayları.
sonnurcum yazılarla yürek burkulmuyor aynı şeyler yaşandığı için burkuluyor.yoksa yazı falan bişey ifade etmezdi.
hani senin lafın şey gibi oldu şimdi bazı arkadaşlar topiğe girmiycem burası beni etkiliyor diyor ya gebe kalamamayı burada konuşulanlara bağlıyor ya.topik bahane her an akılda var aslında buraya gir yada girme bu şekilde yazıları oku yada okuma.
üfff anlatamıyorum canım neyse ben sana anlatırım msn den
Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…
Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…
Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek…
Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…
Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…
Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…
Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…
Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…
Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…
Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…
Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek…
Anne olamamak demek hiç bir zaman çekirdek aile fotoğrafında 3 kişi olamamak demek
hiç bir zaman tam bir aile gibi olamamak,eksik hissetmek demek...
bebek mağazalarının önünden bazen hızlıca geçmek,bazende eşinden gizli gizli minik eşyalara bakıp,ağlamamaya çalışmak demek...
arkadaş toplantılarında çocuğuyla ilgilenmeyen tek aile olmak demek...
anne olamamak demek anne olamamanın acısını yaşayanların sözleriyle yazılarıyla avunmak demek...
bir yerlerde benim gibi acı ceken var rabbim onlarada banada ver demek...
anne olamamak demek artık hayal kurmak istememek,hayal kurunca olamayacağını düşünerek kafadan silmesi zor olsada sadece bir iki saniyeliğine kafadan atabilmek demek...
anne olamamak demek hayata tutunma dalının olmaması demek..
anne olamamak demek yanlız öleceğini düşünmek demek...
anne olamamak demek çok sevdiğin eşinle önceden onu hissetmek için sevişmek yerine sadece bebek sahibi olabilmek için sevişmek demek..
anne olamamak demek rüyanda bebeğini gördüğün zaman seni uyandıranlara gıcık olmak demek...
anne olamamak anne şarkılarında herhangi bir duygusal ortamda durduk yere ağlamak demek...
anne olamamak her duyduğu karışımları yapmak demek...
anne olamamak her ne olursa olsun umudunu kaybetmemek demek...
kızlar bunu bir topikte okumuştum hoşuma gitmişti bugünde nette yine araştırma yaparken karşıma çıktı siz de okuyun istedim.
pkolumusun sorun nedir ??? sabırla beklemekten başka çare yok inan....rabbim hepimize verecek zamn gerekli sadece..
gözün aydın cnm rabbim tamamına erdirsin..
a.s cnm..
heyyy kızlarrr kızlarrr kendinize gelin be yaa.ne oldu hemen döküldünüz amaa sonuçta o yazılanarın hepsini yaşıyoruzz.
ben sizi üzmek için paylaşmadım ki.bunu yazan da bizimle aynı duyguları yaşamış bir kişi.yazılanlara inadına çok çabalayalım
bebeğin yokmu diyenlere inadına daha dik duralımm.bizim akışına bırakma lüksümüz yok iştee.
hepinizi seviyorum üzdüysem kusura bakmayınnn.ama bende üzülüyorumm.
39143a Ovulation charts on FertilityFriend.com
arkidişlerr nasılsınıızz
iyi sonnur sen nasılsın bu ateş güzel gidiyoinşallah düşmez hiçç ...en az 9 ay boyunca
iyi gibi canım,bilmemki? birde ben ne kadar soğuk bi kadın olduğumu farkettim bu nasıl derece böle yahuu
bencede vallabnm çatlama derecem senin yüksek deerecen 36,5la hamiş kalanlardan olucan inş..
en az 3 saat uyku diyorlar ama bilmemki ne derece doğru çıkar ...ama gerçekte sıcacığım ben yaa
bilmem vardır elbetteki ama ben çok düzensiz ölçtüm
dün sahura kaktımya 6 da uyudum 7.30da ateşimi ölçtüm:26:
artık bu ay böyle ama az çok anlaşılır yinede
en az 3 saat uyku diyorlar ama bilmemki ne derece doğru çıkar ...
sonuç pozitif olsunda derecenin ne önemi var ...
olmassa gelecek ay düzenli ölçersin...
heyyy kızlarrr kızlarrr kendinize gelin be yaa.ne oldu hemen döküldünüz amaa sonuçta o yazılanarın hepsini yaşıyoruzz.
ben sizi üzmek için paylaşmadım ki.bunu yazan da bizimle aynı duyguları yaşamış bir kişi.yazılanlara inadına çok çabalayalım
bebeğin yokmu diyenlere inadına daha dik duralımm.bizim akışına bırakma lüksümüz yok iştee.
özlemcim nerelerdesin sen.iğne derken yumurta uyarıcı iğneye mi başlıyorsun canım.inşallah hakkında hayırlısı olsun canım.Slm kizlar ne var ne yok yarın iğneye başlamadan once kontrolum var doktorda yineama bu ay cok umutluyum ins hiçbirimizin boynu bükük kalmicak.bebisimi bu arada ben adet oldum cnm bugün 3.gunüm
canım hepimiz yaşıyoruz bunu gebe haberi aldıkça bu karşımızdakine sevinmemek değil ona sevinip kendimize üüzülmek.ama olsun vakit gelmedi diyoruz en büyük tesellimiz bu.allah hayırlı ve sağlıklı zzamanda versin hepimize.çok yakın bi arkadaşım son iki aydır gebelik istiyordu bu ay gebe kaldı çok çok sevindim onlar adına ama yüreğimde damla damla yaşlar akıyor eşimle tek konumuz kaldı bebek.. çok üzgünüm ilişkide istemiyorum hep atlatıyorum inşAllah en kısa sürede hepimizin olur bebekleri inşAllah... bu arada arkadaşım der ki; gebe kaldığım ay sık ilişki oldu sanırım ilişkiden sonra yatmaya devam etmiş.. bacaklarını dikerek.. ya işte bunlarında hepsi vesile.. önemli olan vaktin gelmiş olması.. hayırlısı olsun..
inşallah olacak canımm olduğunda bumuymuş bu kadar kolaymıymış diyeceğiz inşallah.senin bata az kaldı umarım güzel haberler verirsin bize.bizde seni çok seviyoruz canımmüzmedin tatlım bence süperdi hatta duygularımız depreşti dediğim gibi gercek bunlar yaşanılan şeyler allahın izniyle hepimizin doğru zamanda olucak bebişleri
herkese günaydınn kızlarrr. yine kimsecikler yok sizi gece kuşları..nerdesiniz ya sabahlarıı niye gelmiyosunuz.hepiniz gece boyu burdasınız maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?