Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Baharcım çok iyi anladım ben seni,yani bi anlıkta olsa bizim yaşananların bütünü burda yazılı ama herkes için geçerli olmayabilirde..
kişinin ruh haline bağlı,yada kişiliğine.
işte o,burası beni sıktı,etkiliyor diyen kişilerinde yapı meselesi.
mesela ben çok etkilenmedim yani içimden gelmedi çünkü şuanki ruh halim öyle.
bende anlatabildim umarım :))

tamda bugün ya ağlattın kız beni aynen öle ya çok güselmiş yazı hepsini tek tek yaşadık

vallahi bahar arkadaşım sabah sabah işe geldiğim gibi ilk okuduğum gördüğüm sey bu oldu sabah sabah hüzünlendirdin beni çok samimi çok gercekçi ve çok dokunaklıne denir ki üstüne diyecek bişey yok....rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah bir an önce...

heyyy kızlarrr kızlarrr kendinize gelin be yaa.ne oldu hemen döküldünüz amaa sonuçta o yazılanarın hepsini yaşıyoruzz.
ben sizi üzmek için paylaşmadım ki.bunu yazan da bizimle aynı duyguları yaşamış bir kişi.yazılanlara inadına çok çabalayalım
bebeğin yokmu diyenlere inadına daha dik duralımm.bizim akışına bırakma lüksümüz yok iştee.
hepinizi seviyorum üzdüysem kusura bakmayınnn.ama bende üzülüyorumm.

aynen cnm yaşıyoruz ..sıkıntı yok anlık bi duygu yoğunluğu yaşadık onu zaten her zman ara ara yaşamıyormuyuz..
evet daha dik durcaz ve sonunda bebeklerimize kavuşcaz inş.. yılmak yok ...

bencede vallabnm çatlama derecem senin yüksek deerecen 36,5la hamiş kalanlardan olucan inş..

ama gerçekte sıcacığım ben yaa
bilmem vardır elbetteki ama ben çok düzensiz ölçtüm
dün sahura kaktımya 6 da uyudum 7.30da ateşimi ölçtüm:26:
artık bu ay böyle ama az çok anlaşılır yinede

en az 3 saat uyku diyorlar ama bilmemki ne derece doğru çıkar ...
sonuç pozitif olsunda derecenin ne önemi var ...
olmassa gelecek ay düzenli ölçersin...

en az 3 saat uyku diyorlar ama bilmemki ne derece doğru çıkar ...
sonuç pozitif olsunda derecenin ne önemi var ...
olmassa gelecek ay düzenli ölçersin...

ama ben bu ara oruç olucam allah izin verirse,
onun için artık bu ay ölçerim mi ölçmem mi bilmiyorum.. dediğin gibi önemli olan netice

yok canm ya ne üzmesi sadece duygusallaştık biras hepsi o.inş öyle yapmaya çalışıyorum zor olsada ama şükür allah başka dert vermesin

Slm kizlar ne var ne yok yarın iğneye başlamadan once kontrolum var doktorda yineama bu ay cok umutluyum ins hiçbirimizin boynu bükük kalmicak.bebisimi bu arada ben adet oldum cnm bugün 3.gunüm

çok yakın bi arkadaşım son iki aydır gebelik istiyordu bu ay gebe kaldı çok çok sevindim onlar adına ama yüreğimde damla damla yaşlar akıyor eşimle tek konumuz kaldı bebek.. çok üzgünüm ilişkide istemiyorum hep atlatıyorum inşAllah en kısa sürede hepimizin olur bebekleri inşAllah... bu arada arkadaşım der ki; gebe kaldığım ay sık ilişki oldu sanırım ilişkiden sonra yatmaya devam etmiş.. bacaklarını dikerek.. ya işte bunlarında hepsi vesile.. önemli olan vaktin gelmiş olması.. hayırlısı olsun..

bizde seni çok seviyoruz canımmüzmedin tatlım bence süperdi hatta duygularımız depreşti dediğim gibi gercek bunlar yaşanılan şeyler allahın izniyle hepimizin doğru zamanda olucak bebişleri

herkese günaydınn kızlarrr. yine kimsecikler yok sizi gece kuşları..nerdesiniz ya sabahlarıı niye gelmiyosunuz.hepiniz gece boyu burdasınız maşallah

Slm kizlar ne var ne yok yarın iğneye başlamadan once kontrolum var doktorda yineama bu ay cok umutluyum ins hiçbirimizin boynu bükük kalmicak.bebisimi bu arada ben adet oldum cnm bugün 3.gunüm
özlemcim nerelerdesin sen.iğne derken yumurta uyarıcı iğneye mi başlıyorsun canım.inşallah hakkında hayırlısı olsun canım.
canım hepimiz yaşıyoruz bunu gebe haberi aldıkça bu karşımızdakine sevinmemek değil ona sevinip kendimize üüzülmek.ama olsun vakit gelmedi diyoruz en büyük tesellimiz bu.allah hayırlı ve sağlıklı zzamanda versin hepimize.
bizde seni çok seviyoruz canımmüzmedin tatlım bence süperdi hatta duygularımız depreşti dediğim gibi gercek bunlar yaşanılan şeyler allahın izniyle hepimizin doğru zamanda olucak bebişleri
inşallah olacak canımm olduğunda bumuymuş bu kadar kolaymıymış diyeceğiz inşallah.senin bata az kaldı umarım güzel haberler verirsin bize.
herkese günaydınn kızlarrr. yine kimsecikler yok sizi gece kuşları..nerdesiniz ya sabahlarıı niye gelmiyosunuz.hepiniz gece boyu burdasınız maşallah

sarecim nasılsın canım gebelik nasıl gidiyor maşallah kalp atışınıda duydun.inşallah güzel yüzünüde görmek nasip olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…