- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #2.721
aynen cnm yaşıyoruz ..sıkıntı yok anlık bi duygu yoğunluğu yaşadık onu zaten her zman ara ara yaşamıyormuyuz..
evet daha dik durcaz ve sonunda bebeklerimize kavuşcaz inş.. yılmak yok ...
ben geldim kızlar kimler var bakalımm
selam canım ben varım bir tek
nasılsın?
oh be sonunda birinizi yakalayabildim.iyim hamd olsun sonnurcum sen nasılsın.
çok teşekkür canım bende iyiyim ama acıktım birazcık
oruçluyum bugün.
senin nasıl gidiyor bebişimiz nasıl?
maşallah Allah kabul etsin canım.Bizde iyiz çok şükürcanım ben bu ateş olayından pek anlamıyorum senin ne kadar var bat a
bende yeni yeni başladım çözmeye
benim bat,7 aralık ama 8 de olabilir bilemiyorumki
cnm henüz bişey ifade etmiyor 11. günümdeyim yarından sonra paylaşırım artık...senin tablo nerelerdeeeee?olimberaaaaaaaa naberrr canımm nasıl gidiyor neler yapıyorsun ateş durumları falan nasıl?koy bakam tablonu.
39143a Ovulation charts on FertilityFriend.com
nerdesiniz kızlar yaa
ALLAH rzı olsun sizde bizim dualarımızdasınız cnmşimdilik iyi gidiyo galiba ateş :44: hayırlısı inşallah canım benim Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inşallah.tek tek ismen hepiniz her duamdasınız.
cnm henüz bişey ifade etmiyor 11. günümdeyim yarından sonra paylaşırım artık...senin tablo nerelerdeeeee?
sonnur ateşin güzel gidiyor son 3 gün belli edecek kendini umarım bu sabitlenme devam eder 3 gün boyuncada kısacası şuanda çok iyi...
cnm henüz bişey ifade etmiyor 11. günümdeyim yarından sonra paylaşırım artık...senin tablo nerelerdeeeee?
sonnur ateşin güzel gidiyor son 3 gün belli edecek kendini umarım bu sabitlenme devam eder 3 gün boyuncada kısacası şuanda çok iyi...
özlemcim nerelerdesin sen.iğne derken yumurta uyarıcı iğneye mi başlıyorsun canım.inşallah hakkında hayırlısı olsun canım.
canım hepimiz yaşıyoruz bunu gebe haberi aldıkça bu karşımızdakine sevinmemek değil ona sevinip kendimize üüzülmek.ama olsun vakit gelmedi diyoruz en büyük tesellimiz bu.allah hayırlı ve sağlıklı zzamanda versin hepimize.
inşallah olacak canımm olduğunda bumuymuş bu kadar kolaymıymış diyeceğiz inşallah.senin bata az kaldı umarım güzel haberler verirsin bize.
sarecim nasılsın canım gebelik nasıl gidiyor maşallah kalp atışınıda duydun.inşallah güzel yüzünüde görmek nasip olsun.
bende daha başlardayım canım ama koyayım.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
iyiyiz canım sen nasılsın bebişin nasıl?selam nasılsınız kızlar nasıl gidiyor
12.gün çatlamış olabilirmisin bahar?:26:
merhaba arkadaşlarrrrr
uzun süredir girmedim topiğe, yeni hamilelerimizi kutluyorum, inşallah hamile olanımız olmayanımız en kısa sürede sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırız,
canommmmmmm hoşgeldinn nasılsınn.
baharımmmm nasıl olem yaa iyiyim çok şükür, idare ediyoruz, ben hep okudum sizi ama yazmadım sadece, yumrta takibi yaptırıyon dimi canım, anlatsana bi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?