Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

aynen cnm yaşıyoruz ..sıkıntı yok anlık bi duygu yoğunluğu yaşadık onu zaten her zman ara ara yaşamıyormuyuz..
evet daha dik durcaz ve sonunda bebeklerimize kavuşcaz inş.. yılmak yok ...

olimberaaaaaaaa naberrr canımm nasıl gidiyor neler yapıyorsun ateş durumları falan nasıl?koy bakam tablonu.

olimberaaaaaaaa naberrr canımm nasıl gidiyor neler yapıyorsun ateş durumları falan nasıl?koy bakam tablonu.
cnm henüz bişey ifade etmiyor 11. günümdeyim yarından sonra paylaşırım artık...senin tablo nerelerdeeeee?

sonnur ateşin güzel gidiyor son 3 gün belli edecek kendini umarım bu sabitlenme devam eder 3 gün boyuncada kısacası şuanda çok iyi...

şimdilik iyi gidiyo galiba ateş :44: hayırlısı inşallah canım benim Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inşallah.tek tek ismen hepiniz her duamdasınız.
ALLAH rzı olsun sizde bizim dualarımızdasınız cnm

sağol cnm umarım iyi olur kızlar size bişey dicem,
az önce bi arkadaş aradı beni,
oda zamanında hsg çektirmiş bu arada şu anda evli bi kızı var.
bu bi ilaç adı verdi onu içiyorsun ve hiçbirşey hissetmiyorsun dedi
kendisi bunu dişçide ve lazer epilasyonda fln giderken kullanmış.
ilacın adı ativan. benim eczacı tanıdığım var ama bakalım vercek mi
çünkü yelşil reçete ile alınıyormuş.

bencede canımm...inşallah evet cok az kaldı canım yaaa bakalım hayırlısı artık:26:

merhaba arkadaşlarrrrr

uzun süredir girmedim topiğe, yeni hamilelerimizi kutluyorum, inşallah hamile olanımız olmayanımız en kısa sürede sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırız,

baharımmmm nasıl olem yaa iyiyim çok şükür, idare ediyoruz, ben hep okudum sizi ama yazmadım sadece, yumrta takibi yaptırıyon dimi canım, anlatsana bi,

ahh canom benimmm biz biliyoruz sen yazmasanda hep yanımızdasınn güzel yürekli arkadaşımm.sende güzel günler göreceksin maşallah bebişin 4 aylık olmuş bile
ben klomen kullandım bu ay canom doktora gittim yumoşlara baktı güzel dedi çok şükür bakalım adet zamanını bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…